Най-добрата паста за зъби?

• 148 080
  • 394
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
От тази съм най-доволна

# 166
Колгейт,Аквафреш и Блендамед са марките,които ползваме.

# 167
много готина темичка. и аз имах подобни притеснения, защото щерка ми отказва да си мие зъбите и се пазари - може ли само вечер или може ли само сутрин. така се принудих да я заведа в един кабинет, който ми попадна преди време и в който работи един ентусиаст младеж. не бих казал, че работи евтино, но пък успя да я хипнотизира, като й оцвети плаката по зъбите и я сащиса (само да кажа, че дъщерята е на 9 години).  всъщност, оказа се че няма никакво значение каква точно паста ползвате. плаката се сваля единствено механично - дори не е необходима и паста - вярвате или не - и аз бях сащисан. само с четкане. там видях реклама на една четка на филипс - sonicare elite 9800. убийствена. за съжаление през пролетта тази четка не се продаваше все още в България, та си я поръчах от щатите да ми я донесат едни познати, като се връщаха лятото. излезе ми 120$, ама при този курс - направо си беше далавера Simple Smile научих, че сега я продавали представителите на 3М за медицински апаратури, ама ми се видя скъпа - искали са 300 лв на един познат, който също я хареса и реши да си я купи. на есен ми се наложи да посетя сервиза на филипс на Г.М. Димитров и с изненада установих, че мога да си поръчам като резервни части цялата четка - в комплекта са едно зарядно (почнах с него, че моето беше американско и ползвах адаптер), тяло на четката и глави - различни ( в комплекта имах една детска и една за възрастен). четката е супер, защото издържа почти седмица с едно зареждане и може да се носи навсякъде, има програми за почистване, като с течение на времето се увеличава или намалява времето за чистене, има и сигнал, кога да прехвърлиш четката от едната на другата челюст. с две думи - самолет за зъби Simple Smile. най-голямото й предимство е, че главата на четката се движи и ти не е необходимо да правиш каквото и да е движение, за да чистиш зъбите освен да я местиш от зъб на зъб (за моята малка щуротийка това да движиш спираловидно четката беше най-трудното). та в този кабинет видях какви ли не неща за почистване на зъби. ако някой се интересува - нека пита, че да не излезе че правя реклама Simple Smile  а, да не забравя - кабинета е в Пловдив. За съжаление не успях да намеря подобен в София и сега, като ми се налага - отскачам до там. но пък Пловдив си струва да се види поне веднъж на месец-два Wink

# 168
  • на пясъка при черупките от миди
Pearl Drops   Peace  и я редувам с различни медицински пасти

# 169
Няма нужда да ходите до Германия да си купувате паста за зъби Rembrandt и вода за уста Listerin има ги в аптеки Ремедиум. Аз лично от там си ги купувам и съм много доволна от качеството!

# 170
вече има така наречените писалки по аптеките за избелване има голям ефект

# 171
Няма нужда да ходите до Германия да си купувате паста за зъби Rembrandt и вода за уста Listerin има ги в аптеки Ремедиум. Аз лично от там си ги купувам и съм много доволна от качеството!
Ква цена са?

вече има така наречените писалки по аптеките за избелване има голям ефект
И това ква цена е?

# 172
  • СОФИЯ
Определено на българския пазар само боклуци се продават. Но мога да кажа наистина, че поне на мен много добре ми действат и добре ми измиват зъбите Парандотакс и Сенсодин. Твърдо съм за тях. Peace

# 173
харесвам елгидиум Peace както и водата за уста на същата фирма.
пробвала съм и лакалут и разни др. Peace

# 174
У дома ползваме AMWAY.Доволни сме понеже не е много люта,добре почиства,освен това е много икономична-последната я купих някъде юли и свърши преди няколко дни.Няма я в търговската мрежа,понеже се продава както продуктите на AVON например.

# 175
  • Berlin
аз като че ли предпочитам гелообразните пасти. обаче последно само на астера засякох в магазина. добре ми почистваше зъбите, но аз четкам доста здраво винаги. има ли други гелообразни пасти иии продават ли се? Simple Smile
от водите за уста съм ползвала само червена аквафреш.. харесва ми.

# 176
аз като че ли предпочитам гелообразните пасти. обаче последно само на астера засякох в магазина. добре ми почистваше зъбите, но аз четкам доста здраво винаги. има ли други гелообразни пасти иии продават ли се? Simple Smile
от водите за уста съм ползвала само червена аквафреш.. харесва ми.
Форевър Ливинг също имат гел за зъби, при това с алое и прополис  Peace

# 177
Момичета,освен от чужбина,само в аптеки Ремедиум ли може да се намери паста Рембранд?
Къде в Пловдив може да се намери curaprox-четка за зъби?

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 23:12 от Т@ня

# 178
Момичета,освен от чужбина,само в аптеки Ремедиум ли може да се намери паста Рембранд?
Къде в Пловдив може да се намери curaprox-четка за зъби?

Ми няма я Сиси да каже newsm78

# 179
  • Larnaca, Cyprus
МОмИчЕТА СПЕцИАлНО В КИПЪр
СЕ препоръчва горещо не само от зъболекарите но и от мен ELGIDIUM
Има също и вода на същата фирма .....
А пастите са няколко на вид и цвят аз специално съм ползвала тази за заздравяване на венците и предотвратяване на евентуално кървене ако имате....Тя е тъмно синя на цвят преди година същата опаковка беше бяла ....Незнам в Бг С КАКВО рАЗПОлАГАТ....
От същата марка има дори и за деца но на моите зверчета не им хареса вкуса и изрично отказват да се измият с нея..Затова ползват единия Аквафреш за деца а другия Флукарил пак за деца....

Общи условия

Активация на акаунт