Гоблени-12

• 33 408
  • 482
  •   1
Отговори
# 420
  • София /Абсурдистан
Ей, изпуснах срещата, все на мен ще се случи ...

# 421
Ей, изпуснах срещата, все на мен ще се случи ...
E, поне виртуалното кафе ти остана.
А пък аз  пак шия Малката мадона - отново за подарък. Май тази година шия само подаръци  newsm78. Крайно време е вече да ушия нещо и за моята стена  Crossing Arms

# 422
  • София /Абсурдистан
Аз още не мога да се прежаля да подарявам гобленчета. Но приемам такива подаръци с удоволствие Mr. Green

# 423
Аз още не мога да се прежаля да подарявам гобленчета. Но приемам такива подаръци с удоволствие Mr. Green
и аз съм така , споко Mr. Green

# 424
  • гр.Добрич
Pepi_r, ти ми беше пратила схема на Малката мадона. Исках да те попитам ти с конците които са на схемата ли я ши? Някой беше споменал, че е импровизирал с ореола, та и аз се чудя.

Сега да ви покажа едно Рико, което завърших. Идеята ми беше да го направя като разделител на страници, но сега се чудя как да го зашия отстрани и долу. Приемам идеи всякакви.

Кандамар е наистина страхотен. Ако всичко това ,трябваше да се шие, то много цветове - луда работа.

# 425
Pepi_r, ти ми беше пратила схема на Малката мадона. Исках да те попитам ти с конците които са на схемата ли я ши? Някой беше споменал, че е импровизирал с ореола, та и аз се чудя.
Два от цветовете, а именно тези за лицето ги замених със техните аналогови на Ариадна /но довечера като си отида мога да ти напиша номерата им/. Другите два - светло и тъмно кафяво, си ги подбрах от наличната колекция "сбирщайн"  Peace
За импровизиране на ореола знам само това, което аз съм направила /а и всички останали снимки, които съм виждала са по този начин/. Ореола е даден по схема само със светло кафяво. Аз го направих с още един цвят /тъмното кафяво/ отдолу.

# 426
  • гр.Добрич
Не си играй да търсиш номерата, защото аз си купих посочените на ДМЦ.

# 427
Здравейте, приемате ли една начинаеща, още във фаза на надзъртене.? Laughing
Много ми хареса египетската серия на Ketri,  а и мисля че на този етап само с такова нещо бих могла да се справя. Може ли да ми кажете откъде мога да намеря тези схеми; и още- паспартуто всъщност какво представлява- тапет, или... newsm78
Предварително благодаря!  bouquet

# 428
  • гр.Добрич
Добре дошъл Прасчоbouquet

Изчакай Кетри да си изпие кафето и ще ти обясни. Grinning

# 429
Здрасти,Прасчо Party

# 430
  • в зоната на здрача
Ей момичета ,то и при вас било интересно,като при нас... Hug
Туко-що се прибрах и съм замръзнала,само малко да се размразя и ще обясня за символите и ще кача снимчици.

Прасчо здравей.. Hug

# 431
  • варненка от София
Привет и от мен, завърнах се! Мадамите са страхотни, много съм доволна от срещичката. Размятахме ръкоделия, бъбрихме, пихме, хапвахме, а Кетри я взимам одма за детегледачка Hug!

Отивам да готвя и после да довършвам един коледен мечок People Santa.

# 432
Айде и аз се прибрах в планината!  Laughing Момичета страхотни сте!  Hug Hug Hug И вие на виртуалното кафе също!  Hug

# 433
хайде разказвайте де  Crossing Arms
добре дошли на новите гобленарки  Hug

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 17:22 от Дъмпера

# 434
Ми ето малко снимки Обединихме ги в един албум!  Peace

Прасчо здравей!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт