Мами от Norge 12

• 12 879
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Опа, я да се запиша и аз, че не съм писала отдавна, а вие писали, писали.
Имах малък пролем с компютъра, но вече се оправи  Hug
Даааа, вчера си изкарахме супер, толкова не съм се смяла от много време.
Абе където е Роза винаги има забавление и емоции   bouquet
Норче, голяма си сладурана, направо не мога да повярвам, че толкова време не сте се познавали с Роза поне, аз поне съм от скоро.
Голям пропуск е да не я познава човек.
Разбира се, че ще се виждаме пак!
Пък и Розето ще ни покаже някой готварски чалъм, сигурна съм!  Joy
Като говорите за баници, мисля днес да направя една, че да се поупражнявам за следколедното парти.
Ооооо, Нора, ти също можеш да дойдеш на партито предполагам!
Розе, дали са готови резервациите?
Има ли начин и Нора да вмъкнем в списъка?
Ще пиша после, че сега съм се захванала с чистене и пране и по-добре да не се разсейвам  Joy

# 181
  • България
Слав4е,а кога е това парти,ние мислим да забегнем някъде по Коледа уж,че ни писна да тъпеем тук по празниците.. Whistling
Да не ми дойде много на един път,от нула българи,20 човека,ха-ха Joy Joy Joy
Аз съм много ентусиазирана за форумска среща обаче,че ви опознах повечето! Hug
А нашата Роза е уникална,без нея няма купон,няма такъв смях,направо как не ни изгониха вчера ..Розе да си жива и здрава,голям образ си,няма скука с тебе!!! hahaha Joy Joy  bouquet

# 182
Норче, то ще е януари по някое време, питай Роза за подробности.

# 183
А, честито на Тронтхаймска компания (как се пише тоя град,бе  ooooh! )! Както се казваше "Събрахме се!"  Grinning
Айде пък Дай Боже един ден да проведем и  едно Обединение!  Hug

Милата ми снахичка! Изпобоцкаха ми детето,сладко,кокорливо! Дано да се оправи нашата хубавица, че ако чака на докторите да я оправят! Ние пък имаме назначен час за консултация с доктор - 19.11! На 17.06 поисках доктор да го види и ето! Вярно вече нямаме запек, не плачем по цял ден и не ядем на 1/2 час, ма какво! Искаме доктор- получаваме доктор ( 5 месеца по късно)  Grinning

# 184
  • България
А, честито на Тронтхаймска компания (как се пише тоя град,бе  ooooh! )! Както се казваше "Събрахме се!"  Grinning
Айде пък Дай Боже един ден да проведем и  едно Обединение!  Hug

Милата ми снахичка! Изпобоцкаха ми детето,сладко,кокорливо! Дано да се оправи нашата хубавица, че ако чака на докторите да я оправят! Ние пък имаме назначен час за консултация с доктор - 19.11! На 17.06 поисках доктор да го види и ето! Вярно вече нямаме запек, не плачем по цял ден и не ядем на 1/2 час, ма какво! Искаме доктор- получаваме доктор ( 5 месеца по късно)  Grinning

Марио,а дано,трябва да се организираме,трябва да е в Осло обаче(и ние град да видим Wink) ,таман се разправяме вчера ,че центъра на Трондхеим (град на троловете май му е старото име),ако минаваш с колата и мигнеш 2 пъти и  си го пропуснал целия Mr. Green Joy
А детето нали му дадоха час,дадоха,сега претенции ,че чак след 5 месеца...ами хич. Naughty WinkМайтапа настрана ,но е трагично положението със здравеопазването,или да го нарека по- точно,"здраверазвалянето" тук...
Те чакат да ти мине през това време,май чакат човек да умре !:twisted: Sick

# 185
  • България
Норче, то ще е януари по някое време, питай Роза за подробности.
Ок,дотогава има време,ще го обсъдим,няма проблем .
И да ви кажа какво установих,хората от форума на живо са още по- готини,форумското общуване не дава точната представа за хората...затова трябва да му дръпнем един фест,ако трябва и ракия ще пия!!
 Grinning

# 186
Ето ме на.... вълка в кошарката... Joy

За смях и веселба.....Роза винаги готова...  bowuu Ама като замина някъде за повече от два дена и  моя казва че слънцето се скрило.... Joy  и  скука било у дома.. Crazy  Чак пък такъв образ ли съм ..... Rolling Eyes...
Казваха ми едно време колегите ча съм си сгрешила професията ... Joy а съм била  за ВИТИЗ...  Mr. GreenАма като не ги послушах тогава, та си останах музикант.. hahaha

Нора...българското коледно парти е на 19 януари и си много welcome ти и твоето фемъли... Hug Много ще се радвам аз и останалите.... Grinning

Бобченка..как е милата ни  кокорка?  newsm78

Щастливка....радавам се че  компа е добре и няма повреди по него.И внимавайте с каничките... Wink..  И да се  включваш тука...Че липсваш много!  Rolling Eyes Влизай по-често де... Hug

А аз си дояждам баницата от вчера....с кафенце  Heart Eyes Айряна свърши.... Joy След малко се стягам за работа....Пусти лампи,няма кой да ги продава...  hahaha

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 14:15 от roza66

# 187
Розе, може би в събота ще минем да те видим в ИКЕА  Wink
Ние сме трудни с организацията, защото все нещо изниква неочаквано  Joy
Баница, баница ... днес сме на познайте какво - крем-вир-ши!
Точно така, пак минаха няколко дена без тях и им дойде реда  Joy

Норче, има време до партито, да.
Но ако ще идвате семейно, уведоми Роза предварително, че да се направят нужния брой резервации  Sunglasses

Marjo, пише се Trondheim и се чете Тронхайм.
Без "д"-то Simple Smile

# 188
  • България
Абе какво не си за ВИТИЗ,направо Холивуд ,твоите лампи много удостоени бе,трябва да работиш нещо съвсем друго,без майтап. bowuu  bouquet

Образ и още как,много си готина и модерна(да ви я издам ,момичета).Тоз твоя мъж не ще дава пари за вино и shopping ,ами още как Joy

Ти се чудиш на мене,че имам голямо дете,ама аз май повече на тебе,никoй не може да каже, че имаш толкова голям син Shocked

За партито ще видя,евентулно сама идвам,моят трябва да припадне покраи нас,нали е един сериозен "МНОРЕЖЕЗ" Joy Joy

# 189
Норче...а ти ме разби като ми каза че имаш толкова голям син също... Shocked Изглеждаш на не повече от 25... Rolling Eyes И си много готина и като човек и като мацка Heart Eyes Свжарака си ти голяма... Grinning Освен това ти казах че не приличаш нито на българка нито на норвежка....Нежничка  и финничка ...като френско девойче си! Heart Eyes

А за партито..ела сама щом искаш,няма проблем.Ще запазя маса за нас трите..щастлива , аз и ти... Hug Много ще е весело,и няма да съжаляваш че си с нас.  Wink 
А моя мъж..да купува вино постоянно..къде ще ходи... hahaha  И то без да го карам. Като види че свършва, и ме зарежда с  бутилка винце. Mr. Green  Е ама аз си го пийвам само  петъците и съботите с голям мерак.Една бутилка я пия 3 дена... Joy 

Айде чао ви.. Hug Отивам да се трудя  Mr. Green

И да пишете че да имам какво да чета....в любимата ми темичка  bouquet

# 190
  • България
Розе,ок тогава,ще гледам да дойда  щом ще съм на вашата маса Joy Joy,тя нашата маса ще е най-хубава тогава Heart Eyes Wink готово,съгласих се Joy

# 191
  • България
Чакай че са засрамих от комплиментите.. Embarassed Embarassed Embarassed
аз нали ти казах тайната ,от дълбокото замразяване ще да е  е ,няма от какво друго..един бонус да имаме и ние тук в Норвегията Joy

# 192
Розе, аз една бутилка ще я пия цяла година сигурно Shocked
Като се знам какъв съм безалкохолик ...
Норче, нямаш грижи и сама да дойдеш, разбира се Simple Smile
Важното е да сме все приятни хора, за да стане веселбата   bouquet
Ама то само Роза е достатъчна, за да зареди цяла компания с положителна енергия  Joy
Сериозно си си объркала професията  newsm78

Иначе сравнението с френското девойче е много точно  newsm10 smile3521

# 193
  • България
Абе,Славче жива да си,какво пиеш, бе мила,ади за Розето знаем Wink Grinning,че да ви черпя Joy..бре хем се червя като "девойче",направо ме хвърлихте в тъч.. Stop Blush

# 194
Ах, вие как сте се надушилииии...  Laughing Ще взема да поканя моята нова приятелка да чати при нас да се фукаме и ние като се срещаме на кафенце  Grinning
Щастлива, хайде бе дете, забравихме се... може ли така да ни изоставиш, то любов ли бе да го опишеш  Grinning
бобченка, чакаме в захлас какви са днешните новини.
Аз снощи правих баница и аз, пак по рецептана на Джоел, и стана муцка, нямам никакъв шанс да отслабвам така.

Общи условия

Активация на акаунт