Керамична преса за коса !

• 216 270
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 750
Вие тази преса на Елеком, само за вафличките ли си я взимате или и за изправяне? Защото за изправяне ми се струва ужасно евтина и предполагам яко ще изгори косата  newsm78.
А вафличките, само на изправена коса ли се слагат или може и принципно да се надигне обема с тях, без определена прическа?
Защото ако е така, направо и аз ще си я взема, че грам не мога да си докарам обем  Rolling Eyes
Не е задължително косата да е изправена-аз ползвам при оформена коса -вафличките за обем  Peace

# 751
Уж попрочетох темичката, но ще ме извините , ако не съм видяла това, което ме интересува. А именно-някоя от вас има ли преса за коса с пара и ако да-от къде е купена?

Аз имам керамична преса на ровента(елит) и е с пара но НИЩО не прави точно за тази недей да се набутваш да си е зимаш

# 752
daniela578, салонът е Nelyta Style. Намира се във варна, улицата под ArroDance. По принцип , аз ходих три пъти докато уцеля да имат доставка на She, за да я пробвам, а с Ghd по принцип си работят. Бяха доста любезни. Искам да отбележа, че след всичко изчетено и разпитано, накрая се доверих на позната на приятеля ми фризьорка и мисля че няма да съжелявам. Тя ми обясни, че пресите на GHD (които тя самата също използва) не са никак подходящи са домашна употреба, дори и за хората като мен , които се изправят на всяко миене от много години, защото вдигат температура от 320 градуса и всяко невнимателно задържане на пресата върху косата за повече от секунда може да ви коства целия кичур. Въпреки че съм твърдоглава (и всеки път си патя от това), реших този път да се доверя на хората, които разбират за какво става въпрос и се отказах от така любимите GHD. Накрая пак чрез това отзивчиво момиче си взех преса, за която досега не бях чувала и не намерих никаква информация в интернет. Дистрибутори за България са Christian of roma group. Въпреки че сравнявам всичко с GHD, мога да отбележа, че пресата е наистина добра (предсрочно получен подарък за Коледа от приятеля ми, за което съм му много благодарна - струва 180 лв), но в крайна сметка, въпреки че се изказах против She, след като пробвах милион преси, накрая мога да заключа, че важното е пресата да е силна (за предпочитане с регулация на градусите) и още по-важното е да се отчупиш как да я ползваш. Тази преса не е предназначена за къдрици и плочите не са идеално извити, но къдриците пак се получават още на първия път като опитах, просто става малко по-трудно, но за сметка на това, не рискувате да останете без коса. Искам да кажа просто да гледате пресата да е силна (да достига поне 200 градуса, за предпочитане с регулация) и покритието да е от най-новите (турмалиново, нано титаново, тефлоново или нещо от сорта), и да се въздържате да се изявявате с прекалено силни професионални уреди, ако нямате уменията за това, за да не съжалявате.
Надявам се да не съм ви отегчила и да съм помогнала Simple Smile

# 753
denitsahristova  Ще го имам в предвид Hug

# 754
След толкова чудене каква преса да си взема,най-накрая май реших.Фризьора ми ми предложи пресата на Белисима и тези дни ще ходя да си я взема.Видях,че някои се интересуват за тази преса-като я взема и изпробвам,ще пиша в темата Simple Smile

# 755
  • София
И аз в момента се колебая каква преса да си взема. И тъй като не мога да изчета 52 страници, бихте ли ме посъветвали  Simple Smile
В момента съм със керамична, със срредна по големина плоча. Косата ми е гъста и дълга и се чудя дали да не взема от тези с големите плочи.
Не знам дали ще ми е удобна и дали няма да е много тежка  newsm78

# 756
Здравейте момичета, харесах си една преса за изправяне, ако някой вече я има, ще се радвам на отзиви. Нов модел е, даже и тече реклама по тв, с вибрации, опции за избор на температура и тн. Ето линк за коя става въпрос.  Grinning

http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_152_91&products_id=15382

# 757
И аз в момента се колебая каква преса да си взема. И тъй като не мога да изчета 52 страници, бихте ли ме посъветвали  Simple Smile
В момента съм със керамична, със срредна по големина плоча. Косата ми е гъста и дълга и се чудя дали да не взема от тези с големите плочи.
Не знам дали ще ми е удобна и дали няма да е много тежка  newsm78

Ами най-добрата май се оказа GHD обаче я няма тук в България и трябва да си я поръчваш от интернет.Някои казват и,че SHEHAIR е добра,тя се предлага в България.Не знам зависи и каква точно преса искаш да си вземеш,цената важна ли е за теб ?
Не си взимай преса с големи плочи,не са удобни.А и тънките имат повече функции и са по-лесни за използване.

# 758
Най-накрая се сдобих с мечтаната преса за коса.Препоръчана ми е от 2 студиа във Варна.Купих я от Делфина(до църквата Св.Николай) за 173лв. с 2 години гаранция.Точно за 15 мин. и двете с дъщеря ми си изправихме косите Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304269&pid=9464836
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304269&pid=9465069

# 759
Да се похваля: Днес ми дойде поръчката от ремингтон.бг

На първо четене съм много доволна, пресата си има всичко, каквото би могло да се желае и дори аз, която за пръв път хващам подобно чудо, успях да се направя от раз.
Някой по-горе питаше дали пресите с големи плочи не са тежки. Отговарям: не, ни най-малко. Лека е и удобна за употреба.
Моята коса е гъста и тежка, но като начало реших да пробвам с по-ниска Т и пак се изправи.

# 760
dollface, както съм писала вече, пресата на Phillips, която си харесала, я изпробвах и е наистина много добра за изправяне. Ако я искаш само за изправяне, мисля, че е супер, но според мен не става въобще за къдрици. Simple Smile

# 761
  • София
а каква е тази с вибрации извинете, кой модел?
и аз чакам отговора Party но те са май само за изправяне  а аз искам да има и представка за " вафлички"

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 18:12 от reniris

# 762
  • София
Момичета, след всичко прочетено тук, май се отказах от пресата си GHD… изправя и къдри префектно, но косата ми е доста тънка, а след като е за професионална употреба малко се притеснявам да не развива прекалено висока температура.... има холограмен код с който я регистрирах в сайта на GHD, така че вероятност да е менте мисля че няма! Донесоха ми я от Щатите за 125$ мисля за толкова и да я пусна в Продавалника, в перфектно състояние е с всички книжки, диск и кутия, ако някой я иска да пише ЛС ще я снимам.
Към нея подарявам и нова защита на Лореал, 2-3 стр. назад я похвалиха и си я купих от фризьорката.

# 763
с широк или тънък слайдер е? Ако е с широк я искам, ако не е честито на печелившия.
За дълга и гъста коса, само широк слайдер, тънките за по леки коси.

# 764
  • гр. софия
Момичета, след всичко прочетено тук, май се отказах от пресата си GHD… изправя и къдри префектно, но косата ми е доста тънка, а след като е за професионална употреба малко се притеснявам да не развива прекалено висока температура.... има холограмен код с който я регистрирах в сайта на GHD, така че вероятност да е менте мисля че няма! Донесоха ми я от Щатите за 125$ мисля за толкова и да я пусна в Продавалника, в перфектно състояние е с всички книжки, диск и кутия, ако някой я иска да пише ЛС ще я снимам.
Към нея подарявам и нова защита на Лореал, 2-3 стр. назад я похвалиха и си я купих от фризьорката.

и аз се интересувам от подробности и ако може снимка.

Общи условия

Активация на акаунт