Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 637
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 875
Поклон пред силата на малкия голям герой Flowers Rose Flowers Rose Сигурна съм, че ако гледа отнякъде би искал близките му да са силни и да продължат напред.Трябва.Заради него! Hug

# 1 876
  • София
Много съжалявам...
Почивай в мир, мило дете!  Flowers Rose Flowers Rose

# 1 877
Моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose!!!Поклон пред силата на малкия голям герой!!!Много ми е тъжно Sad

# 1 878
Докато четях цялата тема проронвах по няколко сълзи! Сега не мога да се спра да плача! Моите най-големи съболезнования!!!! Почивай в мир малко ангелче!  Cry Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 1 879
Съжалявам, моите най-искрени съболезнования. Cry

# 1 880
Каквото и да напиша...изглежда безсмислено пред болката и мъката...
Почивай в мир, Марти!

# 1 881
Не мога да повярвам...................... Cry
 Flowers Rose Flowers Rose

# 1 882
 Cry Cry Cry Cry Cry почивай в мир мило дете Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
не мога да повярвам, много съжалявам  Cry Cry Cry

# 1 883
Ужасно е всичко това... Cry
Нека почива в мир малкото Ангелче, нека вече е на по-добро място, където няма болка и тъга.
Поклон ...
Думите са безсилни и няма нищо на света, което да спре тази голяма болка ...

# 1 884
  • София
Храброто момченце...  дано е светло и топло на душата му!
Съболезнования и сили за семейството...  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose

# 1 885
  • Варна
Моите съболезнования на изстрадалото семейство smile3518 smile3518 smile3518По4ивай в мир мило дете. Flowers Rose

# 1 886
  • Sofia
не исках да влизам в темата, не исках  Cry
видях промененото й заглавие  Confused
и започнах да плача, още преди да прочета - вече знаех  Sad

потресена съм, покрусена и тъжна... тежко ми е на сърцето и душата... умът протестира, че сега всичко изглежда толкова несправедливо... и се питам с болка: щом аз страдам така, как ли се чувстват близките на това момченце, на това ангелче  Embarassed

мили Ива и Емо, в момента сигурно не сте на себе си от мъка и черно отчаяние... нормално е... заедно изживейте всички чувства... на гняв, шок, неприемане, мъка, потиснатост, дори депресия, самосъжаление, вина, страх ... тези емоции всички са естествени и нормални в такъв миг... давайте си сила и опора един друг... не се затваряйте всеки сам в себе си... гушнете се, поплачете... не знам какво да ви кажа... искам просто да ви прегърна и да помълча с вас...

като преодолеете първоначалното кълбо от отрицателни изживявания, огледайте се: имате близки около себе си, приятели, роднини, общувайте с тях, не се изолирайте, моля ви... и най-важното: обичайте, обичайте, обичайте... момиченцето ви има нужда от вас, а и вие от него... не я забравяйте, погълнати от траура си... мисля, че тя ще е вашето спасение, вашата утеха, вашата радост... тя не може да замести брат си - не, никога! ... но също е ваше дете, затова нека тя винаги ви носи радост, щастие и бъде винаги жива, здрава и усмихната  Praynig

голямо изпитание и предизвикателство стои сега пред вас - майката, бащата, лелята, бабата... моля се да го преминете успешно  Praynig  сега насочвам горещите си молитви към вас   Praynig  моля, приемете и моите най-искрени и дълбоки съболезнования  Praynig  сили и кураж!!!

марти, сигурна съм, че душата ти се рее волна, свободна и обичана нейде... някъде там, където всички ние ще идем някой ден... за теб  Heart Eyes   bouquet  Flowers Rose  нека е светло по пътя ти:

# 1 887
Марти,почивай в мир,боецо Flowers Rose
Иве,мой те най искрени съболезнования!

# 1 888
  • Варна
Нееееее ...  Cry Cry Cry
Влязох с надеждата за по-добри новини, а ме посрещна най-лошата  Cry.
Съжалявам ... Flowers Rose Flowers Rose

# 1 889
Нека почива в мир малкото ангелче!

Общи условия

Активация на акаунт