Мами от Norge 12

• 12 860
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • България

Деатке,ти си като сестра ми ,везни,скромни сте вие знам ви Wink Grinning,(даи една рецепта ,стига само ме дразни Mr. Green)

Моми4ета, аиде аз да се поффаля поне ,моито мъж запали камината,открихме и ние сезона наи -накрая Twisted Evil,и ми наля една 4а6ка с ликьор,та сега компа не е така привлекателен,отивам да се топля и аз като бял 4овек ,кефф ....
Аиде наздраве от мен ,кои каквото има за пиене и за празнуване beer

# 211
  • София/Осло
Айде наздраве и от мен с чайчето
норче -5 яйца ,чаша олио , сирене , 2 чаши гореща вода и кори
редиш кора сирене, кора, сирене..нарязваш на парчета .Заливаш с врящото олио. Бъркаш яйцата сипваш им 2 чаши вряла вода, бъркаш и заливаш баницата.Слагаш в подгрята фурна..

# 212
  • България
Деатка,супер много ти благодаря  bouquet  bouquet Hug
Както нямам кисело мляко ,тъкмо за мен тази рецепта(ето,4е имало таини,това за водата абсурд да се сетя). Sunglasses
Утре за закуска да изненадам детито,то 6те помисли сигурно,4е съм превъртила #Crazy  Grinning
Мерси много и лека ве4ер ви пожелавам ,моми4ета,аз малко да се поспра за днес с писането Crazy

# 213
  • София/Осло
айде и утре да се похвалиш  Wink

# 214
Понеже deata е скромна, да взема аз да я похваля!  Grinning Баницата й още не съм опитала (това си е жив намек  Grinning ), обаче пък мога да кажа, че е страхотна майка и невероятна мацка! Искам като порасна да стана като нея!

# 215
  • София/Осло
 Joy Joy Joy Joy
Е ти сега направо ме остави без звук  Embarassed
утре в колко ще дойдете  Flutter Flutter Flutter Flutter

# 216
Пак сте се веселили тука .... Joy Браво на вас бе !!!  Така вЪ искаааам!  Hug

Розе, малко "професионални" въпроси (мислех да те питам на Лични, ма реших, че може още някой да се вълнува от тия въпроси). Та:
Мъжо ми е закупил (от ИКЕА, разбира се) лампиони NOT. Гледам, че на голямото кръгче пише 'мах 150 w', дали това значи, че може да й сложим крушка 150 w? И въобще има ли такива крушки? Нашите всичките са 11w= на старите 60w. В любимата ИКА видях
Миличка..има такива крушки..и те са точно за тази лампа NOT....тя е халогенна крушка, и е в синя опаковка, и самата крушка е бяла..не прозрачна, а млечни бяла на цвят  и  е  продълговата форма. Би трябвало да се продава точно до  самата лампа /поне при нас е така../... Питайте персонала да ти я покаже, като кажете че я искате точно за тази лампа.  Търсих в каталога да ти я покажа как изглежда,но я няма...не са снимали всички крушки Confused

Ех, тия тронхаймерки какви комплименти си удариха!  Grinning
Ма и ние Осовчанките сме млади, красиви и фини, какво мислите вие!  Laughing
Давайте да се стягаме, баници да въртим, че тия от Севера ни удариха в земята!  Mr. Green

Joy Joy Joy Ами разбира се че сте фини и готини.... Heart Eyes Ние трондхеймските убавици  не сме се съмнявали в вас... Hug  Аз едната вече е я срещнах ..ркб...супер мацка е ....много ме изкефи! Heart Eyes А и от една кръвна група се оказахме... Joy
Толкова сладкодумна.... Hug  че вече се бях навила да се местя в Осло... Heart Eyes  да ама като се върнах у Троняйм и моя ми отряза квинтанциите.....  Mr. Green Каза; Никакво Осло... Joy Така че Роси...ще си остана само с мечтите... hahaha 
Да ама сега вече си имам нора  и   щастливка..така че супер! Hug Добре си ми е у Троняйм.../така го произнасят тука/../.  Joy  Много мьеко ... Blush

само  ти Марйо ми избяга по тъча....ама съм сигурна че си  готина.... Wink 
 Поне  от това което  чета тук ....много ме кефиш.щото си готин  образ....и ме разсмиваш много... Joy Обожавам хора с чувство за хумор.... Heart Eyes ...а те са малко в този форум...  Crazy А някои са направо оперирани от него.... Joy Ама да са живи и здрави,и те душа носят... Joy

То нали знаете,енергията се усеща и през разстояния..и тука в  нета... Blush няма бариери за енергията... Wink ..  И   деата ../другата ословчанка/  която също искам да   видя другия път като съм в Осло Naughty  ...абе ще се нацелим ние някой ден ...всичките  Joy Joy Joy И срещата ще е в Осло,така че се гответе... Hug

И  алооууу, ословчанките, никакво скътаване  другия път като съм  в Осло....разбрахте ли....  Crossing Arms

Вижте мойто чудо, какви муцуни вади  Joy

http://images20.snimka.bg/004503400.jpg

Joy Joy Joy Joy Лелелее...голям образ е, ще я пращаме и нея в Холивуд... Heart Eyes ..Joy  Готова артистка ти е е кокорка!... Grinning

Marjo Stop Те започнаха след като аз написах, че съм направила 2 Joy Така че споко, ние все още водим в класацията Laughing ....

Да, верно е Позна! ... Joy ркб ..ти  хвърли идеята за баница...и ние на другия ден се юрнахме трондхеймките да купуваме кори и да въртим баници.... Joy Joy Joy Няма да изоставаме от ословчанките я.... Joy

......Нора, аз ти казвам, че от баницата по-лесно няма.
Но най-добре Роза да направи едно показно  Hug Sunglasses

Мисля че ркб е по-голям специалист от мене.... Grinning  А аз изтипосах  ето това вчера... Joy  . http://i180.photobucket.com/albums/x225/roza66/recepti/CIMG2944.jpg ..и заприлича на тутманик... Sick  ..а и преклих със сиренето...соленичка стана.... newsm78  Ама  аз си я ръся мощно с  пудра захар.. и си я ям hahaha 
[/b]
Ама щастлива....и ти си специалист по баниците, знам аз ....така че май  и аз ще  имам нужда от теб  да направиш показно... Flutter

деата...къде отлетя бе душа... ooooh!  Ми кво беше това чудо... умрях от смях с тази емотиконка беее... Joy Joy Joy

А за баницата дето се залива с врящо олио...много апетитно..и ново Heart Eyes Ще се изпробва на всяка цена...мерси за рецептата Hug

норче..аааах,каминка, ааааах..   Heart Eyes ликьорче...ааа Heart Eyes    Ликьорче си имам... Joy  Камина си нямам...искам и аз камина... Sad
В тоя смешен  боретслаг ни камина , ни сателит дават да се сложи.... Ама че тъпня! Crossing Arms

Понеже deata е скромна, да взема аз да я похваля!  Grinning Баницата й още не съм опитала (това си е жив намек  Grinning ), обаче пък мога да кажа, че е страхотна майка и невероятна мацка! Искам като порасна да стана като нея!

Аааа,край...деатка..давай снимки пък....искаме да гледаме, не е честно  Crossing Arms Знаем че си убавица....чували  сме Heart Eyes
Никой не иска да показва снимки...само говорите вие...  Rolling Eyes  я да  се показвате веднага... Mr. Green    А ние с щастлива     как ви се показахме, а?   Rolling Eyes  А с норчето като се запознахме....как па никоя от нас не си носеше апаратче...да се щракнем за спомен Rolling Eyes  Нищо....Другия път ... Peace

Така че  девойкит там от Ушлу... Wink  направете една обща, сборна снимка и давайте насам ....и стига сте скромничели...аааа... Mr. Green

Предлагам да си рзаменяме рецепти тук между нас...но със снимки... Hug  Така че да си ранообразяваме кухнята взаимно.... Joy Гледам сайта на Лео..и на Gaby и снимките и рецептите..капаха ми лигите. Голями майсторки са  де... chef  Много е гот със снимки,тъй като се вижда как изглежда ястието...  chef

А за нашата маса на българската коледа....Нора и щастлива.....не се и съмнявам че нашата маса ще е най-хубавата... Heart Eyes  ...а и най-веселата.... Hug

....
Утре за закуска да изненадам детито,то 6те помисли сигурно,4е съм превъртила #Crazy  Grinning

Joy Joy Joy.. Hug

Айде лека о от мен... Hug

П.П.  Утре почивам  и ще ни прекарват DIGITAL TV с нови канали...Урааа!!!  newsm44 ...и най вече с Canal+ и щенякои канали.Ннякой  от вас има ли го това Дигитал ТВ....гот ли е?  Sunglasses

Олеее майкооооууууу... ooooh!  ... това цялото аз ли съм го изписала...... Shocked...... Shocked..... Shocked

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 04:34 от roza66

# 217
Оххх че тъпо така като сте изполягали всичкииии... newsm78  а аз бях  цяла вечер на работа..  и ся кво...не ми се спи Crossing Arms  сама си кукувам тука Tired

А си пиша и се чувствам като коня и юнака от  онази поговорка..." И сам коня е юнак" ... newsm78  ...Не бе... Joy  не беше така..." И сам юнака е кон.."  newsm78    Хммм....не ми се връзва нещо .. Joy ...или  ..."  И коня е юнак....стига да  е сам.."  bash ...Съвсем се оплетох вече... Rolling Eyes 

На  една чашка червено винце  съм само...да не си помислите нещо ей... tooth А  не беше ли така ?.. " И сам юнакa на коня е юнак...?"  newsm78.... Thinking 
Предавам се .... doh

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 04:55 от roza66

# 218
Роза, аз като гледам ти когато лягаш аз тогава ставам  Laughing Мартин вдигна къщата с смощен рев в 6,30 днеска, е обикновено е в 7,00, не е кой знае колко различно  Simple Smile
ади ади нИ сА праИ, че нИ давамИ снимки... аз съм показала 1 брой точно на тебе  Wink Ама хич не съм фотогенична и не обичам да се снимам, а и последната година две наблягам на друг обект за снимане та нямам кой знае колко снимки...  Rolling Eyes
Нора, за рецептата сорри че отнесе малко чакане, ама гледам че са ти дали една даже още по-лесна, а тази на Джоел я има и в нашата тема (май предишната) и в седмичната интернационална от миналата седмица.
И камина а и ликъорче, е имаше ли продължение после или само хаби дървата човека ?   newsm53  Айде не ми отговаряй, от мен да мине няма да любопитствам   newsm47
деата, тази рецепте звучи интересно, ще я пробвам обезателно следващия път  Simple Smile
Утре сме на гости на мацката, дето ви разправях, обезателно ще и кажа за форума да почне да влиза при нас, че и ние да станем отбор по Вестландски  Laughing

# 219
  • София/Осло
хелоуууу,  Hug
розето добре се е повеселила снощи тук  Joy Joy
палачинке- опитай я наистина ,готина е баницата, аз от скоро я знам и вече само така я правя  Wink
марио- чаааакам  Sunglasses
а снимки верно не съм виждала ни на палачинка, ни на нора  Crossing Arms

# 220
Ех, момичета  Hug
Така хубаво ми започна деня, с много смях! Благодаря ви! Grinning

Розе, Розе, аз пък камина имам, ликьорче няма! Давай да се обединим - от теб ликьора от мен камината и да почва веселбата! Grinning

А снимки ще пратя когато ги сваля тия 22 кила дето са ми отгоре, че сега трудно се събирам в един кадър! Grinning Па и да не плаша сватята! Ще си рече "Малий, на тоя дзвер не си давам хубавата щерка!"  Mr. Green

Розе, мерси за професионалния отговор! Къде съм гледала, че все от 60 съм купувала?! Ма, ето ти повод да се иде до ИКЕА! Grinning

# 221
Марйо, тц тц тц как 22 кила бе жено, аз толкоз бях качила, барабар с бебето и целия пакет и ми се струваше че е страшно много, като гледам има жени дето качват по 15тина. Направо съм в уплах как ще е с евент. следващо бебе.  Confused
деата, на Нора и аз не съм, ама и се носи славата вече...  Grinning, който иска ще пусна на лични или по е-пост, не искам да слагам на нета

# 222
  • София/Осло
дай ,дай на ЛС  Flutter
а за килата- и аз не бях качила много и при двете бременности ,но качвам докато кърмя  Thinking

# 223
Аз пък качвам само като погледна към храната! Grinning
Първата бременност качих 30 и за това ме затвориха(пардон хоспитализираха) и ми извадиха набързо бебето! 1 година по късно се стегнах тръгнах на фитнес и наблегнах на разделното хранене и свалих всичко (за 6 месеца свалих 17 кг Много се гордея със себе си). Тоя път качих по-малко, ама като дойдох тук и взех да лекувам депресията с шоколад... Сега съм като Каралсон "Приятно закръглена, в разцвета на силите си!"  Laughing
Така, че Палачинке, пожелавам ти късмета да не качваш много и да сваляш бързо (мъже и килограми)

# 224
  • София/Осло
Ще свалиш бе маце, ето вече имаш дружки, спри шоколада-той и за Фифун не е добър , хляба  ,ориза, картофите...
Я аз да изпортя палачинка....тия дет сте я видяли що си траете бре  Naughty ...ми тя е голяма Убавица  Crazy
Аааа очертава се тенденция такава-норвежките мъже явно разбират от български жени  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт