Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 431
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 170
 PraynigИве,  моля се всичко да мине успешно  Praynig

# 1 171
Моля се всичко да мине добре! Господ с вас! Praynig

# 1 172
  • И аз не знам къде...
Богородичка да го пази малкото геройче  Praynig Praynig Praynig!

# 1 173
Господи,бди над Марти,моля те! Praynig Praynig Praynig

# 1 174
  • София - Младост 1А
дано всичко мине успешно. Ще чакаме новини.
Дръж се малък герой! Ние ще се молим за теб!

# 1 175
Господи бди над Марти, моля те всичко да мине добре Praynig Praynig Praynig

# 1 176
  • Пловдив
За Марти  Praynig

# 1 177
MMka, за колко часа е насрочена операцията?

# 1 178
Сега разбирам за операцията.
Дръж се, сладко момченце!  Praynig  Praynig  Praynig
Иве, прегръщам ви, моля се за вас!
Помогни на това борбено дете, Господи!  Praynig  Praynig  Praynig

# 1 179
  • Варна
Отложили са операцията. Явно не са сигурни, че проблемът е в катетъра. Сега са пак на изходна позиция - какво точно влошава състоянието на Марти?

Ива и Марти са в реанимация, ще чакат до понеделник там, когато ще почнат да ги изследват. Храна няма осигурена, багажът не се допуска, защото няма къде да се съхранява. Влизането/излизането също е ограничено, за да не се разнасят зарази. Зелена боя за фотосинтезиране не раздават. Емо май ще хуква на обратно от Варна за София, за да им бъде, както сам се изрази "тиловак" и да доставя на момента всичко ежедневно необходимо.

Знам, че е за доброто на детето, но болниците просто не са създадени за хора, а за предмети, които нямат нужда от храна, дрехи, хигиена...

# 1 180
 Sad  Ще стискаме палци, много силно  Praynig А Марти е и рожденник другата седмица.....

# 1 181
Охх, и аз сега се чух с Ива. Много гадно. Пак са му правили изследвания на Мартушко. Дано вече установят какъв е проблемът  Praynig

# 1 182
Mилите, тъкмо да си помислиш, че поне са намерили проблема и пак неяснота... Дано всичко е наред  Praynig А за болниците не ми се говори. Иван Рилски пак става като хигиена и отношение (поне с нас бяха много внимателни), а в Пирогов беше просто кошмарно  Tired А кой ще гледа малката? Сигурно и не се знае колко време ще ги държат  Sad

# 1 183
А искаха след 10 дена да идват в Германия zа контролен преглед и реzонанс  Sad

# 1 184
  • София
Хей а за какво сме ние в София?
Аз имам възможност и желание да занеса на Ивето и Марти каквато и колкото храна трябва. Бих поела и сама , но нямам представа дали не спазват някакъв специален хранителен режим. МОЛЯ НЯКОЯ ОТ МАЙКИТЕ КОИТО СЕ ЧУВАТ С ИВЕТО ДА МИ ПИШАТ НА ЛИЧНИ КАКВО ДА ИМ ЗАНЕСА И ЩЕ СЕ ИЗСТРЕЛЯМ ВЕДНАГА 

Общи условия

Активация на акаунт