Отговори
# 30
  • Откъм Варната
весело изкарване на всички мами от варна Hug и моя син е роден във варна, но много късно разбрах за срещата - догодина няма да я пропусна smile3521

А така, ние във форума не сме се обсъждали общия РД, по скайп, по телефона, на живо, щот се знаем кои сме Варненки, аз тез дни си мисля че можеби трябваше да напишем, можеби още някой щеше да дойде

Поздрави и другия път задължително
 Hug

# 31
аз раждах във варна, защото в бургас болницата е под всякъква критика #Crazy
родих роя герой в " майчин дом" - при д-р Яков и съм много доволна! та затова догодина да кажете по-отрано, че да дойдем и ние

# 32
Зaпис и от нас с Вяра в новата темичка!Благодарности на Кръц и Валка за оформлението на новата ни темичка  :  bouquet!
Много весело настроение се създаде в темичката ни с тия общи рожденни дни.Ама Варненки,много сте потайни бе,не можахме даже да надyшиме за кyпона,и хоп изненадахте ни!Ние тyк освен с Ма4о и Марти да си направим малко парти, щото няма  навалица от октомврийски мами от Добрич.Междy дрyгото,онзи ден бяхме заедно в парка и малките си поиграха докато ние си побъбрихме.Лошо няма!Дрyгият път ще се отчетем и със снимки!
След всекидневните разходки днес в това гадно време ще си стоим в къщи,добре че е почивен ден та поне всички ще сме си y дома,така поне няма да ни е скyчно.
Да ви се оплача,пералнята ми тотално сдаде май багажа и днес се канехме да пообиколим да видим нещо ново,та се чyдя каква да вземем newsm78Някой ако сподели марка и модел от която е доволен,ще съм благодарна.Че без нея съм за никъде.
Да се включа по темата:витамини не давам,разчитам на защитното действие на кърмата и на приема на плодове.Чай пиеше само в началото за колики на Хипп,но така и не стигнахме дори половина на кyтийката и сега си отлежава нейде...
Вчера взехме за първи път манджа от кyхнята и засега и хареса,ако яде и занапред ще я посещаваме.
Толкова от нас,че стана дълго!Пожелавам весело изкарване на Варненските октомврийчета и техните мами на общия рожден ден и ще очаквам с нетърпение снимки!
Ако yтре неyспея да се добера до компа,весело изкарване на всички Софийски сладyрковци и мами и се моля горещо всички да сте здравички,за дасе повеселят мишоците!Целyвки на всички Hug!

# 33
здравейте !снощи нямахме интернет и не можах да пиша .
момичета , искрено ви благодаря за подкрепата ! с вас споделих , но например на баща му не казах , защото освен обвинения и обиди  друго от него не мога да очаквам в такава ситуация !
Слава Богу здрава е Васильовата кратуна ! ! ! ще му остане само синина , но честно ви казвам , изглеждаше мн. страшно в първия момент . не предполагах , но за щастие , явно си имат доста подкожна мазнина по челцата - вдлъбнатината беше  дълбочка . наистина от сърце ви желая да не преживявате такъв уплах !лови , радвам се ,че вече си по-спокойна и сте намерили начин Дани да се чувства по-удобно . късметлийка си ти с такъв сръчен мъж! благодаря за съвета за олиото  Hug, но мн. късно го прочетох.
бяхме на преглед при нашата доки . специално я питах дали може да зарази някого . обясних й за големия РД . тя каза ,че не може и най-мн. някой него да зарази , недай Боже !
сополките ту ги има ту ги няма , можело да е от зъбите , а покашлянето , защото през нощта като е легнал по-трудно се стича секрета надолу.
любопитка , да е жива и здрава милата ти майчица и със същотото да я радвате деца и внуци   bouquet!
варненки , брей мн. сте потайни  Wink. добре поне ,че ще има кой снимки да направи , иначе нямаше и да разберем Joy . всички да сте здрави и да си направите весела среща в пълен състав !
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!  Nature Snowman
много поетично заглавие ,валка !кръци , благодаря за красивата темичка !

# 34
ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ ИСТИНСКИ СНЯГ!!!

# 35
Кръци мерси за новата темичка Hug.
Честит рожден на майка ти Любопитка и на всички празнуващи днес също. Да сте живи и здрави !
Ние се връщаме сега от вън и е истинска зима.Та честит ви истински първи сняг.
С Кари с нетърпение чакаме утрешната ни среща newsm44.

# 36
Здравейте bye

ама какъв сняг.Тук един дъжд вали,няма и бегла прилика със сняг. Дано дойде и насам...

Варненки весело изкарване на общия рожден ден Tada.Чакаме снимки с нетърпение Party

Аз също не давам на Цеци витамини.Задължително обаче яде по една голяма ябълка на ден. Рендосана,сурова - много ги обича и понякога мрънка за още.Обикаля из кухнята и като съзре панера,започва да ги сочи с пръстче и да вика Ам,ам. Simple Smile Татко му е купил круши и днес ще му разнообразя малко.Иначе ако знаете само какви десерти измислям.... ooooh! Във всяко кремче,което правя,настъргвам ябълка. Грис,мляко с ориз,нишесте - във всичко.Така стават сладки,захар не слагам и Цеци си ги хапва за отрицателно време.  chef
За чай,сега му направих от шипка,сложих и малко кафява захар.Като се събуди ще видя дали ще го пие newsm78

Слийпи и Цеци е с два долни зъба.Няма как да скърца с тях Mr. Green

Анджи,как е Ния Heart Eyes. Приятно изкарване на рождения ден на леля ти Simple Smile

Любопитка
- да ти е жива и здрава майчето. Дълги години още да ви радва и помага Hug

Цеци не си дава млякото,аз и не бързам да му го спирам.
Сутрин в 8 пие 210мл Аптамил,вечер в 8 същото количество.Иначе незнам как би заспал

Чао от нас - почивайте си на топло у дома,че навън е cold

# 37
Мамта внимавайте !!!
В петък моята нова / на 1 месец/ детегледачка каза че напуска и си тръгна без предупреждение Междувременно е задигнала няколко мои златни колиета  #2gunfire

Казва се Жана или Божана и отговаря на тел 956 11 53 и мобилен 0897 360 890

Живее в овча купел сравнително слаба запазена нисичка пенсионерка Намерих я от интернет
Моля ви пазате се да не си изпатите като мен
Не стига че понеделник съм на работа но и да краде това е безумие
Трябваше 2 пъти в седмицата да води Дари на балет Първия път я оставила на бащата на нейна приятелка / на Дари приятелка/ без дори да го е виждала , даго познава или най-малкото да е говорила с мен и си отишла Добре че човека я довел вкъщи
Като я взима от градина не си прави труда да я качи до нас ами я пуска сама да си влиза в блока и да се качва с асансьора  #2gunfire Да не гоеорим че постоянно ядеше в нас Аз и бях казала че ако сготви нещо може да яде от него но да ми изчезват кашкавал, понички мляко , синьо сирене и ролца от раци и да ми пие от активията нещо се поиздразних Мен никой не ме храни като отида на работа

Пазете се може да се пробва и при вас Давах и 500 лева Работи точно 1 месец взе си парите и дим да я няма  #2gunfire

Иначе ние сме добре Аз вече работя и ми е мъчно за малките но няма начин
Оска радвам се че сте добре
Радвам че си подържате връзка и се подкрепяте Аз леко съм го закъсала с времето но си мисля за вас и ви прегръщам вас и бебоците  Hug

# 38
Здравейте Hug
Сашко днес  заспа на балкона на падащят сняг Nature Snowmanсъбудихме се в 11.30 и хапнахме пюренце ПИЛЕШКО С МОРКОВКИ И КАРТОФКИ от Gerber.
Сега дояжда с кюфтенце от дядо Мико ,това е моят татко.
Тук поспря да вали,ама е студено и май няма да ги извеждам,за да не настинат и да сме здравички за купона. newsm03
ВАРНЕНКИ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ОБЩИЯТ РОЖДЕН ДЕН!  bigdance2  bigdance2  bigdance2
ЗА ВИТАМИНИТЕаз понякога на САШКО давам само вит.Ц,иначе си пийва чайче :живовлек и мащерка;липа;шипка и водичка.
От ПЛОДОВЕТЕ много обичаме парченца ябълка,банан и круша да хапваме.
Любопитка - да ти е жива и здрава майчето. Дълги години още да ви радва и помага . Hug
Иха аз най се радвам на падналият сняг,дано да задържи и още да натрупа за да става за с шейни да излизаме с децата,толкова много ми се е доходило на планина,ама май тази година ще пропуснем САШИК ми е още малък за планина през зимата,ама другата година ще го водим.

# 39
Здравейте bye

ама какъв сняг.Тук един дъжд вали,няма и бегла прилика със сняг. Дано дойде и насам...

Ако той не дойде, елате вие Mr. Green
Хера, не се ядосвай, може би майка ти не смее да откаже...Май по-добре на снаха си кажи, че имаш нужда от помощта на майка си.  Hug
Yany, човек не е застрахован. Благодаря за предупреждението. Вчера се бях сетила за вас и се радвам, че сте добре. Hug

Ние излизахме на разходка. Ема беше възхитена от снега!!!

# 40
Здравейте и от нас.
Честит ни първи истински сняг.Много е красиво навънка тамън се поскри малко боклука наоколо... Crazy
Яни много е неприятно това което ви се е случило мерси за предупреждението. Hug
Честит рожден ден на майката на Любопитка жива и здрава.  bouquet
Варненки весело изкарване на общия рожден ден. Peace
И нашия мошок сутринта го изкарахме малко на снега определено му беше интересно. Wink
Хера не се ядосвай може да е от зъбки пак ще пропие.Той поне си е ящен така че като му огладнее гъза няма как.
И аз настъргвам ябълка, бананче или круша обикновенно смесено в кашата.Иначе не съм пробвала сурови да ги давам.
Мамчета да ви питам вие пасирате ли още?Че аз започнах нещо да се притеснявам от моя злоядко не стига че е капризен ами не иска да дъвче кой знае колко.И все още му пасирам някой по-едри храни.Започвам да се притеснявам че после ще ми е трудно да го приуча но той много се дави и постоянно изхвърля от устата по-едрите парчета. Twisted EvilИначе си хапва като му давам с пръсти или от вилица друга храна на парчета. newsm78
Айде приятен ви ден от мен.  bouquet

# 41
  • Някъде в Европа...
Привет и от снежно Търново! При нас заваля по обед, далеч сме още от истинския пухкава сняг на парцали, но поне е сняг Simple Smile

Кръц, Валка, поздравления за темичката   bouquet
Мира, аз пасирам само плодовете. Ради не иска да ги яде чисти и затова ги смесвам с десерта от кухнята. Наложително е да ги пасирам, защото усети ли ги, плуе всичко  Wink
Яни, супер неприятно е това. Дано попаднеш вече на свястна гледачка Peace
Оска, за хлътването на главичката.... - баща ми преди време се беше ударил много лошо, също така му хлътна на мястото на удареното..., докторът после обясни, че не хлътвало мястото, а около него се поддувало, затова така изглеждало... Няма значение - важното е, че малчо е добре, цункай му немираната главичка Heart Eyes

Витамини- не давам. разчитам на кърмата и единия пплод, които изяжда на ден.

Ние от няколко нощи сме с нова мания  Twisted Evil, събужда се ранна сутрин (към 4ч) захапва ме и така докато стане  Twisted Evil. А съм мръднала и започва рев.... Не знам наистина как ще се спрявяме и с това чудо. Довечера смятам да му дам Ам след кърменето. Не очаквам да го пие (нали не пием почти от шише с биберон, само със сламка), но да опитам. Имам едни дозички ( за по 1 Път) на Нан 2, от тях ще пробвам. Говорих и с 1 съседка да ми даде и една доза от Нестле джуниър, да видим и него дали ще хареса. Няма смисъл да купувам по цяла кутия за опит, още повече, че съм почти сигурна, че ще ги откаже. Той като малък не искаше АМ, та сега ли...., като вече и знае къде е млякото Joy

Весели срещи на варненки и софианки и чакаме снимки  Heart Eyes

# 42
  • Откъм Варната
Момичета супер си изкарахме, ето снимките от моя апарат, малко са кофти и повече на Митака, ама и другите да качват, леко имам малка правописна грешка на поздравителния надлис, ама няма значение, забравихме да я оправим
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190986

# 43
Ей,таз Калина много бърза беее
За изкарването-наистина си изкарахме страхотно,ама ми се струва че мамите повече каталясаха от октомврийчетата.  Tired
Такаче,Софиянки,бъдете готови!  Peace
Ето какво улови и моят апарат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190986&photo=33

А сега отивам леко да положа морно тяло на спалнята,докато Виктория още спи,че довечера ново парти ни очаква-канени сме на гости и трябва нови сили да посъберем!
Приятно изкарване утре на софийските октомврийчета и очакваме и вашият снимков материал!

# 44
Страхотна темичка с поетично заглавие, благодарско!  bouquet
Поздравления за варненки и сладурския празник! Hug
Честит първи сняг, Ники много му се радва, първо през прозореца, после и на допир!  Joy
Дано има повече здрави дечица утре, пък макар и с каталясали майчета! Peace
И аз пасирам плодовете на дребчо, иначе всичко плюе...
Дано се видим утре, нямам търпение! Hug

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 21:25 от Весето s

Общи условия

Активация на акаунт