Керамична преса за коса !

• 216 161
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам тази от няколко месеца http://www.remington.bg/product/presa-za-kadrene-i-izpraviane-s- … -sleek-curl-s1032. Косата ми е много къдрава и твърда по принцип, но с тази преса ми издържа абсолютно права 4-5 дни. Много съм доволна.

# 496
  • София
Гледах я днес тая преса и се чудех дали да я взема. Моята коса не е много къдрава, но пък е гъста и твърда и се чудя тая преса дали ще успява да ми я изправи. Някой може ли да качи снимка на резултата, за да видя какви коси изправя, че наистина ми е проблемна косата в това отношение.
Да! Мисля, че ще ти я изправя  Peace Съдя по това, че моята коса, която е мека се изправя перфектно само на втора степен. А степените май бяха шест, ако не се лъжа  newsm78
В смисъл - пресата е доста мощна. А имай пред вид, че можеш и да я изпробваш в Техномаркет върху косата си - поне на мен ми дадоха  Wink

# 497
  • София
gerry_1912 мерси за инфото, като ги пробваш продуктите - пиши дали са ти харесали
 Heart Eyes

# 498
Тая преса на Ремингтън има ли приставки някакви?

# 499
  • София
Тая преса на Ремингтън има ли приставки някакви?

Не, само за изправяне е.
Гледах я днес тая преса и се чудех дали да я взема. Моята коса не е много къдрава, но пък е гъста и твърда и се чудя тая преса дали ще успява да ми я изправи. Някой може ли да качи снимка на резултата, за да видя какви коси изправя, че наистина ми е проблемна косата в това отношение.

Аз мисля, че всяка коса би изправила - силните степени са наистина силни  Peace
И аз я ползвам на втора степен.

# 500
аз минах мимоходом само, защото бързах и хич не погледах градуси, степени, приставки нищо. Бях с мъжо и затова. Тези неща се пазаруват като си сам. Сегашната ми преса загрява до 200 градуса, но вече не успява да ме изправи, защото явно е на доизживяване, но щом тази развива повече май ще е идеална и няма да се мъча вече.

# 501
  • София
аз минах мимоходом само, защото бързах и хич не погледах градуси, степени, приставки нищо. Бях с мъжо и затова. Тези неща се пазаруват като си сам. Сегашната ми преса загрява до 200 градуса, но вече не успява да ме изправи, защото явно е на доизживяване, но щом тази развива повече май ще е идеална и няма да се мъча вече.

Да, тази специално преса е до 250 градуса.  Peace

# 502
  • Пловдив
gerry_1912 мерси за инфото, като ги пробваш продуктите - пиши дали са ти харесали
 Heart Eyes
Значи кристалите бяха 16лева,а протекцията и тя беше някъде там.Пробвах г- доволна съм,косата е галадка,мека,лека много е приятна и лъскава

# 503
Някой прави ли си къдрици с пресата за изправяне? newsm78

# 504
  • София
Аз вчера пробвах, но не успях  Rolling Eyes Не ми се получават кръгли, а квадратни  Laughing

# 505
Аз искам,но каквато съм саката. Close
То някъде имаше тема и клипчета,но не я намирам.

# 506
  • София
Точно по спомени от тези клипчета действах, но може би пресата ми е виновна - с дебели плочки е и е много силна.

# 507
Моята е много тясна.Току-що пробвах,но нещо не стана номера. Rolling Eyes Като че ли в корените се понакъдри леко-има някакви чупки,но надолу-нищо. Close

# 508
  • София
Вероятно е въпрос на техника и тренировки, но явно и двете сме с по две леви   Laughing

# 509
Аз за себе си съм сигурна. Whistling
Искам утре да се накъдря,но явно ще пропусна. Confused

Общи условия

Активация на акаунт