Отговори
# 60
Привет и от нас!
Много пусто днеска...личи си,че повечето купонясвате!Надявам се да си прекарате страхотно и очакваме снимки!
Честит празник на семейството на всички!Пожелавам ви домовете ви винаги да бъдат изпълнени с безкрайно много любов,топлина и разбирателство!
Нашата щерка Виктория се оказа,че днес също има имен ден и за нейно здраве ви черпя по едно питие:
Честито и на всички останали именици!Да са здрави и щастливи,умни и красиви!   bouquet

# 61
Ха Ангелинка ме изпревари.
Купона наистина беше страхотен малките се забавляваха много.Тези които бяха гладни ядоха а такива като наш Калоян бляха и си водиха записки... Mr. Green
Ето нашия апарат какво улови.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191393
Честито на всички именници Hug Hug Hug

# 62
  • София
Хей, страхотен ден за парти сме си избрали  Party.
Изкарахме си страхотно, но имаше един недостатък, много кратко беше. Много се радвам, че се видяхме и наистина можем да се съберем за Коледа. Много от дечицата не дойдоха, за което много съжалявам. Дано са здравички и по- нататък да се видим.
Руми, носех ти диска.
Маца, честит Имен Ден на Вики   bouquet. Да си носи името с гордост и достойнство.
Честит празник на всички и много любов и задружен живот с повече дечица  newsm63.
Ето ги и снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191393&photo=21

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 21:50 от Lovi

# 63
Страхотно изкарахме и ние,само дето ни се осъаваше още.Браво на организаторите...всичко беше супер и подаръците също.Нашият пподарък беше една ходеща и музикална гъбкаот кой ли е..?[/color]А ето и прекрасната ни тортичка.

# 64
Рождения ден беше страхотен! Изкарахме си чудесно, Благун се развихри и после поспа в колата. Благодаря за чудесния подарък - раничка (не знам от кой е) - сложих му там шишето с чайчето (с което той не се разделя) и вече си го мъкне сам на гръб.  Hug А като видя, че играчката-кученце пее, щастието беше пълно. Тениската е страхотна и е точно по мярка. Утре баба му ще го издокара с нея, на мен пак ми го взеха до вторник. Cry
Всички октомврийчета са страхотни!
Мире, Калоянчо хич не е толкова дребен! Много си е добре детето, просто и ти си по-дербничка и сигурно е ген.
Много се радвам, че се събрахме и отпразнувахме заедно рождения ден и отсега предлагам да го повторим събирането за Коледа.
Във вторник имам изпит по френски, а така ме мързи да уча, но ще отида да хвърля един поглед на учебника.

# 65
Хоп и аз да понапиша нещичко ,че само чета Blush
Много се зарадвах като видях толкова октомврийчета на едно място. Hug И ми стана малко мъчно като видях физиономииката на Ния и Ангелина. Heart Eyes
Незнам кой празнува имен ден ,но му го честитя.
Поздравявам ви и се поздравявам с деня на семейството.Дано сме щастливи с половинките си дълги години.
Ние днес правихме прощъпулник и Краси хвана портомонето.Дано да стане бизнесмен или финансист,а не джебчия Mr. Green
Мъжа ми се престара със снимките (имаме 4-5).И сложихме предметите в коридора  пък не махнахме обувките,че за това са на преден план. Whistling
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191447

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 21:22 от tasi

# 66
само минавам за бързо Hug
аз съм гроги, малката и тя най-накрая заспа
беше страхотно парти, много ми хареса Hug
за коледно парти съм с 2 ръце Mr. Green
благодарим за подаръка - дървени фигурки, които се мушкат в решетка, а бе как го обясних Blush Ема веднага се лепна за него, патето и блузката са супер Peace
Ето малко снимки и то нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191393&photo=61
лека и спокойна

# 67
Здравейтеее !!!
Ето ни и нас най-сетне със снимки от днешния прекрасен празник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191393&photo=47
Наистина много весел детски купон се получи  Party !!! Само дето Ивето бе малко резервирана  Blush , ама ние все пак за пръв път се включваме на среща с октомрийчетата, но от тук нататък обещавам да сме по-редовни  Naughty ! Ох не знам за малчовците, но аз определено се чувствам доста изморена smile3507  и мисля да  ви пожелая
хубава вечер   !!!

# 68
  • София
Момичета, празника беше много хубав и си изкарахме страхотно.  Grinning Предлагам и за Коледа да си спретнем един купон. Специални благодарности на организаторките - Дела и Лови справихте се страхотно!  Hug   bouquet
Благодарим на мама Тони и Кари за хубавия подарък.  Hug До сега Ачко си игра и се забавляваше с музикалната играчка.  Heart Eyes
Другите подаръци също са много сладки.  Simple Smile
По-късно или утре ще кача и нашия снимков материал.
Сега отивам да събираме багажа на татито, че утре заминава командировка в Германия  Confused

# 69
Всъщност трябва да призная, че ентусиазма на Лови беше неукротим и тя пое нещата в свои ръце. Главен неин помощник е Тетка74. Малките плюшени играчки са жест на Лови към всички нас, а тениските са нарисувани от Тетка. Благодарности!  bouquet
Аз също качих малкото снимки, които имам Simple Smile

# 70
Забравих да благодаря на организаторките Лови, Дела и Тедка благодарим ви мноого Hug Hug Hug
Нашия след като се прибрахме заспа като заклан и още спи ....... е разбира се пропусна си и вечерята... Twisted Evil

# 71
  • София
Здравейте!

Аз като се прибрах и се зачудих защо имаше и плюшени играчки, а то Лови е виновника за това.  Hug Браво и на Тетка за проявения ентусиазъм. Благодаря, Лови, Дела, Тетка, за организацията на това мероприятие!
Купонът беше много хубав и се радвам, че успях да се запозная с повечето от вас!
Мире, играчката, която купих, се падна на вас - надявам се Калоянчо да я одобри!
Аз също качих снимките от моя фотоапарат в албума за РД.

За разлика от повечето деца Венци не можа да заспи до 22:00 ч. Той е толкова впечатлителен, че явно се е превъзбудил.

Лека вечер от мен!

# 72
Мире, играчката, която купих, се падна на вас - надявам се Калоянчо да я одобри!
Аз също качих снимките от моя фотоапарат в албума за РД.
Благодарим много за оригиналната играчка много е весела.Калоян и се радваше много.А утре като стане ще се храним с нея понеже е нещо ново и забавно... Grinning Hug Hug Hug

# 73
  • София
Всъщност трябва да призная, че ентусиазма на Лови беше неукротим и тя пое нещата в свои ръце. Главен неин помощник е Тетка74. Малките плюшени играчки са жест на Лови към всички нас, а тениските са нарисувани от Тетка. Благодарности!  bouquet
Аз също качих малкото снимки, които имам Simple Smile
Тетка, Дела и Лови благодарности. Подаръците са страхотни!   bouquet

Ето и снимките от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191393&photo=104  Peace

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 22:43 от Flores

# 74
Сега е ред на благодарностите!

Благодарности на  организаторките и феите на изненадите Лови, Тетка и Дела!Благодаря ви за чудесния празник!!

Благодарности и за  къщичката, която ни е подарък от Флорес и Ачко!   bouquet

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 23:08 от Ангелина

Общи условия

Активация на акаунт