Гоблени-12

• 33 425
  • 482
  •   1
Отговори
# 390
Здравче, ей ме на, обаждам се! За жалост аз съм на работа...цяла седмица!  Laughing Идеята да си носим разните вършени-недовършени много ми хареса, Марулич! Скоро гледах снимки в Пикаса-та на едни дами, които дори си имат клуб, събират си се и си гобленират и си приказват и е едно такова задушевно... За мен ще е абсолютното бягане от ежедневието! Момичета, има ли опция за снимки?

# 391
  • в зоната на здрача
Бобонка,това е първа опция,аз ще взема голямото фото... Peace

Кой ще дойде на срещата:

утре/сряда/в 13.00ч,пред кино "Изток"/спирката на Плиска посока Дружба/:

Аз  Flutter
Марулка,трябва да вземем и ракия ...с тая крехка Марулка..
Здравчето,променяме...ще се познаем по на Здравчто -чаршафа...
Иренка,ехооо ,утре нали си при мама в Младост.. Wink
Надето,да вземеш еврото...
geniko, ако някой друг има желание да се обажда днеска че да знаем утре колко човека сме...
Да не стане така че ще се плеснем в някое кафе ,а някой закъснял ще си остане пред киното...

# 392
  • София
Ще дойда.Аз не познавам никой така че да ме чакате. Grinning.Все ще се надушим някак си.Значи пред киното или на спирката за към Дружба?

# 393
  • в зоната на здрача
Ще дойда.Аз не познавам никой така че да ме чакате. Grinning.Все ще се надушим някак си.Значи пред киното или на спирката за към Дружба?
Е как не познаваш никой,я наша Здравка не си ли я виждала.. Joy,кой не я е виждал,кои не знае за нея.

# 394
  • София
За нея знам мн. неща и все хубави  smile3525.Ще се радвам да се видим на живо.

# 395
  • в зоната на здрача
Да ви покажа девойката  ,да не я нося утре ,че да не ви заразя..
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4590722

# 396
  • София
Уау Кетри  newsm74 smile3525

# 397
Да ви покажа девойката  ,да не я нося утре ,че да не ви заразя..
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4590722

и на живо ли е толкова страшна?  Mr. Green

# 398
Кетри много е готина!  Peace Определено влиза в извънредните ми планове за близкия един месец!  Hug

# 399
Момичета имам една молба към вас/ на много от вас ще се стори много странна / но отдавна ми е в главата и все не се решавам да ви пиша. Става въпрос за малките рамчици - коледните.Тъй като аз не съм от София и много рядко идвам там, а от миналата година ми се ще да си направя миниятюрки за коледа,  та молбата ми е следната. Дали случайно някой може да ми купи рамчици , като аз и пратя парите и след това ми ги прати. Може би ви звучи смешно и странно, но желанието ми е по-силно от срама. Изкам да се извиня за глупавия пост, ако модераторите решат могат да го изтрият. newsm45

# 400
И аз ще дойда, само се надявам малките да нямат температура, че от сутринта са с ларингит и не знам докъде ще стигне.

# 401
                                            ketri    А това къде ти го направиха   newsm78 http://images20.snimka.bg/004556313-big.jpg  Не съм виждала такива рамчици.  Embarassed   bouquet

# 402
Иренка не се включи да каже......  newsm78

# 403
  • Все на втория етаж
Момичета, вече сте спретнали срещата, но аз за съжаление утре не мога  Cry , много, много съжалявам, много исках да се запозная с останалите и да видя отново Кетри и Здравчето. А и в нас сме се наводнили от дъждовете и изгребваме непрекъснато вода  Sad
Събота и неделя обаче съм свободна, та и с шофьор, така че мога да дойда и до Лозен , ако трябва. Много искам да се запозная с Марулката, че е варненка и за малко тук, но ако не успеем сега, лятото живот и здраве ще се видим във Варна  Hug

Най- накрая и снимка до къде го докарах:

http://images20.snimka.bg/004595131-big.jpg

# 404
Иренка много е неприятно това, което казваш!  Confused Оправяйте се бързо, пък по натам пак ще се разберем!  Hug А пък щом тогава си със шофьор е още по-лесно!  Wink  Браво за гоблена! Добре напредваш!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт