Ла-ла-дойде ли на себе си?Последния ти пост беше убийствен-направо-тра-ла-ла!

Жоржи-оздравяваш ли?Друнди хапва ли си вече?

- то си е за смях гледката
, но карай - простено му е
И започва да ми сочи гърдите и ги гледа едно влюбено и замечтано /бащичко/
!
Ама аз сега сколасах със задачите и тем подобни.
Днес направих основата за тортата и утре ще ви помоля да стискате палци да стане, че да не се изложа пред семейството
Убедена съм, че ще си изкараме страхотно срещата утре, изглеждат ми толкова мили по писмата
Ще бъда с Венци.
-не разбрах колко струва твоята кола
, звънях ти, преди да тръгнете за морето. Да се обадиш, когато се върнете.
. Яна като види компютър и започва да прави един такъв мляскащ звук с устата, така правят рибките - ние нали имаме три аквариума. В единия си гледаме две язовирни каракуди, какво да правиш, баща ми ги лови, ние ги спасяваме от тигана
. Ето едната. Та скоро не съм й пускала играта, иначе цял ден ще си виси на компа, живите рибки изобщо не толкова интересни.
Големи са хитруши ей
Дори само малко се размрънка на инджекцията и това беше. Повече се ядоса на слушалките на доки
Вече сме 11,200 и 81см.
А и надежди особени не храня нещата да се променят в близко време - не затрупани, ами направо сме размазани от неща за вършене. Почти завършихме ремонта на един апартамент в София (първо работиха едни майстори, после ние им оправяхме глупостите, 3 седмици сме боядисвали, шкурили, рязали, лакирали и каквото още се сетите, плюс още 15 неща, които няма как да ви дойдат на ума...) Тепърва ще си търсим наематели и сигурно пак ще прекараме известно време в София... Децата полудяха от пътуване насам-натам. А аз като чуя ремонт и ми се повдига
. Обаче рремонтите не стигат дотук - връщаме се във Варна и продължаваме. Ох...

Радвам се, че при вас нещата вървят дори и на забързан каданс. Всичко ще се нареди с времето. Браво за сайта, има неща за довършване, но и това ще направите в близко бъдеще.
Много целувки на малките ти мъже от нас с Емето. И следващ път когато идвате към Сф. ,ако имаш време врътни една шайба за по кафенце, ще ми бъде приятно. 

, абе знам си аз че си страхотна

! Да знаете много ще ми липсвате
и стискайте палци нещата да се наредят както сме решили 
Но дори да играе, задължително трябва да има някой в стаята - винаги едното й око гледа към нас
А остане сама, а е надула гайдата 
"
Тук нашите хижи са много хубави, и лифт имаме, но най-близаката е на 10 мин. пеша от лифта. Не е много по-принцип, но за мен е трудно, а и за децата...особено ако има сняг. Иначе имаме в близост хубави хижи, до които се стига с кола. Не знам, помислете
На мен лично много добре ще ми се отрази една малка почивчица сред природата...с вас 
Ако не се "видим" повече, пожелавам ти чудесно изкарване на празниците!
Ще те чакаме да се включиш от Италия. 
Аз съз за идеята. Само не знма как ще стане организацията, дали всички работещи татковци, а и мами ще могат да излязат отпуска по едно и също време.
Айдев да не го мисля повече, нека всеки който иска каже, пък ще го измислим някак си.