Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 623
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 555
дано се оправи бърzо

# 556
Мили мами и аз като вас следя отдавна темата и ту плача ту се радвам заедно с вас!
Като се замисля за живота много е несправедлив особено към такива малки деца че ги поставя още от сега на такива сложни препяствия!
Много се моля всичко при Марти да се оправи да се пребере в къщи и бързо да се възтанови и да забрави за болката и мъката покрай всичко това! А за родителите много повече радост и здраве от тук нататък! Винаги когато се случи нещо с нашите деца ние се превръщаме като орли и кръжим над тях предпазвайки ги от всички незгоди и им даваме нашата любов и спокойствие! Така и Ива оставила малката си дъщеричка сега подкрепя сина си и всички ние сме с тях с молитви и мисли! Дано всичко се оправи и се преберат живи и здрави и да няма вече мъка в това семейство Praynig!

# 557
Лелина душичка златна! Дано бързо овладеят положението!

# 558
  • София / Пловдив
Ивенце, мила и това ще мине!!!  Praynig
Чакаме ви с Марти вкъщи  Peace

# 559
  • София
 Praynig
Мило малко момченце, дръж се, бори се, ние сме с теб  Hug

# 560
 Praynig Praynig Praynigдано  и това изпитание премине  Praynig

# 561
  • София
Иве Марти е юнак , не е обикновено дете ще се справи знам го.
 Hug  На вас господ да ви помага  Hug

# 562
Не спирам да се моля и да вярвам ,че Марти ще оздравее много скоро.Бори се ,юначе!

# 563
  • в страната на чудесата
Здравейте.Някой има ли информация за състоянието на Марти?Дали се повлиява от антибиотиците?Може ли вече да диша самостоятелно? PraynigДано всичко е наред и да има добри новини.Молим се за теб Марти Praynig

# 564
# 565
  • в страната на чудесата
Дано да се оправи и това изпитание да преодолее.Ти си борбено детенце Марти и аз вярвам, че ще се пребориш.Ние сме със теб и се молим за теб.Дано вече има само добри новини.

# 566
Дръж се Марти!  Praynig

# 567
 Praynig Praynig Praynigи тази трудност да отмине

# 568
 Sad  Това не ми харесва /гадни болести  #Cussing out /и с нетърпение чакам новини за Марти, че се оправя  Praynig   
Ако знае  колко много хора го обичат и чакат да се оправи ,нека борбата продължи мило детенце  Hug  и ще те чакаме у дома

ее няма ли новини за Марти ,оправя ли се ?

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 00:54 от sisa g

# 569
Моля се за него...!!!

Общи условия

Активация на акаунт