Гоблени-12

• 33 379
  • 482
  •   1
Отговори
# 465
Ма Пепино,с тез компютърни разяснения ще ми вземеш хляба.Само да не научи шефа,че ще ти лепне и трета длъжност  hahaha
Като намериш Христос,нъл ша ми го дадеш  Praynig

# 466
  • в зоната на здрача
Благодаря tchara .Като не иска никой да ми кажи как да си прикача картинка  Cry, ще се опитам да задам въпроса така. Как се шият играчки за елха от канава.
Ето ,мила прочети тук:    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Пепино добре е обяснила+нейното мога да добавя...
Като си копирала адреса,посини го и натисни бутончето"вмъкни изображение"/това е

дано виждаш мишката къде сочи/ долното ляво.

# 467
Ааааааайде от мен да мине. Даже при теб ще си го разпечатам. За шефа не се безпокой, ще си трая  smile3520

# 468
Аз търся  черно бялата икона Исус,дето я има във всички църкви,на престола,да ли тази схема е точно това,което търся? newsm78

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 16:17 от vivi75

# 469
http://mian57.multiply.com/photos/album/154/ newsm45 много сложни обяснения мили мои, не са за моята глава newsm78, дано линка дето съм дала да се отваря, за това ства въпрос. е и сега какво стана пак пак нищо, те това е вече жена на възраст, не е за компю ама аз не та не.

# 470
Мили ми момичета я вижте дали може да отворите линка, дали случайно не съм я свършила някак си, пък аз да съм се подценила много, или съм за изхвърляне напълно.

# 471
  • Все на втория етаж
kita99 , честит празник!!!  bouquet

Аз ви следя, ама не шия тези дни и няма с какво да се похваля.
Водата поспадна и положението вкъщи вече се оправя.

# 472
Иска парола...

# 473
  • в зоната на здрача
Мили ми момичета я вижте дали може да отворите линка, дали случайно не съм я свършила някак си, пък аз да съм се подценила много, или съм за изхвърляне напълно.
Той се отваря ,ама си ни сложила парола... Tired

# 474
Сега съм премахнала паролата, опитайте пак много моля. Айде до утре , лека вечер желая на всички. Дано да не съм ви досаждала доста днес.

# 475
  • варненка от София
И на мен ми и иска парола, явно не си я премахнала.

Аз шия, но не усилено, днес ще имам гости и повече чистих и готвих, но си довърших едно мече, но нямам фото тук, за да го снимам готово, сега ще шия и едно еленче, а после ме чака бебешора и кака гейша.

# 476
Моми4ета, на Ариадна някой да знае дали номер  535 е светло син и 400 бял ли е? Или мога ли някъде из нета да видя цветовата гама на Ариадна newsm78

# 477
  • в зоната на здрача
http://www.rucniprace.cz/obchod/table.php?sekce=25 Hug

Ето тук можеш да видиш кой номер какъв цвят е.. Hug

# 478
# 479
miangelova,
последните ти албуми са направени да не се виждат от всички, а само от тези ,които са в листата на приятелите ти.
Вероятно си го направила без да искаш.
Отвори албума , който искаш да покажеш.
Най-долу , под снимките в него с малки червени буквички пише edit.
Кликни там. В отворената страница пак най- отдолу ,там ,където пише Access:
избери Everyone и после кликни на Save Changes.
Тогава албумът ти ще е видим за всички.

Общи условия

Активация на акаунт