Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 484
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте момичета, много се радвам на това , което чета за предаването по Нова телевизия. За мое съжаление съм го пропуснала. Знае ли някой , къде мога да го гледам?

# 886
Иве, гледах ви снощи и много се вълнувах за вас Hug Heart Eyes. Браво на инициаторите на тази благородна кауза. Много се радвам и се моля Марти да се възстанови бързо и всичко лошо да остане зад гърба ви Praynig.

# 887
  • София-България, Израел - където си поискам
Иве, Марти  Hug

# 888
  • София
Толкова се радвах на предаването снощти, братя Еневи (май така бяха  newsm78) са много умни и добри и днес ще стискам палци да спечелят 100 000лв., за да може да продължи лечението на малкия Марти, ама много сладък бе, Иве  Hug Hug Hug

# 889
  • в страната на чудесата
 HugПредаването снощи беше страхотно. Дано успеят да спечелят най - малко 100 хиляди лева.Марти е голям сладур и вярвам, че ще се възстанови и това което преживя, ще остане  един лош спомен Hug

# 890
Благодаря на всички за пожеланията  bouquetИ аз се надявам и се моля моето сладурче по бързо да оздравява,милия той толкова много преживя!Що се отнася до предаването не мога нищо да коментирам  ще видите довечера каква ще е развръзката Simple SmileДвамата с Марти бяхме много притеснени,поне аз де...Братя Енчеви бяха блестящи просто и играха много нахъсано.Безкрайно съм им благодарна  за всичко което направиха за нас.Много благородни и мили хора!

# 891
Браво Иве!! HugГледах предаването и съм много щастлива от това,което видях!Браво! Heart Eyes

# 892
Иве  Peace , добре тръгнаха нещата, смятам, че това е знак, че ще завършат по-най добрия начин. Успех!!!!

newsm10

# 893
Иве и аз Ви гледах снощи -с малкия ти герой бяхте чудесни на екрана Hug....А,за братята/които досега не бях и чувала/,мога да кажа само,че бяха страхотни  bouquet...и явно са наистина хора с големи сърца/което не се отнася,за всички заможни хора в Бг/
Дано след всичко което ви се случи дотук,да се случи и най-голямото чудо-да оздравее Марти напълно и да забравите за болестите Praynig

# 894
  • Варна
И аз гледах.
Ще гледам и довечера. Ще стискам палци нещата да се наредят по възможно най- добрият начин. Успех и целувки. Heart Eyes
РР. Мъжа ми не можа да разбере какво става, като се развиках и сочех ТВ-то :"Това е нашият Марти"
Още веднъж  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 895
# 896
Благодарение на една приятелка от форума  Heart Eyes която ми zаписа предаването и ми го прати днес, и аz сега ви гледам и пла4а  Hug  Hug  Hug

# 897
И аз гледах,кураж Иве и  Hug за Марти!

# 898
  bouquet за един наистина благороден жест!Бог да е с вас,да оздравее бързо Марти  Heart Eyes

# 899
Браво, браво, на всички в залата.
Браво за цялата кауза на Стани богат.
Днес е наистина чудесен ден и за нашата кауза.
Иве, не знам как ще прозвучи, но ти си много красива жена и 100 пъти по-силна. пу-пу   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт