Най-добрата паста за зъби?

• 148 043
  • 394
  •   2
Отговори
# 90
барабалекс а каква цена е тази вода за уста?
От Америка излиза най-евтино - 7-8 долара за големите разфасовки, в Италия  малка разфасовка е 4.50 евро . Не знам защо разликата е толкова голяма и затова поръчвам от Америка, когато имам възможност. В понеделник обаче ще ми донесат от Италия и ще си го платя на високата цена. Дано поне са намерили от големите, че преди месец , когато аз бях в Италия не намерих големи и си взех 2 малки.

# 91
12 лв е тук, мисля- 500мл

# 92
Което е съвсем разумно, ако е за литър или литър и половина. А, редактирам  Grinning
сега видях за какво количество. Но откъде да я взема? Да говоря със стоматолога ми , сигурно той ще знае  Thinking

# 93
НЕ знам дали има литър, литър и половина, но и така на мен пак ми не ми чак скъпо- ползва се доста време.

# 94
А Лакалут Уайт ползвали ли сте?

На мен много ми харесва

http://apteka.zdrojowa.com/images/lacalut4.jpg

# 95
    Trisa- клиник е добра, а уайт не съм ползвала.

# 96
  • BABYLAND
СЕНСОДИН един път дневн/заради по-чувствителни зъби и мога да кажа, че съм изключително доволна/, останалите пъти ЛАКАЛУТ или АКВАФРЕШ.

# 97
Добре де, 6-7 лв. не са ли ви много за паста?! Не, че си броя стотинките, но ми се свидят, особено като знам, че не ми се налага да ползвам специална паста заради някакъв специфичен проблем.
Ами не е много според мене. Особено като се има предвид, че повечето клубарки ползват парфюми за над 100 лв., които само те самите и познавачите могат да оценят, какво са тези пари, като става въпрос за здравето. А и тези левчета не ги даваш само за един ден. Направи си сметка за същия период колко  даваш за дъвки и ще ти стане ясно дали са много парите Naughty

# 98
Зная, че GUM е американска фирма и, че почти всички неща се произвеждат там. На второ място в света е по производство на продукти за орална хигиена.
Аз лично ползвам паста за зъби на GUM - Caries Protect, а за малкия GUM Gafrield (страхотен аромат). Вода за уста пак на GUM - Gingidex. Честно ви казвам забелязвам, че венците ми се стегнаха (стоматологът ми каза същото) и толкова дълго време свежест в устата ми не е оставала с друга вода за уста. Очарована съм!
Ето ви сайтът да разгледате всички продукти:
http://www.jbutler.com/splash.asp
И аз съм от Зарата. Можеш ли да ми кажеш откъде си ги купуваш и кой ти е стоматолога (ако не е тайна).

# 99
барабалекс, попитай стоматолога си. Листерин е продукт на Пфайзер и не виждам причина да има проблеми с вноса в България, ама знам ли...

# 100
Бленда мед.

# 101
барабалекс, попитай стоматолога си. Листерин е продукт на Пфайзер и не виждам причина да има проблеми с вноса в България, ама знам ли...
Ще уточня, че от 2006 г. Листерин не е продукт на Пфайзер. Джонсън и Джонсън купиха поделението им за потребителски стоки за 16.6 млрд. долара в брой.

# 102
НА опаковката си пише Пфайзер. Както и да е, няма да споря- това не променя написаното по- горе от мен.
Вносителят е:
Булдент ООД
Телефон: 02/ 865 27 07
email: totev@buldent.eu
URL: buldent.business.bg

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 12:29 от Дренка

# 103
таткосмърф, във въпроса си за цените изхождам от многото други теми за бедността, обедняването и пр., естествено че има хора, за които 6-7лв. не са нищо за здравето, но има и такива, които биха ги дали за паста преко сили и съм убедена че е така. (е има и таквизи дето ще си купят парфюм от 150 лв./75 мл. и паста за 1.5-2 лв., защото пастата никой няма да ги пита ква им е, но парфюма... ех парфюма) Но да не оспамвам темата, толкова е полезна!

# 104
Зная, че GUM е американска фирма и, че почти всички неща се произвеждат там. На второ място в света е по производство на продукти за орална хигиена.
Аз лично ползвам паста за зъби на GUM - Caries Protect, а за малкия GUM Gafrield (страхотен аромат). Вода за уста пак на GUM - Gingidex. Честно ви казвам забелязвам, че венците ми се стегнаха (стоматологът ми каза същото) и толкова дълго време свежест в устата ми не е оставала с друга вода за уста. Очарована съм!
Ето ви сайтът да разгледате всички продукти:
http://www.jbutler.com/splash.asp
И аз съм от Зарата. Можеш ли да ми кажеш откъде си ги купуваш и кой ти е стоматолога (ако не е тайна).
Купувам ги от денталното депо на Руски 56. Там можеш да намериш почти всичко на GUM, включително и четки за зъби. Иначе стоматологът ми е Тодор Христов.

Общи условия

Активация на акаунт