Декемврийски майки сватосват щерки и мъжаги

• 19 399
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
ПОРЪЧКАТА ОТ ГЕРМАНИЯ Е НАПРАВЕНА И ПЛАТЕНА. МОЛЯ, ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИ:
BG09 FINV 9150 1000 1167 18
РУМЕН КАРАДЖОВ

Аз вече поздравих Янче, но и тук - АПЛОДИСМЕНТИ! РАЗБИ СИСТЕМАТА!

В Хирон класически или боаронски хомеопати са?
Да, аз се отказах от Сотирова. Според мен (но имай предвид, че съм лаик в хомеопатията) не уцели лекарството на Веси.
Как разбра?

Я кажете как мина купона?
Тайна  Wink

# 241
  • у дома
Мони, търпение малко .. хубавите неща бавно стават  Wink
Ще успеете, ще се наредите на най-хубавото място, такак като го искате, и навреме за коледните и РД украси Simple Smile

В Хирон  мисля че повечето са класически, имало е един със залитания към Боарон, но се е 'оправил'.
Това което ме възпира за там в момента е че всеки път различен доктор може да ти се падне - т.е. един да ти вземе интервюто, а ако се наложи остро състояние - друг, който е дежурен в момента. Не съм уверена че става така с хомеопатията - нали трябва да те познава по-обстойно хомеопатът за да си изгради вярна преценка и да снеме точната картина.  newsm78 Това ми е усещането де, и аз не съм спец в крайна сметка   Wink  Все още събирам опит и впечатления и се уча от тези на препатилите ...

# 242
  • София
Беше фрашкано дори когато ние отидохме...
Оказа се че много хора, които съм искала да видя са били там, но или са си тръгнали (отидох в 10) или не съм ги видяла.

# 243
  • у дома
Янче, с теб май сме едни от малктоо НЕскрити  Wink , аз поне съвсем нарочно, поне засега ..  Wink

Нели, ще преведа пари довечера, от офиса не мога.  Peace

# 244
  • София
Янче, още веднъж честито за ДГ.

Що да е тайна купона, мернах Янчето и Смайли на една снимка. Искам снимка на Янче с червената рокля с убийственото деколте обаче. Имате ли?

Моите и двамата днес са си у дома - кашлят и кихат. Следобед ще ги водя на доктор.

# 245
  • Sofia
Янче,честита победа!Добре,че не си се отказала!
И ние днес сме болни. Sad

# 246
  • София
asa, май нямам в цял ръст Simple Smile Дамаянти ме снима по едно време, но нещо не си видях снимките...

# 247
Потвърждавам: червената рокля на Янче е супер! Поздравления за детската.
Всички болни дечица да оздравяват!
Ние сме си вкъщи днес, никъде не сме излизали и Виктория вече подивя, а аз покрай нея.

# 248
Що да е тайна купона, мернах Янчето и Смайли на една снимка. Искам снимка на Янче с червената рокля с убийственото деколте обаче. Имате ли?
къде има снимки от купона? нямам време да ровя ... плийййззз...

# 249
# 250
  • София
Нело, да превеждам ли 6 лв., или да ти ги дам като се видим? Както кажеш, така.

Ми, не съм "разбрала" в буквалния смисъл на думата. Интуиция. Това е. И другото - личния контакт. Аз се доверявам на лекар само ако почувствам, че имаме контакт помежду си. Затова и трудно си намирам лекар. Абе, странна птица съм аз в това отношение, но пък досега не съм се лъгала.
Само класически са в Хирон.
Мен пък точно това ми харесва там - че имат дежурни лекари. Защото реално ако е само един хомеопат, който ако е добър има хиляди пациенти, просто е невъзможно да имате конаткт винаги. А така има и други, които ако нещо се съмняват, звънят на лекуващия и се консултират. Просто тук проблема е, че са малко наистина добрите, имат ужасно много пациенти и не знаят кога да спрат. Така е и с джипи-тата. И затова се пропускат често важни неща. Абе, стига съм разсъждавала. Ако ми хареса, ще споделя. Засега ми харесва.

Янче, зло да те забрави - браво на теб! Много се радвам, че Мая ще ходи и че си се успокоила.

# 251
Лелееееее Янче къв убиец беше  с тая рокляяяяяяяяя
Янче мнооо ма кефиш......а в комбинация с лилавото на Нели бяхтееееееее - маслинки Heart Eyes
И хайде от януари с песен на детска Hug

# 252
  • София
Така, червени гърла и сополиви - три дни засега у дома се очертават и двамата.

Ми, няма я Янче в цял ръст, не мога да я видя. Давам зор а и вие помагайте, откъде да се сдобия с тоалет за една тежка сватба другия месец. Проблема ми е, че съм почти в детската номерация и ми трябва нещо, което да ми го коригират по мен. Освен това не знам какво искам - рокля ли, костюм ли някакъв. То и обувки май ми трябват или ботуши с ток. Уф, сложна работа. Трябва да съм ток, както се казва. Ако имате идеи някакви, споделете модели, магазини и т.н. Praynig

# 253
Фастуче, за хомеопатията - нямаш угодия. Хомеопата хем трябва да е на разположение по всяко време на денонощието 7 дни в седмицата, хем да е само един. Е такъв доктор няма! Всеки има нужда от лично време и пространство. Мисля, че проблема е в твоя телевизор. Твърде драматично подхождаш към болестите на Катето. С риск да те обидя лекинко и с риск отново да разбуня духовете в темата ми се струва, че ако ти самата се успокоиш и не действаш прибързано, просто защото е много важно да направиш нещо тук и сега веднага ще потекат по гладко нещата. Извинявай, на мен така ми изглежда отстрани. Може би не ми е работата да коментирам отново, но ... затова извинявай предварително.

На Янче днес определено й е хубав ден. Пристигна и поръчката ни от промод  Sunglasses Похвалвам се с ново палтенце и блузета.
Аз съм далеч от мечтаната ми фигура. Треньорката, която ми водеше спининга миналата година ме отчая ... трябвало да минат поне 4 месеца след операцията, за да мога отново да спортувам ... ама в стила ми е да не я послушам  Laughing
Но Янче грее с младостта си ... баси как се променя човек за толкова кратко време ... за себе си говоря - разликата между 25 и 30 е огромна! Но поне покрай Янче се подмладявам или поне 99% сме на един акъл  Embarassed

Асе, ще помисля ...

# 254
  • София
И за парите пак нищо не каза. И за роклята нищо не каза. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт