Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 527
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте на всички!Благодаря ви мили мои за подкрепата,аз много пъти съм казвала че досега преодоляхме всичко благодарение на всички вас.За мое съжаление пари ще трябва да се събират но още не знам колко точно,чакам оферта.Но ако до понеделник не я получа ще трябва да отворим кампанията така на сляпо. SadСтава въпрос за шест седмици престой в германия,незнам колко точно ще продължи лъчетерапията...просто все още нищо незнам,а лошото е че не трябва да губим време до три седмици е хубаво да се започне с лъчетерапията.Когато говорихме последно с професор Краус преди да си тръгнем, той говореше за около 8000евро за цена за самата лъчетерапия... а за престой не сме говорили.За капак на всичкото отгоре,господинът от администрацията писал на Мартина че ще трябва да доплащаме някаква сума,като неуточнил колко точно Shockedнаправо вече ми идва smile3511

# 796
Щом ще трябват парички да почваме да ги събираме, а като излезе офертата ще се обяви колко точно са необходими. Няма смисъл да се губи ценно време. Мислим си за вас  Hug

# 797
Моля се Господ да е с вас.
Ще очаквам да пишете тук и ще помогна с колкото мога.

# 798
Боже мой, прибързано се зарадвах като се завърнахте, мислех че всичко е приключило!
Нека пак да започнем да помагаме по-бързо, за да може да се повлияе Марти от лъчетерапията!

Много моля, някой пак да пусне линка към сметката в epay!

# 799
Ивка, много, много  Hug Hug Hug

# 800
  • София / Пловдив
Щом ще трябват парички да почваме да ги събираме, а като излезе офертата ще се обяви колко точно са необходими. Няма смисъл да се губи ценно време. Мислим си за вас  Hug

Peace Напълно подкрепям!

Иве, нали старата ви сметка е още активна?
Направо да обявим, че отново се събират пари. Какво ще кажеш?

# 801
Дени старата сметка е активна,но ми се иска да изчакаме още два три дена,да знам поне някаква сума...Надявам се че най късно до понеделник ще знам нещо и ще можем спокойно да обявим кампанията.
Благодаря на всички ви за огромната подкрепа Hug

# 802
  • София
Ива, с вас сме до щастливата развръзка, ще помагаме, докато трябва!  Hug Hug Hug

# 803

Съгласна съм. Peace

Иве- кураж, Марти ще се справи и с лъчетерапията, вярвам го Heart Eyes Hug

# 804
Този път и аз ще мога да помогна! Вярвам че Марти ще се оправи и всичко си заслужава в името на здравето му! Много хора са със вас и се молят Господ да помогне на това тъй борбено момче! Тя подкрепата се видя първия път -че беше успешна операцията. сега ще се види и втори път в името на здравото дете!

# 805
  • София / Пловдив
Дени старата сметка е активна,но ми се иска да изчакаме още два три дена,да знам поне някаква сума...Надявам се че най късно до понеделник ще знам нещо и ще можем спокойно да обявим кампанията.
...

Hug О`кей. Но ако до понеделник нямаш конкретна цифра, предлагам да започнем, за да не се губи време. Прегръщам ви сиииииилно  Heart Eyes

# 806
Иве, не се притеснявай zа парите, Ще ги съберем, те няма да са проблем. ВаШа грижа е да оzдравявате  Hug

# 807
Иве, не се притеснявай zа парите, Ще ги съберем, те няма да са проблем. ВаШа грижа е да оzдравявате  Hug

Подкрепям напълно казаното от Tatjana!

Hug

# 808
Цитат
Втора кампания за Мартин      
Автор Деси Хурмузова   
15 март 2008
В средата на декември, за рекордните 10 дни бяха събрани средствата, необходими за животоспасяваща операция на Мартин.
Благодарение на отзивчивостта на стотици дарители, малкият ни герой замина за Хановер, в една от най-добрите неврохирургични клиники, където беше подложен на сложна 14-часова мозъчна операция. Интервенцията беше изключително успешна! Проф. Краус се гордее с постижението си - почти пълното премахване на тумора в мозъчния ствол.

За съжаление, хистологията показа, че туморът не е доброкачествен. Настоящата диагноза на Марти е анапластичен пилоцитен астроцитом III степен.
Това налага лъчетерапия в най-кратки срокове. Проф. Краус е категоричен, че лечението трябва да се проведе под негово наблюдение в Медицинско училище Хановер.
По предварителни прогнози, лъчетерапията ще продължи 6 седмици и ще струва около 15 000 евро. От болницата са подчертали пред родителите, че е от огромна важност лечението да започне най-късно до 3-4 седмици. В момента подговят офертата, която ще бъде изпратена в близките дни.

Мартинчо изтърпя досега много. Повечето от вас знаят от неговия форум тук http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … showcat/catid,46/, през какви трудности и усложнения минаха той и родителите му в последните месеци.
Но Марти е боец, като всички деца на „Спаси, дари на...”
След успешната операция на проф. Краус, вече не съществуват неврологични пречки за доброто му възстановяване. Марти ходи редовно на рехабилитация, която ще му помогне да проходи отново. Говорът му се подобрява с всеки изминал ден. Пакостите също

Горещо се надяваме, че предстоящото лъчелечение ще е последното изпитание за смелото ни момченце и туморът ще бъде окончателно унищожен.

Необходимо е само още едно усилие от негова и наша страна, за да грейне отново усмивката на Марти!

Дарителска сметка на Мартин Емилов Захариев:

Експресбанк
SWIFT BIC: TTBBBG22
BGN BG34TTBB94005523385608
EUR BG50TTBB94005523385611

http://www.save-darina.org/content/view/377/1/

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 09:18 от MMka

# 809
Теди благодаря ти HugАз днес цял ден нямах нет.
Мили приятели вече е обявена втората кампания за моето геройче!Дотук с вашата подкрепа  се справихме блестящо...Надявам се и този път да успеем и ако е рекъл Бог Марти най после да оздравее.Аз все още продължавам да вярвам в чудеса Praynig

Общи условия

Активация на акаунт