Керамична преса за коса !

• 216 164
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 525
  • град-държава
sladuranata_f ,ако си склонна да дадеш тези пари за преса,взимай тази на She hair без да му мислиш много,гарантирам ти,че няма да съжаляваш,аз определено не съжалих пресата си заслужи парите до последната стотинка... Peace

# 526
  • София
Момичета, да ви питам за протекциите  Embarassed
Нали се нанася върху косата и веднага се минава с пресата както е влажна косата от протекцията? Или чакате да изсъхне и тогава?  Rolling Eyes

# 527
  • София
Аз лично изсушавам след протекцията със сешоара. На влажна коса преса не слагам.

# 528
  • София
Аз лично изсушавам след протекцията със сешоара. На влажна коса преса не слагам.
Значи на чиста и суха коса нанасяш протекцията и след това пак изсушаваш? Правилно ли съм разбрала?  Embarassed
Извинявам се, ако въпросите ми звучат тъпо, ама съм начинаеща с пресите  Crazy

# 529
  • София
не, нанасяш протекцията на мокра коса (т.е влажна, след като добре си попила водата с кърпа), изсушаваш и накрая пресата. Все пак прочети точно на твоят термозащитен крем какво пише, на каква коса се нанася, но предполагам, че е на влажна, след което трябва да я изсушиш.

# 530
  • София
Аз искам да попитам за пресите на Tondeo.Някои беше писал,че има стъклокерамична преса на Tondeo.Моля Ви момичета дайте ми повече информация за тях.Доволни ли сте, от къде е купена, колко струва и ако може снимка на пресата.Чудя се и за пресите на SHE hair.Искам да си взема някоя хубава преса, но не мога да реша каква.Нещо до 200- 230 лв.Моля предложете ми някоя марка  Praynig

Имам стъклокерамична преса на Тондео и е страхотнааа.  Crazy
Като цени са в диапазон около 180- 250 лв.
Няма да съжаляваш изобщо.  Wink

# 531
Иля,твоята преса има ли терморегулатор.Мисля,че от това идва разликата в цената.И въобще ина ли някакво значение дали ще има или не терморегулатор.Аз също съм чувлала много добри отзиви за пресите на Tondeo и сигурно ще си купя такава!  Wink

# 532
  • София
Иля,твоята преса има ли терморегулатор.Мисля,че от това идва разликата в цената.И въобще ина ли някакво значение дали ще има или не терморегулатор.Аз също съм чувлала много добри отзиви за пресите на Tondeo и сигурно ще си купя такава!  Wink

sladuranata_f , точно в терморегулатора е разликата в цената. Моята е без и е перфектна, изправя страхотно.  Peace

# 533
не, нанасяш протекцията на мокра коса (т.е влажна, след като добре си попила водата с кърпа), изсушаваш и накрая пресата. Все пак прочети точно на твоят термозащитен крем какво пише, на каква коса се нанася, но предполагам, че е на влажна, след което трябва да я изсушиш.
Косата трябва да е суха, когато се изправя! Освен ако не използвате специална преса за влажна коса, тогава може! 

# 534
kerami4nite presi 6tadqt kosata pove4e te ne sa samo za izpravqne,profesionalnite presi sa dostapni ne samo za friziori mogat da se namerqt na mnogo mesta  znam edna mnogo dobra merka

# 535
  • гр. Варна
Здравейте! Има ли някой впечатления за тези две преси, моля да ги сподели. Мисля да си закупя една от тях, но се двоумя между двете. Заслужава ли си? Мерси предварително.  Simple Smile

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026794

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09040460

# 536
kosata moje da e leko vlajna tova nepre4i daje po dobre no tezi presi na SHE sa mnogo dobri za6toto osven 4e sa kerami4no turmalinovi sa6to sa sas ionen efekt koito pridava laskavinata na kosama

# 537
po dobre si pora4ai direktno ot saita na remington tam i dosta po dobra na promocia v momenta

# 538
Мацки кое е по-добре за пресата широки или тесни плочи и тази Ремингтън S3007C дали ще се справи с моята тънка и рядка коси4ка но пък чуплива и изтощена от изрусяване? /малеее 4е гадно прозву4а  Confused / В момента я издокарвам с най старият модел на Елит и разбира се не съм доволна.

# 539
Момичета трябва ми спешна помощ,търся си преса с широка плочка и да има приставки за изправяне и за къдрене тип "вафлички" .. прочетох половината от темата,но не открих удволетворяващ отговор,моля помогнете!

Общи условия

Активация на акаунт