Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 506
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 840
А възможно ли е да се договори нещо като разсрочено плащане? Защото в крайна сметка дълга не е на болницата на на родителите на Марти! И когато говорим за липса на време трябва да се намекне или дори натвърди, че здравето е по-важно от парите и че лекарите за преди всичко ХОРА! Дали не е възможно да се сключи някакъв договор между болницата и родителите и да се измисли някакъв вариант да се плаща рамките на следващите примерно 6 месеца. Това много ще улесни положението и плащането няма да е толкова трудно.... Не знам и аз.... На мен също ми се струва много гадно това, че няма да приемат Марти преди да се платят тези пари... това наистина е извиване на ръце и те би трябвало да виждат и да знаят за кампанията за Марти и за това, че сме сериозни хора и никой няма да завлече болницата с пари...

# 841
 Как е Марти? Heart Eyes А някакви новини от Германия?

# 842
  • София
Иве, как е Марти?Не се притеснявай ще съберем парите. Определиха ли вече дата, на която трябва да започне лъчетерапията?

# 843
Марти е добре засега,наваксваме уроци в къщи и правим усилено физиотерапия.Вогес ми обеща след техния Великден да ми направи фактура с подробно описание на разходите и оферта за лъчетерапията.проблема е че неврохирурга също е в отпуска и не знаем кой екип ще ни поеме за лъчетерапията.Но от вторник всички се връщат на работа и всичко ще стане ясно.

# 844
Иве  Hug стискам палци проблема да се реши, пиши във вторник като имаш повечко информация. всички ние сме с теб. Аз  силно вярвам че Марти ще се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 845
  • София / Пловдив
Иве,  Hug
Дано всичко се нареди по възможно най - добрия начин  Praynig.

Днес или утре, от името на Габриела, по сметката ви ще постъпи малка сума. Събрахме я снощи няколко мами и татковци от подфорума "Деца с увреждания...". Всички ние сииииилно ви стискаме палци  Peace

# 846
Благодаря Дени,както и на всички приятели от форума "Деца с увреждания...." Hug
Марти ме притеснява малко,получава мускулен спазъм пак на дясното краче....дано да е нещо временно....че иначе  вече незнам какво да си мисля Sad
Дано по скоро се измъкнем от тази ситуация и да направим лъчетерапията Praynig

# 847
  • София / Пловдив
....Дано по скоро се измъкнем от тази ситуация и да направим лъчетерапията Praynig

Дано, дано!  Praynig
Вие с Марти сте ни големите герои тук!   bouquet

Нямаш ли лекар, с когото да се консултираш, макар и по телефона, какъв може да е този спазъм? 

# 848
Днес бяхме при невролога,според него това с крачето е си е неврологичен проблем но с рехабилитацията би трябвало да отшуми.Чакам си фактурата от Вогес...

# 849
  • София / Пловдив
 Hug
Това е добрият вариант, нали?
Да пишеш, като получиш сумата!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 23:47 от bim_bam

# 850
Аз изпратих малка сумичка. но много се ядосах на банката -чрез ОББ. взеха ми 5 лева за превода. навсякъде ли взимат по толкова?

# 851
Аз пратих чрез ПИБ и казаха, че ако нямам сметка при тях ще платя и 5 лв за изпращането. В случая имам сметка при тях и ми взеха 0,95 лв. Мисля, че това е обща политика, независимо от сумата, която превеждаме или пък от основанието за превода.
Марти, оправяй се бързо  Hug

# 852
През ePay не ми взеха такса и става изключително бързо и лесно  Peace

Иве ще се оправи крачето  Hug

# 853
  • София
Аз отидох до офис на Експрес банк, именно за да не ми взимат такса.

# 854
Аз изпратих малка сумичка. но много се ядосах на банката -чрез ОББ. взеха ми 5 лева за превода. навсякъде ли взимат по толкова?

Shocked Shocked Shocked Тия нормални ли са? На мен най-много 3лв са ми взимали за превод, ама 5........ Затова е най-добре да се ходи винаги в банката, в която е отворена дарителската сметка, за да не се взимат такси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт