Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 542
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 765
За съжаление отново не нося добри новини.Дойдоха резултатите от хистологията в Бон,тумора е 3та степен т.е. има и доброкачествени клетки,но е злокачественПрепоръчително е да се започне лъчетерапия,при която Марти ще е изцяло под упойка за около няколко минути и така всеки път,обаче ако има шанс тази терапия да се избегне..............ох незнам,дано да има такъв PraynigВсе още незнаем какво предстои,Ива ще ви пише като се постабилизира малко.

# 766
Офф,толкова мъчно ми стана.
Не се отчайвай мило мамче ,кураж и много вяра.
 Praynig Praynig Praynig

# 767
Иве, не се предавай!

Марти ще премине и през това, ако се наложи. Той доказа, че е силно и борбено дете!

Кураж, милички!  Hug

# 768
  • Пловдив
Иве, продължаваме да се молим за Марти, ТРЯБВА да се справи и с тази поредна трудност малкия борец.  Hug

# 769
 Cry  Cry Cry  Ех нямат край мъките ви. Да ние ще се молим Praynig да мине лошото   Praynig

# 770
Защо,защо,защо???!!!

# 771
Ох, Господи, защо, наистина?! Моля се и вярвам, че и през това изпитание ще премине Марти, защото той си ни е геройче, но защо трябва пак да минава по този път. Кураж на семейството и много сила на момчето, знам, че ще се справи!!  Praynig  Praynig  Praynig

# 772
Ох,какво да правим...??? Иве,виждам,че си на линия,моля те,пиши нещо обнадеждаващо!!!

# 773
Продължавам да мисля и да се моля. Има толкова много надежда. Нея никой не може да ни я отнеме. По Великден също  стават чудеса. Иве, Марти, прегръщам ви и се моля.

# 774
Ох много съжалявам, Sad но не може всичко де е лошо, мило семейство ще минете и през това и накрая заедно ще се радвате  че болестта е останала зад гърба ви. Ще се моля Марти да успее да се пребори,  за да расте здраво и щастливо дете Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 775
Ужасно ми е мъчно за този резултат , Иве трябва да бъдеш силна и да не се предаваш. Моля се за Марти и вярвам, че всичко ще бъде успешно.  Praynig

# 776
не спирам да се моля за детенцето и родителите му Praynig

# 777
  • София / Пловдив
Не е честно просто...  Cry

Иве, ако имате нужда от нещо - само кажи!

# 778
Здравейте на всички  bouquetТази хистология която разбрахме вчера изглежда са резултатите от Бон.Според  невропаталога там  туморът има доброкачествени и злокачествени клетки.....и го е определил като анапластичен пилоцитен астроцитом  3степен.Д-р Херман се е обадил на Мартина вчера и й го е казал,трябва да направим лъчетерапия колкото се може по скоро иначе се губи ефекта от операцията SadАз обаче чакам решението на професор Краус и съответно оферта за лъчетерапия,защото мястото е специфично и е нужна добра апаратура.Досега не съм получила никакъв имейл....така че ще чакаме решението на професора...
Една приятелка ни посъветва да потърсим трето мнение и задейства да направим консултация с един много добър професор невропаталог в Милано.Ще изчакаме да видим какво ще каже и той.
Ние не сме спрели да се надяваме...
Само се притеснявам как Мартенцето ще издържи на лъчетерапия...
Ние още в Хановер знаехме че туморът е доброкачествен но расте по някакъв особен начин....но чак пък да е трета степен Sad

# 779
Иве,дано да не е това което са ви казали...моля се да не е и да свършват вече вашите изпитания.Предай на Марти  нашата подкрепа и дано да не се стига и до лъчетерапия PraynigНе спирайте да се надявате и да вярвате........ние също ще го правим и ще се молим заедно с вас!

Общи условия

Активация на акаунт