Гоблени-12

• 33 496
  • 482
  •   1
Отговори
# 285
в темата за фъкането дадох координати на аксиома  Peace

# 286
Ето го вече завършен  последният за сега

# 287
Момичета, някой купувал ли е оригинален гоблен на Дименшънс, и къде може да се намерят.
Заслужава ли си да се вземе оригинален?

# 288
  • в зоната на здрача
Момичета, някой купувал ли е оригинален гоблен на Дименшънс, и къде може да се намерят.
В магазина на  "DMC"на "Ст.Стамболов" на гооолемия паркинг при "Пиротска",има ...е скъпички са ама пък красиви. Hug
vivi,браво...много е сладко..

Вижте сега цял ден ме оставихте да си пиша самичка,ама това е до днес....
от утре изчезвам...и ако някой зареве за мен....ще си дойда в сряда... Hug

# 289
  • варненка от София

Аз шия оригинали на Дименшънс, но ми ги пращат от Америка. Принципно вносителката на Дименшънс е от Варна и там има магазин, но е кофти човек и имам лично отношение към нея, но това е мое мнение. Освен това прави подмяна на конците и комплектовките.

# 290
аз пак да попитам с надежда-има ли някой свети Валинтин ,моля ви-побъркаха ме вече,ако не моля някой да ме осинови-слушам и всичко си изяждам ,а като шия не пуша цигари.   Laughing

Кетри ти ме пита кои кончета на Риолис -ами такива като твоите,щото аз харесах тези на Здравчето и тя ми ги прати обаче мойта поща нещо   Shocked   ooooh!  и ми е неудобно да помоля пак   Embarassed   Embarassed

m_acid@abv.bg

# 291
  • в зоната на здрача
Тези ли: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3655817

И по назад ти предложих една" детска целувка" ,нищо не казваш за нея.. Thinking

# 292
mila mimi ако са ти "избягали" конете, да ти ги метна пак?  Thinking  Laughing

vivi75 много е сладко!  Peace

ketri мерси за миниатюрките!  Hug

# 293
искам и аз миниатюри  Flutter
mila mimi, сега ще ти пратя квото имам

# 294
  • варненка от София
Ха сега пропуснах аз за какви миниатюрки иде реч, може ли и за мен, м?

# 295
и аз не знам какви са, ама искам  bowuu

# 296
  • Добрич
Преди няколко дни си купих готова коледна комлектовка на Орхидея/щампа/.За пръв път шия този тип гоблен и съм страшно разочарована-панамата е много твърда,едва влиза иглата,а по-лошото е че се разминава щампата с квадратчетата.Добре,че поне снимката е много хубава и сега броя от нея кръстчетата и шия.Някой имал ли е такъв проблем или моята комплектовка е изключение?
Да, аз имах същия проблем. Уших го с голям зор. Втори път обаче, няма да си купя подобно нещо. На всичкото отгоре, накрая не съвпадна с рамката и дошивах  #Cussing out
Ето го.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 20:12 от kemi

# 297
mila mimi, пратих ти 3 подобни, ако не ги харесат, стягай си куфара и идвай у нас  Mr. Green

# 298
Здравче,преди малко започнах Молещите се ръце- не намерих ариадна и го почнах с анхор.

# 299
  • в зоната на здрача
kemi i Dida,това ли е на Орхидея щампата...а рамката е в комплекта,аа.
А само рамка няма ли някъде.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт