Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 597
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 645
Има ли новини за Марти?Моля се резyлтатите да сa добри и малкият юнак да е добре! Praynig Praynig Praynig
Кyраж и сили на родителите и  Hugна Марти!

# 646
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 647
  • в страната на чудесата
 PraynigДано да има добри новини. Praynig

# 648
Дано новините са добри  Peace

# 649
"Деси е получила смс от Ива, майката на Марти.

Готово е хистологичното изследване на тумора - резултатът е пилотицитен астроцитом I степен, това е доброкачествено туморно образувание (доколкото разбрах хистологията е показала същото и в България), но лекарите насочват Мартушката към допълнителна хистология в Бон.
Има вероятност утре да го изпишат, но за прибиране в България скоро не се споменава, предстои дълга терапия."

www.save-darina.org

Охх, миличкият Марти  Cry Но съм сигурна, че тази дълга терапия ще си струва и като се прибере в България ще си изживее едно прекрасно детство  Hug Heart Eyes

# 650
 Shocked  Пак Бон? Що така?

Парите Ще стигнат ли?  Confused

# 651
  • София
Ох, страхотни новини, най-важното е, че туморът е доброкачествен.

# 652
Ох,господи,добре че е доброкачествен тумора Praynig

# 653
Току Що говорих с Ива и ме помоли да ви поzдравя и да доуто4ня, 4е в 4етвъртък ги иzписват и в събота се прибират във Варна  Heart Eyes  Party  Хистологията се прави рутинно и в Бон, няма страШно  Hug

# 654
  • София
Еее, Tatjana, твоята новина наистина е радостна, много съм щастлива. Ще чакаме Ивка да се включи като се върне.

# 655
  • Пловдив
Радвам се, че тумора е доброкачествен. Дано никога повече няма проблеми сладкия Марти  Praynig
Леко пътуване им желая  Heart Eyes

# 656
Ох, страхотна новина, улекна ми. Радвам се за Марти - всичко ще се нареди. Поздрави и лек път Hug Hug Hug

# 657
  • София
Е най- накрая   bouquet
Искрено се възхищавам и на Марти за мъжката му сила и издържливост и на Ива за всичко ...
Дано всичко лошо вече е зад гърба им
Юнаци  Hug   bouquet

# 658
Дано добрите новини за Марти вече да са ежедневие Praynig

# 659
Много се радвам за Марти!!! Hug Ще има ли в такъв случай лъчетерапия?

Общи условия

Активация на акаунт