Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 649
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 920
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за МАРТИ

# 1 921
За Марти Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose   

# 1 922
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
................... Нямам думи и не мога да повярвам.......но се моля Марти,това малко ,смело геройче,да е на онова по-хубавото място, без болка,обляно в светлина и топлина от цялата любов,която получи в този си живот,и от където ще пази своята незаменима майка Ива и всички,които обича и го обичат. Почивай в мир Марти  Praynig  Praynig Praynig   Ивка и семейство - приемете моите искрени съболезнования и бъдете сигурни ,че вашият незаменим син никога няма да бъде забравен Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 1 923
  • София, "Младост 3"
мило майче, с твоето момче си отиде още една наша надежда...
дано Господ ви утеши, защото никой друг не би могъл...дано бди над вас и ви даде сили в мрака който ви обгърна

# 1 924
  • Пловдив
Почивай в мир, Марти!  Flowers Rose Flowers Rose
Искрени съболезнования на цялото семейство  Cry

# 1 925
Марти, сбогом!! Вече не те боли...
Болката остана за нас.

# 1 926
Почивай в мир, мило детенце! Sad Cry

# 1 927
  • София
Дано е топло и светло, и пълно с любов, където си..., Марти!
Искрени съболезнования на семейството.
Винаги ще си в сърцата ни!

# 1 928
  • Стара Загора
Почивай в мир мило детенце  Cry Cry

# 1 929
Днес дори слънце не изгрява Cry Бог плаче с нас за Марти.Болката ще властва в сърцата на много хора,които обичат Марти.Не знам какво да кажа....много ме боли.И ме е страх-мнозина знаят защо Cry
Марти,където и да си детенце,помоли Бог да не взема деца,да ги остави на майките им,сестричките,татковците,бабите...всички,които ги обичат.Почивай в мир миличък.Ти даде пример на всички ни какво е битка за живот.

# 1 930
  • Варна
Тъгувам заедно с вас мило семейство.Вярвам,че Марти е на едно по-добро място. smile3518

# 1 931
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose почивай в мир малко геройче МАРТИ, не мога да повярвам.............

# 1 932
-почивай в мир мило дете!

# 1 933
  • Варна
Потресена съм от новината за Марти.Мислех ,че всичко ще се оправи.
Мило семейство,приемете моите най искрени съболезнования ,а ти мило детенце ще останеш винаги в сърцата ни. Почивай в мир ,Марти.

# 1 934
 Flowers Rose Flowers Rose  за Марти

Общи условия

Активация на акаунт