Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 457
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 005
Късмет, Марти!  Peace

# 1 006
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Попътен вятър Марти, и нека Бог те пази Praynig Hug Hug

# 1 007
Късмет и нека господ да е с вас! Дано това са последните изпитания за малката душица!

# 1 008
  • Пловдив
Дано сте пътували спокойно и скоро да си дойдете с добри новини  Peace
Късмет Марти  Hug

# 1 009
  • София
Успех и късмет на Марти и цялото му семейство!Бог да е с вас!

# 1 010
Дано сте пътували спокойно и скоро да си дойдете с добри новини  Peace
Късмет Марти  Hug
Това е от една друга тема.

Вече са там, настанили са се в апартамента, а току що Ива ми се похвали, че дори са и напазарили сами  Hug Hug Hug Дано Марти вече да се е оправил и да даде всичко от себе си, за да оздравее бързо  Heart Eyes
[/quot

# 1 011
Днес бяха консултациите със специалистите и резонанса.От резонанса става ясно че тумора е пораснал малко иначе няма други проблеми.Неврохирурга се надява на добри резултати вследствие на терапиите, може би ще се наложи вкючването и  на Темодал.

# 1 012
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ива и Марти, прегръщам ви силно Hug Hug Hug

Това,че е пораснал тумора, ще създраде ли проблем на Марти Rolling Eyes Rolling Eyes А той как  Thinking

# 1 013
Здравейте,преди малко се прибрахме от разходка с таткото на Марти и сестричката му.Тя милинката търси мама и отговаряме,че мама е със бати ,за да го излекуват.В момента се прави специална каска за главичката на Марти и другата седмица ще почват вече.Надявам се Ивка ако може да се включи с подробности,ако ли не-аз ще ви пиша пак.

# 1 014
Дано това да е последното препятствие и скоро всичко е зад гърба ви.  Praynig   Кураж, Марти!!!  Hug

# 1 015
СноЩи се 4ух с Ива, само да допълня 4е реzонанса в понеделник е покаzал, 4е няма кисти а тумора е порастнал съвсеееем малко, много по малко отколкото се опасяваха. Неврохирурга бил много доволен и бил сигурен, 4е лъ4етерапията Ще даде много добър ресултат  Peace

# 1 016
  • Пловдив
Чудесна новина  Peace
Марти - постоянно се молим за теб  Hug

# 1 017
Здравейте,преди малко се прибрахме от разходка с таткото на Марти и сестричката му.Тя милинката търси мама и отговаряме,че мама е със бати ,за да го излекуват.В момента се прави специална каска за главичката на Марти и другата седмица ще почват вече.Надявам се Ивка ако може да се включи с подробности,ако ли не-аз ще ви пиша пак.
Направо ме просълзи - представям си колко им е тежко и че толкова дълго трябва да са разделени!
Чудесни новини-оттук нататък, дай Боже, само такива!  Praynig  Praynig  Praynig

# 1 018
 newsm10Браво!! Супер новина!! Много се радвам за Марти и стискам палци за седващите
добри резултати . fingerscrossed
Иве, успех!!!  Peace

# 1 019
Прекрасни новини, от тук нататък пожелавам да са само такива хубави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт