Мами от Norge 12

• 12 845
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Абе, разбра се, че нас с Норчето не ни бива за баници!   Давай да наблягаме на виното! 

хе,хе Марио,аз съм съгласна bowuu
 LaughingСложи ли ве4е кру6ките,а, сега е друга работа, нали Joy
Ика малко скъпа идва,аз купувам рядко от там,някои не6та само,наблегни на Лидл,Рема и Икеа за такива работи Peace

Слав4е  HugJoy,еи пак се засрамих Embarassed Embarassed
абе,аз нали ти казах,проблема тои е в мене,и съвсем се изкалпазаних тука с моя толерантен мнорежец,как ме търпи ,за кво ставам ,и камина ми пали и вси4ко,аз една баница не мога да направя,викам тъкмо в4ера:сега 6те ти покажа аз на тебе какво зна4и бг кухня,но бях отново сломена,пак тои победи Mr. Green Twisted Evil
Блазе ти,4е слу4и на мъж,еи,да го къта6  Heart Eyes Peace

# 241
Олееее,па сте писали... ooooh! Кога ще ви чета...а?  Rolling Eyes

Искам да се похваля че  днес след обяд дойдоха трима млади човека  у нас да поставят кутията на дигитал тв-то...
И единия ме гледаше малко ... newsm78 такова...абе втренчено... Rolling Eyes И като влезнаха в хола...и видяха всичките 9 лампи от ИКЕА..  Joy той се обърна   към мен  с пръст и ми каза..."Ти работиш в Икеа..на лампите... Embarassed Виждал съм те!!... Grinning    И аз.."Ммм да,на лампите съм! Rolling Eyes  ...
Па мъ разкриха... newsm78... Joy.... Joy

После единия забеляза моята костенурка Кали...и се шашардиса тотално... Joy Вика на другите...че не било често явление хората да си имат костенурка за домашно животно... Shocked И като се залепи за аквариума не мръдна доста време.... и я гледаше като  хипнотизиран... newsm78  Мислех че е  забравил за какво е дошъл.... newsm78  Калито съвсем му взе акъла....и тя като се залепи за стъклото..и го изследваше него... hahaha Аз го питам за ТВ-то..той ми говори и  ме пита за КАЛИТО... Joy Голям интерес към нея прояви... Heart Eyes Абе образи и двамата.... Joy

Иначе сега си имам мноооого канали с много  филми... Heart Eyes Много съм happy....така че и без камина мога....за сега.. Joy
Норче ....баницата защо не ти се е получила бе душко ?  newsm78 Ще трябва да проучим въпроса..може да е печката, силни градуси...а ти къде я пече,долу в средата или горе?
 Смях се с малкия дето като видял че има сирене и се отказал да яде.... Joy Joy Joy Сладур... Heart Eyes

Мишелче..аз писах че едно време аз исках да вкарам кола, но щеше да ми излезе майка си и баща си. Сега не съм наясно с промените в законите,преди трябваше да я изкарваш колата на всеки 6 месеца.Ама тогава не бяхме в ЕС... Мисля че е много трудно да се даде точно инфо по въпроса...защото е най-добре да дойдете тук на место,и тогава да поразпитате...вие лично.
 Аз и да ида да питам за вас,ще ми задват въпроси на които не мога да отговоря...разбираш ли.  newsm78 Много искам да помогна, но ще ме питат,колко време ще сте тук...колата служено ли е или ще е частна,...а шефа как се казва, а фирмата...така нататък.

Предлагам ти твоя мъж да говори с шефа ти  и да му обясни положението и да му се осигури служебна кола/Теленор е богата фирма... Wink/ докато си уредите нещата с вашата кола. Като дойдете, ще разузнаете всичко което ви е нужно, и лятото ще си я докарате и регистрирате ..ако ви кажат че става.

С поляците хич не ми е ясно как го правят ,може би се договарят с шефовете си .... newsm78 Това е което мога да ти кажа... Hug

Марйо.... в Икеа 150 ватовата крушка струваше май 59  крони...Не помня... newsm78 ... а работя там... EmbarassedНе ги продаваме често тези и затова не им помня точно цената... Blush

И чакам снимки от ословчанките.... и хич ни ми съ крийте... Crossing Arms  Може и на лични... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 18:24 от roza66

# 242
  • България
ркб,вие сре6та с Марио в осло ли 6те имате,еи,изфукахте се и вие Grinning

А това видео,голям маитап,но не е дале4 от истината,де Laughingда бе6е видяла аз и първия ми лаптоп,не е истина какъв абориген бях...

Розе,ти има6 ме4таното животно на моя син у вас,виждам аз как 6те се сприятели тои с теб bowuu днес ти изкара малко акъла,ма ина4е е кротък(само като спи)..
ние сега сме на тема дома6ни лубимци,първо иска6е  ку4е,после котка,сега папагал,и накрая аз нали мразя такива работи,вика :поне една костенурка тогава...и аз ги оби4ам тях Grinning
 Peace
Сега като има6 толкова канали да не зареже6 форума,еи  Crossing Arms

Баницата по средата,на вентилатор...абе показно му е маиката,както се разбрахме с тебе Grinning

Другите къде се покрихте???

Аиде и аз 4акам снимки!!!

# 243
E добре е че и вие ще се срещате там у  Ушлу.... Sunglasses Браво на вас... Hug

Норче.
...ще правим баницата у нас...ще се съберем 3-те грации...аз ти и щастлива.. Hug .и ще направим кулинарен полуден.. Joy И ще влагаме цялата си  позитивната  енергия в баницата...и няма начин да не стане  Joy

А с твоя син ще се сприятелим ...сигурна съм Heart Eyes И не ми е изкаръал акъла...напротив Grinning

Не забравяй че аз съм мъжка майка..и имам един вече доста порааааснал син... Joy   А освен това Еспенчо/сина на моя/ е наборче с твоя...И ще си допаднат мисля доста.  Wink  Нашия е малко свитичък... Crazy Ама ще се отпусне...няма къде да ходи. Mr. Green
А с таз костенурка какъв зор брах...докато я вкараме тук. ... Crazy

Иначе няма старшно...няма да забрявам форума... Joy     Само че няма да вися май до толкова късно пред компа сега.....ами ще вися пред каналите с филмите... ooooh! Лошо... Joy Joy Joy

Мацинки..отивам да готвя...размразявам пиле... Crazy И си харесах една рецаптичка от Звездев...ще видим кво ще се получи накрая. Ще снимам... Mr. Green И почвам да си правя рецептник...със снимки... Joy

Освен това днес е ракиено време..таман кахнах битулкатс "ракия" във фризера...тя салтката става за нула време... Sunglasses

Отивам да готвя...  chef

До после...ако ми хареса това което съм наготвила днес...ще ви споделя рецептата.... Hug

# 244
Марйо...забравих да ти кажа миличка да не се притесняваш за килограмчетата. Ако искаш може да се свялат....бял кахър  Mr. Green И аз преди 12 години като спрях да пуша качих над 10 килограма...но ги свалих. Няма страшно... Hug Има начини...и то да хапваш...и пак да си си във форма... Wink

# 245
Розе, Марйо, благодаря ви, че се опитвате да ми помогнете с каквото можете!  Hug

rkb, разби ме с това клипче и уби всички мои надежди някога да проговоря този странен и гаден език.  Embarassed

# 246
Мишел, спокойно Simple Smile
Не е толкова страшен Simple Smile
Английски и немски ако знаеш, ще ти е даже по-лесно Simple Smile

# 247
Щастлива, въобще не ми звучи като английският! Wink

Из старите теми четах за твоята подготовка за заминаване. Радвам се, че вече си при твоето момче и си щастлива.  Hug

Мисля, че ти беше една от тези, която караше курсове по норвежки тук...
Аз мисля да се запиша към NordStudio от нач. на др. година.
Имаш ли представа, ти или другите момичета, дали са добри.
Коя фирма бихте ми препоръчали?

# 248
  • България
Mishelle,не го мисли много тоз норвежки,това е елементарен език,аз го нау4их много бързо,понеже съм у4ила англииски ,хаиде да не излезе като хвалба,няма да ти кажа за колко малко месеци го нау4их,като доидох знаех само"наздраве" и "довиждане".Но това ,което е особено са диалектите,те са гадни,ако живеете в Осло няма проблем ,но другите са мале мале,хеле ставангерският и бергенският са много лигави и гадни Sick
Като доиде6 на место наи- добре се у4и,от местни у4ители,бг не могат да докарат произно6ението така добре,тук има курсове бол bowuu Peace

# 249
  • България
Розе,моят Криско и твоят Еспен4о много 6те си допаднат,и ние сме малко" дръпнати",докато не опознаем хората,но като се отпуснат дръж се,6те вдигнат блока Joy JoyИ набор4ета,ние откога си търсим приятел4е,жалко 4е не е за постоянно тук Sad
Ина4е моят има пове4е приятелки,много му се лепят,еи,тои само за тях ми разправя като се върне,и все разли4ни имена,ма е много дале4 от онези работи Wink о6те горкия

# 250
Нора, на мен хаугесъндския ми е екстра, за мен Тронхеймския е ад... финне = фуня ? ха...  newsm78Wink
ркб, почнах да надписвам картички, падат се по 2 деца на някой, по едно на други и аз разпределих на форумските девойки (нали сме с връзки) по 2 а другите по 1.

Постепенно намирам кратки зимни стихчета по 2-3 реда, с някакви пожелания и написвам, с пожелания за здраве, късмет и оптимизъм...
Ето пример:
Приеми сега
моят поздрав от сърце,
и целувки 102!

или:
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар!
            ......... как ви се виждат?

# 251
аз незнаех англ.когато дойдох но го нау4их много бьрзо..... Simple Smile

# 252
  • България
Пала4инке,много сладки стих4ета, Peaceкъде ги намира6 да ровя и аз,да помагам?

Wow ,о6те една норвежка се появи,но за6то такава ероти4на снимка,не6то не ми се нрави,хе хе Joy Joy Joy

# 253
А за да работиш в Норге не искат ли сертификат за изкаран курс или да... То сигурно и тамошният важи. Само дето повече време ще мине...

Ние ще сме близо до Осло. В Хакадал, на 20-тина минути от Осло. Радвам се, че там се говори по-земен норвежки.

Вие вече сте Коледно настроени. Поздравления!
Тук в София няма и грам коледен дух още.
А като си представя милата ми Варна колко красива ще е и тази година...  Laughing

# 254
не неискат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт