Мами от Norge 12

• 12 842
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
добро утро на вси4ки и от мен Simple Smile

# 286
не мога да разбера за6то не ми харесвате името Joy Joy hahahaаз пьк много си го харесвам Grinning

# 287
  • София/Осло
Ама как бе сливке ,много го харесваме ,чак и асоциации си правим , особено мъжете ни  Joy Joy Joy Joy

# 288
  • България
Чакайте да ви разсмея за добро утро.
Преди доста време,моят  мъж се разхождал из Албена и нали так има едни дървета ,оставени за сянка.Като минал покрай едно дърво видял клекнали няколко цигънки и пикаят Sick .Той в абсолютен шок,явно е гледал като тряснат,понеже едната погледнала нагоре към дървото и казала:"Тази година няма много сливи".
Пък той не знае значението на думата ,ма още го разправя,къде ще видиш такава гледка тук,я

smile3532

# 289
Тая Роза си е родена Ословчанка с тия наклонности към виното!  Grinning Розе, твоя мъж Тур ли се казваше? Ние тука с Мартуцио мъчим едно стихче "Я ер Один; фар тил Тур; фар тил Тир ог Баудер" (ше ми намеква Палачинка, че не мога да чета норвежки, моля ви се)!   Mr. Green
Ох, ма много трудно се учи нещо дето не го знаеш какво значи! Sad

И да похваля мъжа на Роси - манджа със зеленчуци му сготвих и всичко си изяде човека! Гледала тя като е избирала!

Много ще ми е драго да се съберем цялата тайфа! У нас място има. Мебели може да няма, но място има! Grinning Само една крушка от 120 вата и липсва на къщата, ма се надявам скоро да я попълним тая липса!

Леле, сватя, трябва да се стегна и аз да направя нещо с косата си! Че съм толкова много космата и чорлава! Ще вика Йованка "Онова страшилище свекървата..."

# 290
  • България
Марио,и у нас има много място и малко мебели(но тук е модерен минималистичния стил ,така че сте в крак с модата Wink)
Момичета аз се мятам да чистя Mr. Green,днес ще купуваме уж гардероб на нашето хлапе и трябва да местя всичко.Да ви питам какво е по- добре ,обикновени врати или плъзгащи?
Приятна събота,ще чакам съвети за гардероба от вас,че не мога да реша! Hug

# 291
Добър ви ден  bowuu
Мерси щастливка за поздравленията  Hug Малко ми просветна пред очичкте като знам че имам работа вече. Mr. Green  bouquet
Ей момичета ще ме уморите от смях  hahaha  Joy Laughing Големи сте сладурани, ама докато ви изчетааа... ooooh! Писали сте писалии... та аз ако пропусна 1 ден да вляза да ви прочета и после няма наваксване Mr. Green Blush
За баницата да кажа че аз я правя като Деата ама със 250-300 грама газирана вода,така бухва много.И водата като я заливам слагам 1 яйце в нея разбивам.А вътре като редя сиренето разбивам в него също 3-4 яйца.А и като заливаш първо с горещото олио трябва да е наистина горещо да пуши и корите стават кафяви.Но това да не те лъже после че баницата е готова бързо,печи я половин час някъде. Пробвай норче така и на по слаба фурна.  Peace   bouquet
Ааа много готино си прекарвате вие,аз сега пък аз се разболях и 3 дена се влача на курса така ама едвам изкарах но не ми се ходи на лекар да чакам пак цял ден. Ох дано малко се пооправя до понеделник че имам изпит  Rolling Eyes Да стискате палци!!! Praynig Hug
А значи снимчици си разменяте а на мен няма  Crossing Arms искам и аз много обичам снимките  Hug  Peace на лични пратете моля ви  Praynig аз не съм за показване че аз съм един крокодил,по точно слон ама който иска ще пратя и аз но не в публичното пространства  Crossing Arms  Embarassed  Rolling Eyes Да се опознаем малко аз така имам много мили срещи неочаквани с хора от форума с които сме писали и сме си разменили снимки.Така че може един ден да ни преплете пътищата съдбата и да можем да се познаем. Hug  bouquet
Хайде лек ден аз отивам да уча и после трябва да отида да си купя челедрес за градината че ще е голям бахър навън по толкова много часа. Confused Laughing
Ha det!!!

# 292
Marjo, веднага спирам да намеквам...  Wink ама я като толкова се хвалиш ти да ми напишеш 3 стихтворения за картичките, хайде от мен да мине може да са на български  Grinning  Whistling
РозаHug за стихчето, много е симпатично, ще го ползвам.
Майчица, бързо оздравяване и успех на изпита...
Сливке, пробвай да се представиш като за начало, може и повече да ни хареса...  Wink
бобченка, абе ще видиш ти като отпереш сега едни приятелства не можем да се доредим после до теб  Wink .... и честита прическа. Simple Smile

# 293
Привет милички....  Hug

Тая Роза си е родена Ословчанка с тия наклонности към виното!  Grinning Розе, твоя мъж Тур ли се казваше? Ние тука с Мартуцио мъчим едно стихче "Я ер Один; фар тил Тур; фар тил Тир ог Баудер" (ше ми намеква Палачинка, че не мога да чета норвежки, моля ви се)!   Mr. Green
Ох, ма много трудно се учи нещо дето не го знаеш какво значи! Sad
."

Марйо....Да,ибичам си Осло аз.... Blush И да,  мойто мъж е Тур... Heart Eyes  Бога на гръмотевиците... Twisted Evil ...от норвежката митология.....  Mr. Green  Обаче той   милия няма нищо общо с гръмотевиците... newsm78  понеже грамотевиците в къщи  ги правя АЗ ... Joy   Так че съм богиня на  гръмотевиците.... Joy  Шегувам се бе хора... Mr. Green У нас няма гръмотевици..... Heart Eyes  има само слънца... bowuu

Иначе стихчето е сладко...превеждам ти го. "Аз съм Тур, бащата на Один,бащата на Тур и на Балдер..." Това са също богове... Grinning

норче..."нямамало таз година много сливи,а".... Joy Joy Joy Моя тъй като знае значението ...предполагам че ако  беше чул циганките да казват това щеше да се срути от смях.... newsm62

Оооо сливке... Hug Привет...абе харесваме ти ника бе...ама дето вика деатка...прави едни асоциации   асоциации... Joy А ти що не ни се представиш,откъде си....от колко време си тука...Тук така е прието при нас Hug

бобченка.
.честити ти прическа... и чакаме снимки  Heart Eyes И айде дай Боже с новата българка да се сдушите.... Hug

Марйо...има опсаност за кокорка да я грабнат.... Thinking  виж кво разправя бобчето,че новата майка си имала малчо ....с обелен бос... Joy Joy Joy Нов зет се появи  на хоризонта... Twisted Evil

ркб...кви са тези вкусотии а.... Blush Как мина в църквата срещата...и вко правите там ако не е тайна ? Mr. Green

щастливка....ще те подстрижем, нямаш проблем... Hug  подкупна съм  Mr. Green Признавам си без бой,не мога да откажа на бутилка вино... Joy Но при условие че ще я пием заедно....трите ...аз , ти и  норчето... Rolling Eyes

Майче...стискам ти палци за понеделеник за изпита..още от сега!  Hug И ще го вземеш  бе,няма да се шашкаш.... Grinning И да оздравяваш.... Wink

Палчинке..привет мила.....къде се изгуби... Hug А радвам се че ти е харесало стихчето... Blush

Познайте кой скоро ще ходи на работа...в събота...  Close   и не иска да ходи...а  иска да е тук с вас   .... smile3514

[/b]

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 14:08 от roza66

# 294
ами то мене ве4е са ме харесали ама хайде от мен да мине.... Joy Simple Smileживея в Tromsø от 7 год.сега сьм в май4енство..... Heart Eyes

# 295
и сьм много щастлива с моята малка принцеса....тя е на 7мес. Simple Smile

# 296
  • България
Ох,между" голямото" чистене да си почина малко с едно кафе.
Голям майтап е с вас,дано да се видим скоро с всички!!! Peace

Бобченка,аз последно като ходих да се разкрасявам,познай колко ми взе фризьорката,цели 1500 крони,хем имах рожден ден,но не ми направи отстъпка Crossing Arms,че едни маски като взе да слага,че сушене,прилоша ми 3 часа на стола и накрая цената ме довърши(да живеят кредитните карти)

Майчица,много ти благодаря за съветите за баницата,аз обаче от тук нататък само с "асистент" ще правя баница(тя си знае коя е),много материал отиде на вятъра,тука няма кори под път и на път ,та да не ги хабя поне Grinning
Трите грации ще комбинираме разкрасяването и готвенето. Sunglasses
Успех на изпита,6те  го вземе6,много ясно Peace Hug

Нашата нова съфорумка,виж каква хубава снимка на бебе с куче си намерила,да не е твоето ,а така,сега дай да ти измислим и едно име и си готова hahaha Joy

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 17:46 от norah

# 297
аз име си имам няма смисьл да ми измисля6..... Mr. Green

# 298
slivka , добре дошла  bouquet
 roza66 , не знам как е минало в църквата. Ние отидохме в 12 часа за срещата след това Laughing Видях много познати, наприказвахме се, нахилихме се, наклюкарствахме се............После му ударихме един Шопинг с половинката...... Такова слънчице грееше навън, че просто нямаше как да останем вътре цял ден Simple Smile
Майчица , бързо оздравяване и успех на изпита Hug
Marjo , мерси за похвалите, ама те са за теб    chef  bouquet
А мъжа ми в началото ми обясняваше колко грама месо трябвало да му е порцията Laughing Е, това не ме спря да готвя и без месо понякога Laughing Трябваше да му видиш физиономията 1ия път Shocked Е, сега яде всичко Joy
Ама ти скоро трябва да се похвалиш с баница.......

# 299
благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт