Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 404
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 125
Това е IBAN  сега го сравнявах и в спаси дари на,същия. newsm78Утре ще се обадя в банката да попитам.
Аз съм ужасно притеснена,Марти разви асцит вследствие на ниско съдържание на белтък в кръвта,събира в коремната кухина вода,корема му е супер подут,лекарите правят всичко възможно за да овладеят положението..Един от показателите в кръвта показва че някъде има възпаление,но не може да се открие къде точно е.Утре ще има консулт с  хирург,за всеки случай.Ужасно много ме е страх,иначе той се чувства горе долу добре,щом постоянно мрънка да се прибира в къщи.
Моля се на Бог да има милост към него,той толкова много изтърпя и то геройски,няма да е честно да се провалим сега. Praynig Praynig Praynig

# 1 126
  • София / Пловдив
 Praynig  Praynig  Praynig

Ей, нямат ли край проблемите...

Ивче, дръжте се  Hug ще разберат какво му е, сигурна съм.
А паричките ще ги съберем, само за това не се притеснявай. До кога трябва да ги имате?

# 1 127
Иве,тоя е.....аз днес съм със зверско главоболие и чак сега захапах,че съм повторила една и съща /идотска Embarassed/ грешка няколко пъти/понеже го копирам от твоя пост и съм хванала и BGN-то отпред.........но се осъзнах и стана/.Извинявай,че на тоя зор и това притеснение ти вкарах......
А,за Марти-стискаме палци и се молим/не сме спирали/ и се надяваме да намерите проблема за подуването........и дано вече се свършат поводите за притеснение..много ви се събра,аз викам да стига толкова......

# 1 128
Как още една работа ще почва Емо?  Shocked Винаги съм се чудела как се справят и едва ли някога ще го разбера. Но е факт, че са адски борбено, силно и невероятно добро семейство и след всичко преживяно и извоювано, вече мисля, че заслужават да им се случват само най-красивите и добри неща Hug

# 1 129
Благодаря ви много на всички за подкрепата Heart Eyes
Говорихме с детския онколог и той потвърди че до края на седмицата ще отдържат парите от него.Много съм му благодарна отнася се изключително деликатно към създалата се ситуация и най вече с разбиране.И тук е момента да спомена,че нито един от немските лекари не ми е  взимал такса за преглед на детето,нито неврохирурзите нито детския онколог.За периода от два месеца през който беше лъчетерапията ,нито един от лекарите не е поискал хонорар за себе си или по точно казано не поискал да му бъдат платени прегледите.Мартин беше преглеждан по няколко пъти седмично......Да не говоря още с колко други неща ни помагат.......
Марти остава все още в болницата,на антибиотик и постоянно му правят му правят изследвания,лекарите в детското онкологично отделение са  изключително грижовни и внимателни.Надявам се тая вода вече да вземе да се усвоява и изхвърля от организма. Praynig Praynig Praynig

# 1 130
  • София/Осло
Иве, много късмет ви желая..целувки на борбения Марти  Heart Eyes
Вярвам, че парите ще са съберат, всички ще помогнем  Hug

# 1 131
Безкрайни и огромни благодарности към mamma за това,че толкова бързо откликна на молбата ми  Hug  Hug  Hug ...

# 1 132
  • София
Иве, пиши ни ако можеш как е Марти? Откриха ли къде е инфекцията? Много мисля за това силно момченце Марти и много ви прегръщам, така ще се зарадваме като прочетем, че вече всичко е наред. Целувам те, дано така поне малко силички ти пратя!  Hug

# 1 133
Днес сутринта са му правили ехограф  има вода и газове в коремчето си,сега чакаме резултатите от ренгена...но още нищо.Много съм притеснена,отказва да се храни и е един сънлив,макар че снощи не е спал много.Чакаме да видим какво ще решат.Аз слетобед се качвам при него,няма как с нашия тати се сменяме че и малката иска достатъчно грижи.

# 1 134
Аз утре ще пусна малко парички по пощата, много са малко за съжаление, но се надявам че ще са от помощ. Моля се и вярвам,че детенцето ще се оправи. Praynig

# 1 135
Ех,Иве,трвогите ви нямаха край! Sad
За сега да се молим Да се стабилизира Марти,а паричките ще ги съберем! Praynig
В кварталния офис на Експресбанк бяха много мили!  bouquet
А за количеството,не е толкова важно колко ще са ,според мен е да са от сърце! Hug

# 1 136
  • София - Младост 1А
И аз с колкото мога се включвам.
Моля се с всички сили да се стабилизира Марти.
Мисля, че с общи усилия ще съберем паричките. Само да се оправи детенце  Praynig

# 1 137
През последните два дни правиха пумкции на марти за да източат водата от коремчето,сега се чувства по добре но има опасност тази вода да се възстанови отново.Белтъка в кръвта му е все още много нисък и всеки ден му преливат плазма.Има още един основен проблем бъбреците му отказват да преработят водата и да я изхвърлят,отделя урина само с помощта на отводняващи средства,а на практика всички изследвания за бъбречните показатели са добре.Утре ще излязат изследвания на самата течност за микробиология и цитология.надявам се да няма неприятни изненади. Praynig Praynig Praynig

# 1 138
 newsm17

Иве, как върви събирането на паричките?

# 1 139
newsm17

Иве, как върви събирането на паричките?

Ива няма време да ходи да проверява за парите. Постоянно се сменят с таткото на Марти в болницата, а вкъщи има друг бонбон, който иска грижи и внимание. Надявам се да се събират лека полека  Praynig Но сега е важно да се установи проблемът за събирането на водата и по точно защо бъбреците не искат да я изхвърлят. Според мен няма да е нещо сериозно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт