Керамична преса за коса !

• 216 068
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 855
Извинявам се.Нещо съм объркала при копирането.Това е линка http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026798

# 856
  • Варна
Извинявам се.Нещо съм объркала при копирането.Това е линка http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026798
Виждам, че си от Варна. Преси Ремингтън има в магазини Пиказили. Поне аз лично съм виждала в Пикадили парк и Пикадили Център. Незнам обаче кои модели са останали   bouquet

# 857
За съжаление тази я няма там.Благодаря ти все пак Hug

# 858
Освен в Техномаркет я има и в Зора(моята е от там).Може и от тук да си я поръчаш http://wfeasy.com/index.php?page=shop.product_details&produc … k=1&Itemid=30

# 859
От отзи сайт я бях поръчала, но нито преса получих, нито някакъв отговор.Поръчката продължава да стои на Pending и никакво развитие.Ще проверя в Зора.Дано там да я има.Ти кога си взима твоята?

# 860
Моята си я взех миналата коледа.

# 861
И в Зора вече я няма тази преса. CryЯвно навсякъде е изчерпана и ще трябва да търся някакъв неин заместител, но не съм срещала подобна преса.Някой ако знае  Hug

# 862
# 863
Освен в Техномаркет я има и в Зора(моята е от там).Може и от тук да си я поръчаш http://wfeasy.com/index.php?page=shop.product_details&produc … k=1&Itemid=30
...в техномаркет само в цум я имали в тамошния,в другите им магазини-не #Crazy

# 864
Здравейте момичета, моя приятелка ми препоръча пресата на shehair и за празниците взех за дъщеричката розовият модел за подарък. Преди изпозвахме преса на ремингтън, обаче нещо ме разочарова. Тази не shehair хич не е лоша при положение, че се справи с моята коса, която по принцип си е много трудна за третиране. А пък малката е супер доволна.   Wink освен това цветът е бонбонско розов  Laughing радва окото

# 865
Здравейте момичета, моя приятелка ми препоръча пресата на shehair и за празниците взех за дъщеричката розовият модел за подарък. Преди изпозвахме преса на ремингтън, обаче нещо ме разочарова. Тази не shehair хич не е лоша при положение, че се справи с моята коса, която по принцип си е много трудна за третиране. А пък малката е супер доволна.   Wink освен това цветът е бонбонско розов  Laughing радва окото

По всички форуми сте пуснали мнения от новорегистрирани потребили, за да рекламирате въпросната преса Shehair. Няма лошо по принцип  Laughing , но мен лично ме дразни това, че се представяте за клиенти, много доволни и т.н., а всъщност сте  доставчиците. Ето например момчето от makeuppro - рекламира си сайта, но без да се представя за някой друг.Сам си казва, че сайта е негов.

Аз лично най - вероятно ще си взема Тондео на Солинген, защото такъв тип агресивна реклама, даже подвеждаща (защото всички хвалебствени постове по форумите, всъщност са написани от един човек - продавачът....) ми е неприятна.

# 866
моята е на браун Peace С керамично покритие и пет степени. Косата ми е до раменете и ми отнема около 10 мин (и то ако много ме мързи) за да я изправя!

откакто си я купих, крила ми порастнаха Whistling

# 867
Моята преса за коса е на ROWENTA с йонизатор.Взех я нея, защото в магазина тази беше единствената с такава екстра.Оказа се доста удачен избор.

# 868
Здравейте момичета, моя приятелка ми препоръча пресата на shehair и за празниците взех за дъщеричката розовият модел за подарък. Преди изпозвахме преса на ремингтън, обаче нещо ме разочарова. Тази не shehair хич не е лоша при положение, че се справи с моята коса, която по принцип си е много трудна за третиране. А пък малката е супер доволна.   Wink освен това цветът е бонбонско розов  Laughing радва окото

По всички форуми сте пуснали мнения от новорегистрирани потребили, за да рекламирате въпросната преса Shehair. Няма лошо по принцип  Laughing , но мен лично ме дразни това, че се представяте за клиенти, много доволни и т.н., а всъщност сте  доставчиците. Ето например момчето от makeuppro - рекламира си сайта, но без да се представя за някой друг.Сам си казва, че сайта е негов.

Аз лично най - вероятно ще си взема Тондео на Солинген, защото такъв тип агресивна реклама, даже подвеждаща (защото всички хвалебствени постове по форумите, всъщност са написани от един човек - продавачът....) ми е неприятна.

Не зная откъде си вадиш тези изводи, но са напълно погрешни.Банков служител съм и мислиш ли, че ще съм и дистрибутор на преси за коса.......?????
Купих си преса на shehair, защото исках нещо наистина добро. Преди това имах Ремингтън, стар модел и беше ужасна. С моята коса не можеше да се справи.
Има и много хвалебствени постове за пресите на Браун, Белисима, Ремингтън.........защо не реши, че там също са наели хора, за да им правят реклама........??? Напълно логично и мога да си го помисля,нали???
Нека не пишем неща, за които не сме сигурни и не са 100% проверени !!!!

# 869
  • София
Днес си получих пресата на Браун, за съжаление, единствено ми направи впечатление че е доста по-слаба от GHD, дори и на 200С(което не е толкова лошо за тънката ми коса), както и че йонизатора не върши работа, минах се отгоре-отгоре, че сутринта си бях изсушила/изправила косата с четка, но противно на очакването за копринена коса, тя се наелектризира  Thinking

Ще дам по-подробен отчет след като се направя поне два пъти, къдрава и права  Wink

Общи условия

Активация на акаунт