Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 550
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 635
На всичките ми познати съм разпратила информация за Марти. Надявам се да помогнат. Сега и на тези в Германия ще отпратя призив.
Радвам се за Марти, наистина много се радвам! Дано Господ да му дава занапред сили, на него и на семейството му!
По време на Коледа знае ли се къде ще са? Искам да му изпратя подаръче?

# 1 636
  • Варна
Чудесна новина. Марти е герой  Hug

Браво и на лекарите  Peace

# 1 637
 Hug Hug HugПРЕКРАСНА НОВИНАААА!!!
 newsm44
Честно казано и аз си го помислих това, че може от клапата да са слезли ....... ,но  щом са го отхвърлили - няма нищо по-прекрасно от това!!! Значи всичко е поправимо!
Иве, всичко ще си дойде на мястото. Hug Много целувки на миличкия Марти.

# 1 638
горещите групови молитви са сила   bouquet  Praynig  Heart Eyes

Това си мислих тая нощ-щом всички ако се молим горещо и от сърце ,всичко ще се оправи и Марти ще се прибере жив и здрав у дома  Praynig
И за сила на родителите му в това изпитание  Praynig

# 1 639
  • Варна
Боже, не смея да се зарадвам!

Мами, всички ви прегръщам! Вие сте най-добрите майки на света!!!

Мартенце, ще се оправиш рожбичке малка. Стискам палци и се моля. Praynig Praynig Praynig

# 1 640
Вени, ние преведохме материала zа Марти на немски и го ка4иха в сайта на Сейв Дарина, zа което сме много благодарни   bouquet и 4акам Мартинка да слага линк към Сейв Дарина във флайъра и сме готови да го пратим.
С удоволствие Ще го пратя на вси4ки, които го искат със цел препраЩане на поzнати в Германия. Пратете ми емейл адресите си на ЛС  Hug

Не се zнае Марти къде Ще е по Коледа...  Thinking

# 1 641
  • Варна
СМС от ИВА:

Качват ни след малко в нормално отделение. Марто е добре, продължаваме със силни антибиотици, за да се овладее инфекцията.Няма туморни клетки никъде. Не могат да разберат причината за асцита, много вероятно е всичко да идва от шънта.Проблема е , че Марто хич не е за операция още и не ги знам какво ще решат. Но най-важното е, че Марто е добре. Прогнозите бяха ужасяващи. Надявам се оттук нататък всичко ще се изясни!

# 1 642
Хубави новини! Дано скоро всичко да се изясни!

# 1 643
И аз се чувствам успокоена, че вчера яко ме тресеше нервата.  Confused
Дано всичко се оправи с бъбречетата и с другите неща. Радвам се, че няма тумори.
Благодаря ти, Боже!  Praynig

# 1 644
Марти, Иве, браво.
Следим заедно и се молим.

Щампа и Татяна,   bouquet

# 1 645
Браво на Марти newsm44, само така малко юначе smile3525 Аз ще продължавам да се моля новините от тук нататък да са само хубави. Нека тази Коледа да е най-щастливата за Марти и неговото семейство Praynig Praynig Praynig

# 1 646
Прекрасно е, че Марти не се предава, ще се оправи! Молитвите са сила, положителните мисли, също! Praynig Praynig Praynig
Нека от тук само хубави неща да има за цялото им семейство! Бог да е с тях! smile3525 Two Hearts

# 1 647
  • Варна
Момичета, не знам доколко успяваме и ние да му повлияем оттук, но ви моля да опитаме следното - представяйте си левкоцитите в кръвта му как унищожават бактериалните клетки една след друга. представяйте си марти обвит в ярка бяла или в искрящо зелена светлина. представяйте си как течността изтича нормално през бъбреците му навън.има теории, че такива визуализации помагат. със сигурност няма да му навредим, ако опитаме.

# 1 648
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Знаехси,че Марти е герой.Иве,Марти Hug

# 1 649
  • Добрич
Герой!!!
 Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт