Керамична преса за коса !

• 216 176
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 570
  • град-държава
195 лв заедно със защитния спрей и термокалъфа... Rolling Eyes

# 571
Най накрая мога да се похваля че и аз си купих пресата на Ремингтън  Party , довечера ще я пробвам на моята ужастно къдрава коса и ще видя резултата Simple Smile

# 572
  • В центъра на мръсотията
Вики, кой модел на Ремингтон точно, че много се коментираха... И чакам да споделиш резултат, че и аз съм хвърлила око на един... Grinning

# 573
Аз имам 1, не е професионална,но е с керамични плочки,даже счупих едната(изпуснах я на теракота).На "ELEKOM" е и съм доволно.Купих я от магазин за козметика за 22лв.

# 574
много съм доволна от моята керамична преса. Hug
купих си я от моята фризьорка която работи с  kristian of roma group
всичките продукти включително и пресата ми са на реномирани италиански произведители

# 575
  • В центъра на мръсотията
И каква точно е пресата?

# 576
Здравейте, бих искала да ви помоля за помощ. Опитвам се да изчета темичката, но ми е малко трудно с малко бебче на ръце, та ако може да ме ориенитарате ще съм виизключително благодарна.

Търся си керамична преса (дотук прочетеното разбрах че това е най-доброто), с пара и гребен за изправяне на коса и по възможност да не е от най-скъпите, е колкото може по-ефтинка за добро качество де.  Wink

# 577
  • София
Машата за големи или ситни къдрици е?
За големи,много яки стават,почти като в клипа  :lol:32  мм пише че е
Супер,тъкмо си търся голяма. Crazy
А на каква цена е?
От Техномаркет ги купих,машата 110,пресата 123

# 578
Най накрая мога да се похваля че и аз си купих пресата на Ремингтън  Party , довечера ще я пробвам на моята ужастно къдрава коса и ще видя резултата Simple Smile

Ами не 4е не6то но само да ти кажа 4е тя нажсякаде се продажа така пресата,в този комплект ..... нищо лично

# 579
  • София
Момичета, фризьорката ми ми препоръча да слагам тази "коприна" преди пресата, поръчах си я от e-bay, я кажете вашите какво препоръчват? Проблема ми е че след 3 месеца използване на преса GHD косата ми е доста цъфнала Sad

http://cgi.ebay.co.uk/6-OZ-FAROUK-CHI-FLAT-IRON-SILK-INFUSION-SI … Zp1742.m153.l1262

# 580
На първо място искам да споделя малко опит- не си купувайте преса или каквато и да е техника от e-bay, това че са на половин цена не е случайно. Поръчах си преса за коса на GHD  доста наивно от там. Да, пресата изправя страхотно и става за къдрици. До тук всичко хубаво, но след като проверих кода на холограмата в сайта на производителя установих, че не е оригинална. В това естествено няма нищо страшно по принцип, но де факто след месец употреба и цена от 140 $ с пътя, материалът, който държи плочите се разтопи в косата ми - резултатът беше 200 лв. на вятъра, изгорен бретон и край на ентусиазма ми.
Далеч не искам да кажа, че GHD не са хубави - напротив, мисля че са най-добрите, но само ОРИГИНАЛНИТЕ. Не рискувайте да купувате от самозвани търговци.
След всичко, което изчетох много се обърках вече. По принцип бих си взела оригинална на GHD, но след този гаф, държа пресата да има гаранция на територията на България. Прочетох доста отзиви, че Shehair  са със същото качество и съм склонна да го вярвам, но искам да знам дали има някой, който е доволен и я е купил от българските дистрибутори (да не се окажат пресите "като за българския пазар - толкова им стига").
Склонна съм да платя повече пари, но искам най-доброто качество. Ако някой може да ми препоръча професионална преса, която е щадяща към косата и става и за изправяне и за къдрици, ще съм много благодарна. Цената не ме интересува - изправям се от много години и ми омразна да губя толкова време. Искам нещо, което да изправя идеално с едно минаване.
След този ферман искам да обобщя - търся заместител на GHD, който се продава в България.
Благодаря предварително и дано с това предупреждение спася някой от измамниците в интернет.  Grinning

# 581
Здравей Дени,
Аз съм живяла няколко години в Англия и имам наблюдения над GHD. Няма съмнение, че ако холограмата не съвпада, то със сигурност не е оригинална. До колкото знам обаче е имало и няколко случая на GHD, които са се стопили и са били оригинални, лошото е, че това са уреди, които работят с електричество и винаги има риск. Въпреки това съм се убедила, че GHD наистина са най-добрите на пазара. Сега съм със SHEHAIR и не намирам разлика между марките. Още повече, че всички преси за коса, които се предлагат в България са направени в Китай, независимо, че твърдят, че са италиански и т.н просто частите се правят там, а компанията майка е Италия (давам просто пример със страната). GHD и SHEHAIR се произвеждат в Корея, а там качеството на техниката е наистина на друго ниво. Аз лично съм твърдо "ЗА" тези марки.

# 582
  • град-държава
Аз си купих SHEHAIR от България като се обадих в София и си я поръчах по тел. престигна за 24 часа,назад в темата има снимки на косата ми изправена с тази преса...имала съм няколко преси едната,която си я купих в Германия и всичките са били са професионална работа,но това,което прави SHEHAIR немога да го сравня с никоя друга преса.Задължително ползвам и протекцията на SHEHAIR + серум на Лореал,не съм имала проблем с косата си като цъфтеж или изгаряне... Peace

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 10:38 от ahasver

# 583
  • София
Момичета, фризьорката ми ми препоръча да слагам тази "коприна" преди пресата, поръчах си я от e-bay, я кажете вашите какво препоръчват? Проблема ми е че след 3 месеца използване на преса GHD косата ми е доста цъфнала Sad

http://cgi.ebay.co.uk/6-OZ-FAROUK-CHI-FLAT-IRON-SILK-INFUSION-SI … Zp1742.m153.l1262

аз слагам това-http://cosmeticline.netsons.org/catalog/product_info.php?manufac … 5&language=bg като преди това слагам и едни кристали,пак от фризьорката ми,не ми е изгоряла косата,а ми е руса

# 584
 ahasver  как мога да си поръчам и аз тази преса за коса?Чувам от вас само хубави отзиви,а моята коса е наистина много претенциозна и не ми се иска да рискувам с други марки.Единственото друго което ме изкушава е на Braun  newsm78,ама все пак си имам едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт