Керамична преса за коса !

• 216 187
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 600
до   ДОНЕСЕНА ОТ ВИХАРА
Пресата е професионална и струваше преди три години 120лв
ако видеш в някой фризьорски салон реклама на kristian of roma grope можеш да попиташ за каталог
наистина много сам доволна от пресата си косата ми е винаги права глатка и с блясак
единственно в пловдив имат фирмен магазин.

# 601
  • София по рождение
някой да каже за Филипс и кой от кой модел е доволен?

# 602
някой да каже за Филипс и кой от кой модел е доволен?

За Филипс от много хора съм чувала,че са скъпи,но не вършат работа. Пари на вятъра,тоест.

# 603
Всъщност и аз се колебая между 3007 и 1032. А защо с 3007 да не може да се къдри? Thinking
Турмалиновото покритие всъщност е диамантено /уауу Mr. Green/ Поне така го описват в Ларедут. http://www.laredoute.fr/vente-lisseur-aqualisse-extrem-remington … 934095#DescDetail
Искам да попитам,това ли са пресите които Капанов рекламира по телевизията,или съм в грешка

# 604
Да това е една от пресите на тази марка но са пълно дърво!

# 605
Ако някой път ти се занимава пробвай поне на един кичур и кажи как ти се е получило. Simple Smile

# 606
  • София по рождение
ayyy, ми аз на филипс се бях спрялалллами сега...аХ`Не!  ти какво препоръчваш?

# 607
ayyy, ми аз на филипс се бях спрялалллами сега...аХ`Не!  ти какво препоръчваш?

Не искам да те подвеждам.
Моята е на Браун,изправя,но не достига температурата,която бих желала.
Сега искам нова и затова следя темата.

# 608
  • град-държава
На Филипс големият им + е,че щадят страшно косата,може да не ползваш никакви защитни продукти,да повтаряш по сто пъти и пак гарантирам,че няма да ти изгори косата,но пък от към страна на ефкта на абсолютно правата и лъскава коса са... ooooh!

# 609
  • София по рождение
мерси ahasver , а твоята каква марка е ?

# 610
  • град-държава
She hair... Peace

# 611
  • В центъра на мръсотията
Аз така и не разбрах - Капанов какво рекламира - Ремингтън или Филипс?  Thinking

# 612
  • София
Аз така и не разбрах - Капанов какво рекламира - Ремингтън или Филипс?  Thinking
Рекламата, която аз съм гледала с Капанов е на някаква преса /специално я запомних  Wink / Bellissima на фирма Imetec.
Май е тази - http://uk.youtube.com/watch?v=gofumtFl6t4&feature=related
За първи път я чувам тази марка между другото...  Embarassed

# 613
  • София
Капанов рекламира тези преси: http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%D3%D0%C5%C4%C8%20% … roduct_id=1116721
Някой ако има впечатления, ще се радвам да сподели, защото цената е добра, но много се колебая...
Знам, че много хвалите пресата she, но аз пак да попитам, заслужават ли си парите,наистина ли изправя толкова добре, и това че плочите са малки, прави ли изправянето по-бавно?
Благодаря  bouquet

# 614
  • София по рождение

ооо да, четох в темата и видях сайта, не че не ти вярвам мила, но искам да чуя повече мнения.

НЯКОЙ ДРУГ ВЗЕ ЛИ СИ SHE HAIR??? МОЛЯ ЗА ОТЗИВИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт