Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 389
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 75
Ивче, страхотни новини за паричките Hug Дано бързо да се съберат  Rolling Eyes

За Марти, бързо да оздравява, че скоро пътуване го чака  Hug Силно момче е той, още мъничко трябва да устиска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
Пратих и аз току-що. Желая на Марти и семейстовото му успех от сърце!!!

Дали не може да се поправи IBAN-а от първа страница, за да не се налага да се търси правилния?

# 77
Имам още една новина!В неделя ще направят  репортаж от нова телевизия за Марти,преди малко ми се  обадиха!
Пратих и аз току-що. Желая на Марти и семейстовото му успех от сърце!!!

Дали не може да се поправи IBAN-а от първа страница, за да не се налага да се търси правилния?
ще помоля приятелката ми да го поправи,тъй като тя отвори темата.

# 78
  • София
Здравейте на всички  bouquetИмам добра новина вече имаме 15047лв. и около 350евро в сметката.
Марти продължава с повръщането,надявам се с дексаметазона да го стабилизираме отново,освен това милия явно е пипнал вируса от сестра си и довечера започваме антибиотик ooooh!много му се насъбра,моля се да има сили да издържи Praynig
Благодаря ви че сте с нас

Разбира се, че сме с вас, и така ще бъде докато сладурът оздравее напълно! Hug
Дано паричките бързо се съберат, а на Марти стискаме палци да бъде силен и борбен! Peace

# 79
  • Варна
Не може ли детенцето да замине по-бързо, явно не е много добре , а в това време мисля, че парите ще се съберат. Много кураж на родителите.

# 80
  • София/Осло
Охх Иве ,много ви мисля вас...дано Марти се стабилизира....милата ми душичка той  Praynig

# 81
  • София - Младост 1А
и аз се включих с малко парички. Дано бързо да се съберат и да можете да пътувате.
Стискам палци и се моля за Марти!

# 82
Иве,пожелавам ти и двамата сладури да се оправят бързо....и дано скоро да свършат притесненията ви...... Praynig

# 83
SWIFT BIC: TTBBBG22     
BGN BG34TTBB94005523385608     
EUR BG50TTBB94005523385611   

Поправена е сметката.Изключително много благодаря на Mamma за бързата реакция.Благодаря много и на мамите,които са сложили сметката на Марти в подписите си и ги моля да ги поправят.Извиняваме се за причинените неудобства.Новините ги знаете вече от Ивка,искрено се надявам да успеем всички заедно и съвсем скоро Марти да се оправи.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 19:15 от tiheri

# 84
Дано се оправи  възможно най-скоро:pray:

# 85
  • в баира

Поправена е сметката.Изключително много благодаря на Mamma за бързата реакция.Благодаря много и на мамите,които са сложили сметката на Марти в подписите си и ги моля да ги поправят.Извиняваме се за причинените неудобства.Новините ги знаете вече от Ивка,искрено се надявам да успеем всички заедно и съвсем скоро Марти да се оправи.

А досега грешна ли беше? Аз пуснах пари в четвъртък, на друго място ли отидоха?

# 86

Не се притеснявай. Отишли са при Марти. Имаше едно разстояние след префикса, което понякога правеше превода невъзможен.

# 87
Моля се сладурчето бързо да се стабилизира!Кураж на семейството ,всички заедно ще успеем!

# 88

Не се притеснявай. Отишли са при Марти. Имаше едно разстояние след префикса, което понякога правеше превода невъзможен.

Точно така,всички парички си отиват при Марти,просто процедурата бе малко объркана,но пак можеха да се правят преводи,докато сега е съвсем нормално всичко.Макарена,благодаря ти,че ме заместваш от време на време.

# 89
Е де, изобщо не е вярно това. Никой никого не замества. Нали всички сме един отбор...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт