Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 556
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 735
Иве, добре дошли! Дано всичко вече е минало! Прегръщам ви силно  Hug

# 736
Радвам се, че вече сте си у дома. Чакам с нетърпение новини  Hug

# 737
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Hugдобре дошли и от мен, прегръщам ви и аз, добре дошли и само хубави новини от тук нататък

# 738
  • в страната на чудесата
 HugДобре дошъл у дома Марти. Hug

# 739
добре дошли у дома Hug дано вече има само хубави новини

# 740
Сега ще чакаме Ивето да пише....

# 741
  • в шоки-land
добре 3авьрнали се у дома  Hug Heart Eyes
само най-хубави неща от сега нататьк  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 742
Здравейте,Ива в момента няма компютър и няма от къде да ви пише,Марти е добре доколкото може да е след такава операция.И все пак ще изчакаме Ивка да обясни всичко,когато има възможност. Peace

# 743
  Hands Clap  много се радвам че са си тук вече при нас  Hug  Леко оздравяване на Марти и  Hug   на родителите за този кошмар който са преживели и дано не се повтаря  Praynig

# 744
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Най-важното е Марти да се възстанови сега, а мама Ива,когато може,нека ни напише как са Praynig Praynig Hug Hug

# 745
Честита баба Марта  на всички!
Ние най после сме си у дома!Прибрахме се живи и здрави след всички премеждия.Какво да кажа за всичко което преживяхме незнам....мога само да благодаря на Бог че запази детето ми дотук живо Praynig
в 7.30 на 1 февруари сутринта отведохме марти до операционната заедно със сестрата,за пръв път детето ми влезе абсолютно спокойно на операция.Обърна се и каза Мамо тези лекари ще ми помогнат,те ще ме излекуват.Милия влезе толкова спокоен заедно със анестезиоложката,без сълзи и без колебания.Как издържа 14 часа операция това дете незнам...Господ ми го запази.знам само че чакането беше отвратително,но аз бях сигурна че съм оставила Марти в най добрите ръце.най накрая в 1 часа нощта успяхме да го видим и да говорим с лекаря.Да си призная така се надявах да изчистят всичко,но дори това което постигнаха да изчистят 80 % от тумора си е чудо  в медицината,защото в ствола на мозъка почти никой не пипа,а те не само че пипнаха а и изчистиха почти всичко без усложнения за детето.Професор Краус,доктор Херман и доктор Чан това са неврохирурзите които спасиха живота на Марти.
проблемът е че туморът е доста странен,по хистологични данни е доброкачествен,пилоцитен астроцитом 1 сепен,но по някакъв особен начин нараства в краищата ??? newsm78Много е странно.Евентуално може да се наложи да правим лъчетерапия,но това ще се реши след като дойде изследването от Бон.
Вече знаете през какви препятствия минахме докато Марти излезе от реанимация,но слава богу той е добре сега,няма и помен от бронхоспазмите и пневмонията.Жалко че се наложи да се прибираме с автобус но моето геройче издържа и на това.Сега остава да си намерим добър физиотерапевт  който да идва в къщи за раздвижване.След всичките тези медикаменти които Марти приемаше за да поддържаме налягането ,той много напълня,а крачетата му са много слабички.Сега постепенно сще ги спираме и се надявам че малчо ще си нормализира теглото,мечтая си за момента в който  отново ще ходи.Лекарите казаха че от неврологична гледна точка вече всичко е наред и с много гимнастика Марти трябва да започне пак да върви.Сега единственото ни притеснение остава тази хистология,не ми се иска да го подлагам и на лъчетерапия.Дано и този път Бог да е с нас и изследванията да са добри Praynig Praynig PraynigИначе ако всичко е наред след три месеца трябва да направим резонанс и да отидем на преглед при професора,може би тогава вече ще говорим какво може да се случи с тази остатъчна тъкан и какви са шансовете на Марто за пълноценен живот.
Благодаря на всички вас че ви има,че бяхте заедно с нас  през цялото време и ни давахте сили да продължим напред.Момичетата ни казваха постоянно колко хора във форума се молят за моето юначе,молитвите на всички ви бяха чути  и вече сме у дома след една много успешна операция.живи и здрави.
Огромни благодарности на момичетата които ни помагаха в Германия-Мартина,Татяна,Веси,Пепеляшка,Вержи,Миленка и Нат,без тях нямаше да се справим.
Благодаря на всички които  ни помогнаха да осъществим операцията  на Мартенцето,любимият на всички ни форум Бг Мама и сърцатите приятели от save-darina готови да помогнат на всяко едно дете в беда.
Е ...дотук успяхме,сега се моля на Бог да ви радвам с добри новини и целият този кошмар който изживяхме през последната година да остане в миналото.

# 746
  • София / Пловдив
Иве, Марти, хиляди прегръдки от нас   Hug  Hug  Hug

# 747
Иве, честита баба Марта, пожелавам Ви здраве,здраве и пак здраве, на Марти и на цялото Ви семейство  Hug

# 748
Иве, честита баба Марта, пожелавам Ви здраве,здраве и пак здраве, на Марти и на цялото Ви семейство  Hug

Hug

# 749
Иве, много се радвам, че вече сте си у дома. Малкото геройче преживя много!
Надявам се резултатът от хистологията да е добър и всичко лошо да остане зад гърба ви!
Желая сила и кураж на Марти - бързо да проходи отново и да не се наложи лъчетерапия!

Честита баба Марта!
Желая на цялото ви семейство много здраве!!!

Поклон пред всички, които помогнаха операцията да се осъществи!

Общи условия

Активация на акаунт