Най-добрата паста за зъби?

• 148 079
  • 394
  •   2
Отговори
# 135
Четохте ли "Конспирацията" на д-р Гълъбов? Пише, че флуорът е вреден а се съдържа във всяка паста!!! Коя е без флуор, бихте ли споделили?
Eто паста без флуор тук

# 136
     Най-добрата в очите на потребителя е на- рекламираната ...най-известната ....правеща  асоциация с някоя  звезда  например .....маркетинг , чист маркетинг....и всички сме в тая игра ... Simple Smile

# 137
# 138
Ние сме свикнали с COLGATE max fresh (синята) и четките - COLGATE 360 градуса.Не,че съм доволна,но не съм и недоволна. Peace

# 139
В момента ползвам ELGYDIUM по преценка на стоматоложката ми.

# 140
Миналата седмица си купих ELGYDIUM избелваща. Имаше 5-6 вида и се чудех каква да бъде и накрая взех избелваща. Другият път ще пробвам друга. Харесва ми.
Четки ползваме Аквафреш

# 141
Colgate купувам.Различни видове.

# 142
А има ли такова нещо като най-добра избелваща паста за зъби? Някой може ли да ми препоръча?
Ползвала съм какви ли не избелващи, но ефект кой знае какъв не виждам  newsm78

# 143
Вадемекум имат една - Експрес уайт или нещо от сорта. Имаше реклама че избелва за 10 дни. Тя е добра според мен, макар че нито пуша, нито пия червено вино. Все пак кафе пиех и според мен имаше видим ефект от пастата.

# 144
Към тези, които са ползвали Елгидиум: Хора, не оставя ли странен вкус в устата ви тази паста? Като си измия зъбите с нея имам вкус все едно съм яла пресен лук. Само аз ли?!

# 145
Colgate, различни видове купувам всеки път, но само тази марка.

# 146
Четохте ли "Конспирацията" на д-р Гълъбов? Пише, че флуорът е вреден а се съдържа във всяка паста!!! Коя е без флуор, бихте ли споделили?
Eто паста без флуор тук

Има и други пасти за зъби без флуор, просто трябва да се търси внимателно - сега не мога да си спомня за да цитирам коя, но имаше период в който не трябваше пастата ми да съдържа флуор /във връзка с дерматологичен проблем/ - бях си намерила, но не помня коя беше  Embarassed
Заинтригувахте ме с Елгидиума и Листерина, моят стоматолог не ми е споменавал...
А какво ще кажете за четките за зъби на батерии  newsm78

# 147
Според мен четките за зъби на батерии (а не презареждащи) са анти-еко отвсякъде, изхвърляш тонове батерии. По-добре си вземи такава на зарядно, има по-дълъг живот. Иначе са ОК, моята зъболекарка ми каза, че ел. четка зъбният камък се натрупвал дооста по-бавно.

# 148
Според мен четките за зъби на батерии (а не презареждащи) са анти-еко отвсякъде, изхвърляш тонове батерии. По-добре си вземи такава на зарядно, има по-дълъг живот. Иначе са ОК, моята зъболекарка ми каза, че ел. четка зъбният камък се натрупвал дооста по-бавно.
Аааа споко, и аз съм от зелените - със презареждащи батерии си ги ползваме  Peace

# 149
  • София
Аз пък си мислех, че няма кой знае какво значение
 каква четка или паста ползвам, а дали правилно си почиствам зъбите с четката, така, че да не остава никаква плака ... 
newsm10 Може даже и без паста. Важно е как четкаш. Добре е пастата да е приятна на вкус, за да направи четкането приятно, а  не да бързаш да приключиш "неприятната" процедура. Добре е наистина на 1-2 месеца да се сменя активната съставка на пастата, за да се избегне привикването.

Общи условия

Активация на акаунт