Керамична преса за коса !

• 216 270
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ето, мацки  Hug  http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=834&id=7875

Аз си я поръчах снощи. Днес сутринта ми звъннаха да ме питат дали потвърждавам поръчката и в понеделник ще е при мен  Flutter

Офф... пак нещо не съм разбрала  Thinking нали по надолу пишеше че с керамични плочи е щадяща косата ,а сега препоръчвате тази с метални  newsm78 с метални или с керамични последно - то ясно че за всеки различно но... #Crazy

# 721
  • В центъра на мръсотията
Метална - за вафлички, керамична - за изправяне. Зависи на тебе за какво ти трябва...

# 722
  • София
Момичета, отзивите за пресата ме накараха и аз да си я купя, но имам въпрос, вие коя сте поръчали с металните: http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=834&id=7875 или с керамичните http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=834&id=7874 плочи! Тази с керамичните е 100 вата, а другата 150 вата! Дали е голяма разликата? Благодаря!

Току що я поръчах с металните плочи! Моя голям проблем е обема и ако не ми понася на косата за цялостно изправяне, ще я ползвам само за обем. На тази цена си заслужава! Благодаря ви!

И вече я пробвах!  Party Стана идеално! Реших да изправя косата и се получи, но тя моята по принцип е права с много малко чупки на краищата, та не се повлия лошо от металните плочи и се изправи. С вафличките стана страхотен обем! С две думи - Благодаря ви! Hug

# 723
  • София
Момичета, внимавайте с тези метални плочи, ползвайте много добри защити, защото страшно горят косата! Да не съжалявате после.

# 724
  • В центъра на мръсотията
Ами те си знаят... Аз не бих си правила косата с метална преса независимо дали е за изправяне или за къдрене, макар че моята е държелива, но всеки сам си решава...

# 725
Момичета, внимавайте с тези метални плочи, ползвайте много добри защити, защото страшно горят косата! Да не съжалявате после.
HugБРАВО, най после нещо умно и по темата КЕРАМИЧНА маша!   bouquet

# 726
  • София
 Thinking И металните и керамичните според мен все горят косата то може би има значение и структурата на косъма на едни е по силна косата , на други по слаба...

# 727
Вече се чудите какво да кажете по темата, само и само да се пише нещо.
А тя, темата, вече се е поизчерпала.
Би било интересно да се включат момичета, които са използвали новите модели, които се рекламират напоследък /например пресата със звуковите вибрации или пък онази на стилист Капанов/, но май няма такива тук Thinking

# 728
И то затова толкоз страници  изписани........а аз най-старателно си ги изчетох,уж да се ориентирам......ама май повече се обърках и накрая мъж ми реши кардинално проблема като се прибра с това:http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_152_91&products_id=15842На първо четене и съвсем на бързо ми направи косата като излязла от фризьор....Тия дни ще пробвам и нещо като букли дали ще успея да заформя,но засега съм очарована от подаръка.
Ще видя и дали ще има обещания ефект за запазване на цвета на косата и ще пиша пак.

# 729
Аз съм тотално и окончателно нещастна! Simple Smile Изтекоха ми очите д ачета темата...и поправете ме ако греша - ghd и shehair нямат преса с вафли Cry хубавите марки само за изправяне ли правят да му се не знае Sad

# 730
  • София
май нещо такова се оказа  Thinkingи аз искам хубава преса за " вафлички ",но се оказа че за тази процедура пресите са с метални плочи , а по надолу пишеше че металните плочи много горят косата , с керамични на " вафлички "не ставало добре  Tiredи аз честно се обърках Grinning

# 731
Ех,  Thinking бях се даже навила да дам 200лв. и нагоре за преса за вафли, онзи ден ме прави фризьорката ми и седеше много добре...ама имам сравнително хубава коса и не ми се иска да я съсипя от пуста суета...ами не помня нейната каква беше...ужасно голяма и розова, но мисля, че плочките бяха керамични. Ще я попитам за марката и за отзиви и ще кажа на вафлените фенки Simple Smile  Whistling

# 732
  • София
Ех,  Thinking бях се даже навила да дам 200лв. и нагоре за преса за вафли, онзи ден ме прави фризьорката ми и седеше много добре...ама имам сравнително хубава коса и не ми се иска да я съсипя от пуста суета...ами не помня нейната каква беше...ужасно голяма и розова, но мисля, че плочките бяха керамични. Ще я попитам за марката и за отзиви и ще кажа на вафлените фенки Simple Smile  Whistling
Peace Peace Peaceпиши

# 733
май нещо такова се оказа  Thinkingи аз искам хубава преса за " вафлички ",но се оказа че за тази процедура пресите са с метални плочи , а по надолу пишеше че металните плочи много горят косата , с керамични на " вафлички "не ставало добре  Tiredи аз честно се обърках Grinning
Кой го измисли това? Разбира се че стават хубави къдрици с керамичните преси и маши. newsm78

# 734
Мама си е купила днес преса за 16 лева - и да ви кажа пробвах - стана супер за моя ГОЛЯМА изненада - ще и я "конфискувам " Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт