Керамична преса за коса !

• 216 074
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 255
  • Зеленият рай в сърцето на България
оба4е диска не е ни6то особено
Е, не е болка за умиране.
Ама преса си струва нали? Доволна ли си от нея, за краткото време откакто я ползваш?

# 256
искам да ви кажа и аз за пресата си. фризьорката ми я поръча от една фирма която с това се занимава - професионални фризьорски аксесоари. професионална е и съм спокойна така. има си керамични плочи йонизатор и всичко което е модерно. най добре е според мен да се свържете с някоя такава фирма и от там да купите. тази от която купих е дистрибутора на L'oreal за фризьорските салони така че им имам доверие Simple Smile
мисля че тази фирма прави доставки даже и да не е салон.

# 257
оба4е диска не е ни6то особено
Е, не е болка за умиране.
Ама преса си струва нали? Доволна ли си от нея, за краткото време откакто я ползваш?
..да,аз съм доволна.... Hug моята коса е много непокорна и супер 4уплива-някой ми завиждат за нея,но аз не я харесвам...като съм направена с преса ставам съвсем друг 4овек и се харесвам пове4е определено.преди малко си пуснах диска и там казват,4е може да се ползва heat protection spray,..if we want Party...моята е за дълга коса и по-бързо изправяне,могат да се правят и вълни с нея-с 6ироките пло4ки,а другата с тесните пло4ки е за средна до дълга коса и по-ситни къдри и вълни,освен изправянето...на диска правят няколко при4ески с двете преси-той е еднакъв за двете преси....когато искам да ми е по-права косата като кле4ки минавам пове4е с пресата..а продукта за изправяне на лореал не мири6е добре,когато се мине с пресата-"розовото",ина4е мири6е хубаво

забравих да кажа,4е са два еднакви модела 1032 и 1031,моята е първата,с 6ироките пло4ки

тази също е добра http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026899
айде,да пи6е6 като си купи6 Peace

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 21:52 от lanibarbi

# 258
lanibarbi,твоята преса с йонизатор ли е ,защото в каталога на техномаркет не пише да има?Аз мужду другото се двоумя точно м/у твоята и тази на която си дала последния линк.Засега везните са в полза на Remington,все пак е с тройно покритие,но ако няма йонизатор newsm78.ПОМАГАЙТЕ baby_neutral ИЗПУШИХ #Crazy #Crazy #Crazy

# 259

тази също е добра http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026899
айде,да пи6е6 като си купи6 Peace
[/quote]

аз имам тази преса по-нагоре съм писала и много ми хареса...винаги ходех на фризьор а сега с нея си я изправям сама и то успешно...и ми става права и жизнена newsm44. Мойта коса иначе е чуплива и не много покорна но с тази пресичка не мога да се нагледам на косата си все едно излизам от фризьорския салон. и тази на lanibarbi ми изглежда мн хубава и аз се чудех м/у двете но накрая си взехи Браун-а...има си йонизатор мощна е ...като си вземеш преса да споделиш  smile3521

# 260

lanibarbi,твоята преса с йонизатор ли е ,защото в каталога на техномаркет не пише да има?Аз мужду другото се двоумя точно м/у твоята и тази на която си дала последния линк.Засега везните са в полза на Remington,все пак е с тройно покритие,но ако няма йонизатор newsm78.ПОМАГАЙТЕ baby_neutral ИЗПУШИХ #Crazy #Crazy #Crazy
покритието е ново,революционно за ремингтън-керамика,турмалин и ТЕФЛОН..3-на защита,като косата не се наелектризира както става при филипс например,въпреки,4е претендират с  йонизатора... но пи6е на кутията-ceramic-tourmaline-ultra smooth.rich with ions-reduces static and frizz...зна4и има не6то подобно,но то е вградено,не е специална функция.....взех бълг.упътване-"система за въздействие с негативно заредени йони-намалява натрупването на стати4но електри4ество,запазва косата здрава,прави я гладка и блестяща"

и аз се 4удех с двете преси в ръка-и двете ми се струваха добри,и ре6их малко импулсивно-все пак и двете са добри,...която и да избере6.аз си харесвам моята Heart Eyes и ве4е съм пристастена да се правя с нея

# 261
  • Зеленият рай в сърцето на България

И аз се колебая още  Rolling Eyes , ама повече ме влече към пресата на Ремингтон.

# 262
 аз пък продавам старата си преса за коса-филипс,не съм я използвала по4ти и е запазена,ето я
 http://www.technomarket.bg/big_images/i_09009373.jpg
 къде може да се публикуват обяви извън темата кърма4ество и тн

# 263
Момичета ,край с терзанията ooooh!,днес си взех тази преса Jaguar Solingen.Довечера ,като я пробвам ще ви кажа какъв е резултата.Съжелявам за снимката,но др. не можах да намеря в нета.

# 264
  • София
за да е качествена трябва да е професионална преса друга няма смисъл да си купуваш

# 265
Купих си нова преса - старата я подарих  http://www.braun.com/global/products/beautycare/haircare/satinha … r/satinliner.html
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026899

Не зная дали е професионална - вие кажете - мощността й е 170 W
Бях изумена от това колко по-лесно и бързо стана работата, за дълготрайност не мога да говоря още защото е от вчера, но това са ми първите впечатления, за йонизаторите, все още не ми е ясно какво точно прави тоз йонизатор, но май добре го прави.
Старата пак беше керамична, но не помня марката - струваше към 30лв - ставаше доста по-бавно и трудно, инъче резултати при много старание имаше.

# 266
Момичета, миналата седмица си купих преса на Браун Професионална от Технополис, 46 лв. И ВИ Ч ПРЕПОРЪЧВАМ С 2 РЪЦЕ!!!ЧУДЕСНА Е!!! И се правя по-добре от фризьор.

# 267
Малко извън темата да попитам - колко мокра трябва да е косата,когато използвам пресата.Трябва ли преди това да използвам сешоар?

# 268
Kuschirum преди да използваш преса косата ти трябва да е идеално суха!не се ползва на мокра коса!

# 269
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт