Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 410
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Значи не съм само аз кукуригу  Crazy

Пинче, извинявай, че закъснях с поздрава, но и на мен вчера ми беше натопорчен ден.

От сърце ти пожелавам здраве, щастие и много положителни емоции!

Нещо не се сещам какво да пиша ... ще се чуем ... довечера ще се видим  Heart Eyes

# 226
Кой и към колко ще ходи на форумската среща, аз съм свободна и мисля да ходя, айде нещо да се разберем?

# 227
  • София
Аз мисля да пропусна, но утре най-тържествено те каня да се видим в Гранд хотел София от 11 часа. Доведи и Марк!  Laughing

# 228
  • София
Аз ще ходя, СМайли ще ходи, Алкес ще ходи. Всички май към 10. Алекс може би и по-късно. Имаш ли ми телефона? АКо искаш да се чуем а? Simple Smile

# 229
Аз също ще ходя. Ще дойда обаче по-късно - към 22.30. Да не изпиете всичката бира преди да съм дошла!  Mr. Green

# 230
Алоуууу, купонджийките, де сте бре?

# 231
  • София
Ходят по театри. Ние с Мая цяла сутрин пък рисувахме, лепихме, правихме папиемаше и тн... всъщност него трябва да го довършим по-късно, защото оставихме да съхнат топките. Имаше и малко детски... Изглежда, че ще остане у дома още няколко дни. Боли я гърлото, кашля и утре сме на доктор. Страното е , че гърлото не е никак червено, но има подут лимфен възел...

# 232
  • София
Ние днес го ударихме на хоцкане. От 10,30 сме излезли, преди 1/2 час се прибрахме. Сега се навечеря, къпя я и в 9 я мятам в кревата. Смятам, че достатъчно я умаломощих, щото аз самата едва се крепя. Сутринта бяхме в Гранда, после обядвахме във Виктория, след това щурмувахме МОЛ-а, и завършихме в новия детски клуб. Като се прибрахме така беше озверяла от глад, че излапа без протест цяла чиния мусака (която тя мрази), с доста голяма салата домати и краставици, плюс плодово кисело мляко за десерт и си пожела и "полезна ябълка". После, шопинга не помагал  Mr. Green
Видяхме сутринта Дара и Тигърко, който ме изумява всеки път като го видя. Да вземе някой да каже на това дете, че е бебе все пак  Laughing Че е едър, едър е, ама и се държи като 6-месечно бебе - набира се, държи главата, изпъва гръб, кокори се и реагира на всичко - направо ме разби.

# 233
само дето театър за петела Пейо и кокошката Розалия не пожела да гледа  Laughing Ноо баща си из пък разходи баща си по коридорите на гранда  Wink

Ние снощи бяхме в новия аутлетски мол в младост. На втория етаж има огромна зала със забавления за деца. Пред залата има надуваем замък, а вътре са милион въртележки и клатушки. Всичко е с жетони и си е типичния бермудски триъгълник, от който няма излизане без да оставиш поне 20-так. Не ми хареса чак толкова много - няма какички и не можеш да оставиш детето само, още няма къде да поседнат майките. Но като цяло мола е хубав и все още ненаселен достатъчно много.

Дара е на градина. Баси кефа!!! И тя отиде с голямо желание. И изобщо цяла седмица ме пита няма ли да ходим в детската градина и се уговаряше по нейния си телефон с приятелчетата й да й идват на гости.

# 234
  • София
и айде сега прясна прясна новинаТА : Мая ще ходи на градина от началото на януари. Току-що ми звънна директорката да ми каже, че е приета в 1ва гупа (имаше вероятност да я сложат с по-големите). Направо ще се пръсна от кеф... Simple Smile Знаете колко важно беше за мен и колко го изстрадах. Много съм щастлива, че всичко завършва благополучно. 

# 235
  • София
А добър ден.

Ние го ударихме на гости. Всичките и приятелчета ни идваха на гости събота и неделя. Голям бяс, къщата беше меко казано с главата надолу.

# 236
  • у дома
привет.. нещо не ми се ще да скапвам хубавото понеделнишко настроение в темата

Янче, честито приемане на Мая! Късметлийка е тя с майка като теб!   bouquet  Hug Hug Hug

Мирянка, аз записах час при Сотирова, ама нещо се разколебах след вашите приключения ...  newsm78

Катето още снощи каза, че ще плаче като я заведем сутринта на градина  - е, удържа си думата  Sad Много беше умърлушена тази сутрин, събота имахме неприятни сцени, а неделя вилня цял ден - нищо й нямаше.
А педката ни праща за гърлен секрет - не можем да изчистим една дълго влачена кашлица  newsm78

# 237
  • на езерото
   Привет и от мен Party
 Още веднъж много Ви благодаря за страхотните пожелания и букети Heart Eyes
Янче, браво на теб Peace, успех и за напред и дано на Мая и хареса в градината Heart Eyes
Фастъчке, как е днес , минорно ти е заради Катето или още нещо ти е скапало деня Thinking
 Смайли, уха днес си само с тигърко Peace
На мен ми е адски студено Whistling и след малко трябва да изляза да взема Ники от училище а просто ми тракат зъбите Mr. Green(вероятно нещо съм се грипосала)
 Я кажете как мина купона?

# 238
  • София
Да, аз се отказах от Сотирова. Според мен (но имай предвид, че съм лаик в хомеопатията) не уцели лекарството на Веси. Сега си записах час в Хирон, при Михайлова. В събота ходихме там, беше една друга, Стоименова май, много добро впечатление ми направи. Основният ми мотив да си запиша час там е, че са И педиатри. Хареса ми отношението засега. Ще споделя като мине първото интервю на Веси какво е станало. Предупредиха ме, че ще трае около 3 часа. Така че аз продължавам с опитите Simple Smile
В Хирон много ми хареса. Засега те заемат първото място в моята класация. Дано да имаме успех там.

# 239
еха , яначе, страхотна новина. браво на тебе - зарече се ,че мая ще ходи на тази градина и успя  Laughing  как са мьфелинките  Mr. Green кога ще ги опитаме....

аз днаска и утре сьм без кола и направо сьм като в затвор - никьде на мога да мрьдна в този дьжд. добре , че яна си е в кьщи . марто баща му го заведе и ще го вземе довечера.
ние още нищо не сме намерили. само гледаме и нищо не ни харесва.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт