Отговори
# 45
 Simple Smile

леко имам малка правописна грешка на поздравителния надлис, ама няма значение, забравихме да я оправим

Кали, защо си казваш, нали знаеш, 100 гледали, 10 видели, 1 разбрал  Mr. Green
Варненки, много ви се радвам!!! Страхотни сте Hug  И Варна е града голяма, но пък вие сте силна група. Има много хубави снимки (ще чакаме и другите).

Само напомням за утрешния купон, мами вземете нещо за обуване на хлапчовците (пантофи, обущета, дебели чорапки или каквото там прецените).

# 46
Набързо...
Тръгнаха си майсторите и оставиха вкъщи бомбок. Свекърът и свекървата дойдоха и благодарение на тяхната помощ успяхме да изчистим сравнително бързо. Дядо гледаше внуче, а баба и мама чистеха. (Тати беше по други задачи)  Mr. Green Понякога доста ме дразнят, но пък не мога да си кривя душата - когато сме ги помолили да дойдат да помогнат или да гледат детето, винаги се отзовават. Така де, всеки с кусурите си. И аз не съм снаха мечта.
Хера, Калоян имаше един период от две-три седмици (преди два месеца може би), в който отказваше всякакво мляко. Бях решила, че ще спирам да купувам АМ. Да, ама не... После пак пропи. Не само, че си изпиваше сутрешното, но започна пак и вечер да пие и увеличи количеството.  Shocked
Варненки, страхотни сте!
Мира, ние от два-три дни спряхме да пасираме храната, просто защото Калоян не иска да я яде вече пасирана. (А досега я пасирахме, защото все се давеше.)
Искам и аз сняг  smile3514 В пловдив е студено, силно ветровито и дъждовно.  Confused
Щях да се къпя, ама сря водата...  Twisted Evil Пералнята не знам от кога пере без вода..  Twisted Evil

# 47
  • Варна
Ето ни и нас на линия , отпочинали и наспани  Heart Eyes Наиситна купонът си беше супер , голямо тичане насам натам. Митко заспа в колата , но тук вали дъжд и докато го изкарам , се събуди . После хапна полузаспал и откърти 3 часа , без да мръдне .
И за протокола , Митко не  наби Мишо , само му удари 3 - 4 шамара от радост и го оскуба от възхищение  Blush Иначе нормално не се държи така
От нас снимки утре , че сега излизаме . Днес ще оставя Митко за първи път с друг човек през нощта и не знам как ще изкара ,че нормално е залепен за мен и последните нощи цока почти нонстоп , но днес ще ходим на едно събиране с колеги и няма как . Най-вероятно ще побърка баба си.

# 48
  • Откъм Варната
И Митака откърти на прибиране в колата на КОТЕ, мъжо и хубу вози, не се събудин като го сваляхме и спа до 5 часа

Храната му вече не я пасирам, нито кълцам или стържа, от 1 седмица всичко е нарязано на кубченца от 5 мм, и добре сварено или задушено, с кеф си дъвче

# 49
асиа , мога да ти кажа каква пералня да не си купуваш :"SILTAL SLS 60 X" ако избирам нова ,  ще гледам да е с бутон за допълнително количество вода . с тази съм принудена ,  като приключи да връщам на изплакване.
румена, предлагам да снимаш тези приспобления за щепсала (нали ?) Grinning. всички да си набавим , щом сте доволни.
яни , ннамерете я тази крадла и й  дайте да разбере box! благодаря за предупреждението!
мира ,  намачквам с вилица , което готвя аз , защото храната от свеки е почти изцяло пасирана . но мисля ,че той така или иначе не дъвче ами гълта дори по-едрите парчета . със сигурност опитва да сдъвче само  ябълките,  не мн. успешно .постоянно намирам различни парченца по пода . и аз се притеснявам да не съм изпуснала момента да го приуча Rolling Eyes!
слийпи , честити нови прозорци! зора си струва . у нас е 21градуса без да съм включвала  отопление !
ей голяма работа са туй рекламите ! Васил вече си има любими . има една на прах за пране ,  жена вади чаршафи от кутията - направо скача и пищи от кеф . на тази за лампите от "доместус" и "циф" пък пляска с ръчички , мн. харесва на БТК с големия часовник - вс. път ме дърпа към екрена ,сочи го и му вика " так ти".
Варна , хубав град , хубави мами , още по-хубави дечица Hands Clap! и аз чакам още снимки !

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 20:32 от oska

# 50
Здравейте !

Влизам на бързичко, че днес Ива е по-лоша и мрънкаща отвсякога Whistling , може би кътника още не е излезнал нацяло и от това ще да е  Thinking ! Здрави сме иначе, слава богу  Praynig и сме настроили празнични вълни за утрешния купон  Simple Smile !!!
Варненки, страхотни снимки! Добре сте се повеселили и ... поизморили задружно!  Hug
И ние много се прихласваме по рекламите, особено по гореспоменатите (бърборещата жена на Любо от БТК ни е любима)  Party ! Освен това обаче вече си имаме и любимо филмче -  "Телетъбис" !!! Сетих се случайно за него, щото преди време племенника много го заглеждаше и ефектът със Ива е просто хипнотизиращ - не чува, не вижда нищо и никой наоколо като и го пусна, та аз използвам да посвърша какво мога през това време  nuts .Но как мислите, дали е добре да я оставям по толкова време пред компютъра?! На мен ми идва много лесно така, но се притеснявам дали не са още малки да зяпат толкова време екрана ???  newsm78
Имам пералня " indesit wat 8 " и съм доволна, ползвам си я безотказно вече 3-та година и денем, и нощем Mr. Green . Има възможност за промяна на темп. и градусите , 18 програми, съкратен режим ... какво му трябва на човека!  Laughing
Храната отдавна не я пасирам, но нашите зъбки рано изникнаха и тя бързо схвана как да ги ползва, а когато и дойде по-голям залък върти го, върти и с плюнки си го обработва Smile
Ставам докато не са ме избутали  Crazy !!!
Хубава вечер !!! До утре ! thumbsup

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 23:36 от Didi81

# 51
  • София
Здравейте, момичета!
Навън си е направо зима!
Тази сутрин Венци се събуди в 6:00 ч. и не пожела да заспи повече. Какво му става на това дете? По принцип спи вече по веднъж на ден, но сега го сложих малко да поспи, после следобеда ще видя как ще е, за да можем до 16:30 ч. да се класираме за общия ни РД. В никакъв случай не ми се иска да го пропуснем.
Надявам се всички да успеят да дойдат, за да се запознаем мамите и бебоците. Аз ще си водя и таткото, така че взимайте и мъжете. Laughing

Чао от мен - до следобеда!

# 52
  • София
       Добро утро!
Кой ще пие кафе?
Варненки, много сте свежи и сладки   bouquet. И бебчовците са си изкарали добре, както виждам.    А колко са порастнали и все повече заприличват на дечица и бебешкото намалява  Hug.
Яни, много неприятна случка. Много съм мислила с Дани на кого да го оставя. Нито е да вкарваш непознати у дома си, нито да го оставиш на друго място. За мен това беше голям проблем. Мъкнех го при свекървата, но като калкулирам накрая разходите по транспорта по- добре да си го бях гледала аз. Изключвам изтощението, което се натрупва от работа, пътуване, багаж. А и после докато се климатизира детето, пак .
Мире, аз пасирам, когато е манджа. Иначе не близва. Когато давам пилешко го накъсвам на ситно и го яде. Картоф му давам на парченца, но всичко останало пасирам. Ако му дам едновременно твърда и течна храна, плюе всичко. Например баницата яде на късчета, но ако пийне айран, плюе всичко.
Оска, леле,голяма мъка с тази пералня  ooooh!.
Аир, какви са тези дозички? И на мен ми се искаше да пробвам, но като знам, че не пие диването, а и не знам как ще му подейства    Rolling Eyes.
Кръци, дай малко идейки за вкуснотийки   chef. На Цеци кое му е любимо?
Didi81, че не е добре- не е, но и аз го правя  newsm43
Айде за сега ЧАО! Отивам да изключа баницата, че тук са се заредили и тримата ми мъже и като развалени плочи повтарят : "Мамо, хайде да ядем, хайде да ядем......" .

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 11:07 от Lovi

# 53
лови- мерси за кафето,имам нужда  bouquet
мира-аз пасирам абсолютно всичко,иначе малката не го яде,по същият начин се дави.Само солети иска са дъвче и от скоро и препичам филийка с масло и кашкавал от горе(много го обича) и си го дъвче,а и саламче обича да и режа парченца,до там Rolling Eyes
яни- много неприятна случка,аз на ваше място ще я намеря и не само златото щ си взема а и парите Crossing Arms много бой щеше да яде милата Close
слипи- честити ви прозорци Grinning добре че е имало кой да ти помогне после,че като знам какви боклуци остават после,Акропола пасти да яде
за витамините вчера се обадих на педито и и казах че искам да давам на малката и тя ми препоръча  Саностол,питах за Апетон ама тя не го беше чувала Rolling Eyes мире- ти даваше от него,той отваря ли апетита?

На вън е много кишаво,ама мисля да я искам малко около блока да е поразходи,че се побърка това дете в къщи два дена,вече нищо не и е интересно.Довечера ще я оставиме на баба и,та ние да си починем и поживеем малко Party dance Drunk днес по кръчмите,а утре по магазините Mr. Green многооооо обичам така Joy

Варненки много сте готини  love001

# 54
Гудза да давах от Апетона ама да ти кажа трябва да се дава по-продължително време за да има някакъв ефект както и Саностола.Още не съм пробвала със Саностола но една майка на злоядо дете ми го препоръча и каза че също трябва да изпие поне половината сиропче за да има някакъв резултат. ShockedНо все пак са много добри витамини и аз също смятам да ги пробвам.Иначе Апетона съдържа също витамини и пчелно млечице което е за апетита специално. Peace
Лови мерси за кафенцето добре ще ми дойде. Hug
Дбс мерси за подсещането за нещо за крачетата че аз го бях пропуснала. Peace
Нашия сега спинка и дано да е по-задълго че да доживеем за купона.Ние ще дойдем към 16.30 с татито.Айде ще се видим там. Peace

# 55
  • Някъде в Европа...
Привет! При анс няма разходки, слънчево е, но духа един студен  гадееен вятър  Whistling

Лови, дозичките са на външен вид като Нескафе 2х1, такива пакетчета, разтварят се с 180 мл вода. На Нестле са, пише BEBA 2 (бях останала с впечатлението, че са Нан)/ Девер ми ги донесе от Германия, заедно с 10-тина пурета Alete и чай на пакетчета Alete. Много са удобни (макар, че ги ползвам за 1 път  Simple Smile) Не знам на нашия пазар дали ги има  newsm78, като не съм търсила Ам досега по магазините.....
Иначе моят опит да дам АМ завърши с провал. Ради опита една глътка, направи такава физиономия на отвръщение  Sick, наду се и повърна  Sick  Rolling Eyes Не знам какво ще го правя това дете, Кисело мляко не иска, Ам не иска..., добре че има кърма засега, но докога ще има.......и докога ще сучем..... newsm78.  Абе здраве да е , ама продължавам да си спя с него  Simple Smile и да не мога да го остява вечер ... Confused

Варненки, много добре сте изкарали, личи си  Simple Smile
Софианки, чакаме снимки и от вас  Peace

Ставам, после пак!

# 56
  • София
Здравейте!
Имам един въпрос към кръци- защо ме няма вече в списъка с октомврийчетата. От няколко теми насам липсва следното -
Цитат
03.10 мама Анджела - бебе Лъчезар 3,150 кг. 52 см. с термин 04.10
То вЕрно че аз почти не пиша вече, ама си ви чета от време на време Wink пък и си е редно да ни има с Лъчи. Simple Smile

# 57
  • Стара Загора
Здравейте!
Имам един въпрос към кръци- защо ме няма вече в списъка с октомврийчетата. От няколко теми насам липсва следното -
Цитат
То вЕрно че аз почти не пиша вече, ама си ви чета от време на време Wink пък и си е редно да ни има с Лъчи. Simple Smile
Анджи най-вероянто е станало в суматохата по правене на новата тема и после ако е имало само копи и пейст стават грешки Hug Кръци знам, че не го е направила умишлено Hug Разбира се, че сте си в списъка...ей сега ще ви плюсна Crazy
Дзак и от нас bowuu
Моето е ужасноооооо  Crossing Arms Снощи нали баща му беше наряд та мрънка цяла нощ по случая, че ще тормози само майка си Twisted Evil Преди малко пък си отвори шишето с водата /незнам как/ и го изсипа на дивана Twisted Evil и сега ходи само там и маже Mr. Green за трети път ще го преобличам Twisted Evil
Честит празник на бълг. семейство. Много да се обичате всички Heart Eyes Честито и на имениците.
Варненки голямо бягане и потене е било Mr. Green Радвам се, че сте си изкарали страхонто Hug
При нас само вятър има..чак ми окапаха ушите докато пуших снощи на терасата Mr. Green Днес попрехвръкна малко сняг ама слаба работа. Почти не се отрази.
СТавам, че ревността му на моя край няма...ревнува ме от компа и само мучи като съм тук Crazy

# 58
  • София
Здравейте!
Цитат
Анджи най-вероянто е станало в суматохата по правене на новата тема и после ако е имало само копи и пейст стават грешки Hug Кръци знам, че не го е направила умишлено Hug Разбира се, че сте си в списъка...ей сега ще ви плюсна Crazy

Херка, ни най-малко не съм си го и помислила.  Hug Просто го забелязах и реших пак да се вкарам у редиците. Може би ще трябва да започна да пописвам и тук, да не ни забравите. Wink

Днес празник на бълг. семейство ли е? Ихааа, чудесно - ние имаме и годишнина! Heart Eyes

# 59
Здравейте и от нас-едни изтощени рожденици! Беше страхотно днес! Клуба, подаръците, изкарването, абе всичко! Бяхме около 15 октомврийчета с мами, татковци ,една кака и един батко!Много се веселихме и снимахме!!

Общи условия

Активация на акаунт