Отговори
# 15
и ние сме тук  Simple Smile
подозирам, че в недела една част няма да дойдат зщото хлапчовците са болни, друга част защото се притесняват да не ги разболеят и ще дойдат вероятно 1/3 от желаещите, но както стане. Дано болничките да се оправят пък срещичка пак ще направим!!!
На Кръц и Валка   bouquet  bouquet  bouquet

# 16
  • -
Здравейте пак-ние се наразходихме и да вляза да видя какво става тук преди банята на Мария...Да ви кажа майка ми е тука от няколко дена и само ми повтаря-ти си пристрастена с тоя интернет/а пък аз влизам основно тук и пощата си проверявам/и май като се замисля има нещо вярно Crazy че даже и моя мъж съм зарибила с форума и като стане нещо около детето и той първо казва:питай майките във форума Mr. Green можем да си направим подфорум-октомврийски татко... Grinning Joy
чай-почти не пием никакъв,вчера майка ми и купи някакъв детски-смесен от различни билки и изобщо не го иска,пие от шипки и то рядко
витамини-давам само вит.С на прах в шишето със сока

# 17
Добър вечер мамчета Hug
Кръци мерси за приятната темичка Hug Hug Hug
На всички болнички пожелавам скоро да оздравяват.
Дано наистина да сме почти всички на срещата да си поиграят малките мишоци а ние да имаме време да се видим. Peace
Чай правя му горски от Смолян специално донесен пие го. Laughing
Витамини никакви не давам за сега имам тука един Апетон ама все го забравям. ooooh!
Мисля да му купя Саностол те са невероятна комбинация от витамини и са много подходящи за зимата. Peace
Валка и аз съм май от пристрастените. Wink.А заглавието е много весело. Peace
Оска, Лови дано всичко се оправи по-скоро при вас.Стискам палци. Praynig
Лека вечер от нас. Hug

# 18
Айде да се запиша и аз в новата темичка!

Благодарско на Кръц за бързата реакция и страхотното оормление и на Валка за чудесното заглавие.Ако и времето,докато изпишем темичката е такова приказно като днешния слънчев ден,всичко ще е 6.   bouquet

Gudza , аз давам на Виктория Саностол.Педиатърката ми го препоръча още минала зима и може да се каже,че почти до пролетта и давах по 1 лъжица всяка сутрин.Не знам дали са оказали някакво влияние,ама минахме зимата без да се разболяваме сериозно.(изключвам лекото сополивене)
Херич,Виктория освен вода и АМ,други напитки не признава.Опитвам се поне сок да и давам,но в най-добрия случай изпива 2-3 глътки и другото го оставя на мама(тя поне на нищо не прощава).А пък за чай да не говорим.Опитах няколко пъти поне попарата сутрин да и направя с чай-отказа ми категорично.

Утре е общият рожден ден на Варненските октомврийчета и го чакаме с нетърпение.Ще направим цяла фотосесия,така че вечерта очаквайте снимки.

Пожелаваме на болните бързо оздравяване,а на здравите-да се пазят и да не се разболяват!
Ние си лягаме,за да отпочинем за утрешния купон.Лека,спокойна и непробудна нощ на всички!

# 19
  • София
Хей, страхотна изненада. Кръц, Валка, благодарности за хубавата темичка и романтичното заглавийце bouquet. Валка, за подфорума си трай, че няма как да делим компа с мъжете Wink
Честит Имен Ден на Пламенка ( със закъснение, но не знаех) Да расте много здраво, палаво и умно детенце   Kissing Heart
Аз нещо не мога да се добера до компютъра, нали Дани си е в къщи  Thinking. Май ще трябва график да си правим. Днес попаднахме на много готин доктор. Вчера на Дани много му тежеше гипса, а аз се чудех, защо заради пръсти трябва да се гипсира до коляното  newsm78. Днес се консултирахме с доктора и решихме да му направим отдоло шина на крачето и с бинт до глезена. Така ще може да нахлузи на баща си обувката и да не му е студено и мокро ( ако завали). И така наш тати включи инжинерната си мисъл и изобрети шината. Сега на Данко му е много по- леко и в същото време е защитен.
Ангелинка, дано бързо се оправи Ния и да сте на линия на РД  Praynig. Една топла вана и един масаж правят чудеса  Wink.
Оска, изобщо недей да се обвиняваш, аз отдавна престанах със самообвиненията (  никога не си подготвен и винаги го изживяваш). И Косето преди време се удари сериозно и в този момент се сетих за съвета на Дбс за олиото. Веднага го намазах ( макар и да се чудех как действа) и нямаше дори синина.
Диди, дано ви се размине  Praynig.
Руми, мерси  bouquet. Ще пратя мъжът ми на разузнаване, че ни е болна тема ooooh!. Само се караме: той- да не давам на детето да пипа, а аз че и да не му давам той се допипва до щепсела и така го извива, че после става неизползваем.
Гудза, чудя се кое ли е по- добре  newsm78? Косето пък там му е " съкровищницата". Бърка в кофата и вади и разпилява. Аз вече почти не я ползвам. Всичко по пликове горе и честичко изхвърляне, че иначе  после е едно мазало.
Херка, аз пия "Горски" и давам и на Косето . Не че пие много, но пак е нещо. Косето пък е само на мляко  Tired. Направо ми иде ... не знам вече какво да го правя. Дано да е от зъбите, но и баща му е злояд.
Витамини не давам, разчитам на кърмата да го пази.

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 23:32 от Lovi

# 20
  • Варна
Кръцтемичката е супер   bouquet
Днес майка ми има рожден ден и ви черпя по случая  newsm38  party023 С Митко и подарихме портмоне , той подаде кутията , после поиска да му я отворят , извади си портмонето (любима играчка) и върна кутията на баба си  Joy
Чай давам на пакетчета от лайка и шипка  .Митето си го пийва с кеф , не е отказвал досега , той пие само от чаша .Давам го непосладен.
За АМ - и аз давам Аптамил , но рядко , обикновено слагам в кисела или мляко с ориз или нешо подобно като правя и така свършва много бавно , та още имам от стария Аптамил. Но и от други майки чух , че новият е гаден и децата го отказват  .Като ми свърши наличният , ще видим с какво  ще се сменя.
Витамини не давам , само като е сополив , витамин Ц на ампули.
Чух скоро за някакъв , май беше Киндервитал , много бил хубав , ама трябва да проверя дали не бъркам  newsm78
И ние спим , за да сме на линия за купона  smile3524

# 21
Варненики, да си изкарате супер и да дадете подробен отчет придружен със солидно количество снимки!!!! smile3521  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 22
Любопитка,наистина има такива витамини-Floradix Kindervital с вкус на горски плодове.Нашата педи ни го изписа като ходихме на консултацията за годинката и като бяхме наддали само 200 гр.Освен това и хемоглобина ни бил малко по-нисък (110 май беше),та да се подсилим дет се вика.Та взехме го да се посилваме,ама джоба ни поотслабна с 19лв.Айде майната им на парите,ама на опаковката пише,че като се отвори трябва да се консумира до 1 месец.И представи си Виктория за един месец колко изпи-по-малко и от половината и другото така стои в хладилника и чака ред да хване път към кофата.Та така-минах си аз на Саностолчето и сега Виктория сутрин като види триъгълното шише,разтяга една широка усмивка и почва да мляска.Тя и Киндервитала харесваше,ама мен нещо цената и срока му за консумация не ми допаднаха...

Ангелинка,благодарим ти за пожеланията.Да ви се връща тъпкано и на вас в неделя,а относно снимките-ще има със сигурност!!!

# 23
  • Откъм Варната
Опа запис и от нас, Митака още не спи и май няма намерение да заспи скоро, само че като седи така до късно и сутрин става късно, към 10 -11, ама утре требе е на линия че нали купон ще има  Wink

# 24
  • София
Варненики, да си изкарате супер и да дадете подробен отчет придружен със солидно количество снимки!!!! smile3521  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2
  smile3521
Любопитка, честит празник на майка ти  newsm51! Да е жива и здрава.

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 00:13 от Lovi

# 25
Добро утро!  Tired
Днес Калоян се събуди в 6. Това, защото е събота. Да не би майка му да вземе да дремне повече.  Twisted Evil Сега играе и няма никакво намерение да спи. Аз пък се надявах поне до 8 да поспи, че после чакаме майстори да дойдат да монтират два прозореца. Е, тогава и да иска няма сън.
Кръц, страхотна темичка! Валка, заглавието е много хубаво!  Hug  bouquet
Любопитка, да ти е жива и здрава мама!
На Калоян не му давам никакви витамини. Само плодове хапва. Май трябва да взема да му давам.  newsm78 Вигантола продължавам да го забравям.  Embarassed
Еър, разбрах аз за комшиите.  Wink
Отивам, че нещо се размрънка. Май му се доспа.  Mr. Green

# 26
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВАРНЕНКИ  Mr. Green

# 27
И аз не давам витамини. И плодове рядко хапва, защото не обича много. Само витамин Ц, когато е болна.Ще питам педито, дали не трябва да почваме вече.
Любопитка, да ти е жива и здрава майчицата още дълго време и да я дариш с още много внуци!! : Mr. Green  bouquet

Егати гадното време е в СФ. Вали много сняг, а днес сме на РД на леля ми как ще стигнем, не знам! #Cussing out

# 28
весело изкарване на всички мами от варна Hug и моя син е роден във варна, но много късно разбрах за срещата - догодина няма да я пропусна smile3521

# 29
  • Стара Загора
Весело изкарване на варненки и чакам снимков материал да не идвам със шамарите Mr. Green
При нас ново двайсет...сега не ще мляко...ама хич Twisted Evil само правя и хвърлям Close Снощи като ми го отказа го правих с бисквити ама то течнооо та се нетрае..как се дава туй чудо със лъжица Rolling Eyes луднах  Twisted Evil
Сутринта стана...мляко пак йок Close яде попара с три сухара. Направих му изцеден сок от един портокал и половин лимон с малко мин. вода и малко мед. Да видим ша го пие ли диването  Close Сега като не пие мляко и не ще и вода..мъка ми е..пие по 40-50мл. вода и това е Twisted Evil Ще се побъркам вечеееее.
Днес снаха ми оставила и двете си деца на майка ми...полудях Twisted Evil Нестига, че майка ми гледа голямата а нейната майка гледа малката и аз немога да се вредя с баба ами днес и двете и оставила Twisted Evil За мен ред няма...аз съм силна..нищо ми няма ще търпя. Слави постоянно мрънка и просто е някакъв ужасТ Twisted Evil
Ставам, че подлуди баща си...после пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт