съжалявам че не мога да съм редовна с писането както преди но буквално се разкъсваме със съпруга ми на няколко страни.Марти пак е в болницата,белтъка в кръвта му е паднал и задържа вода,от неделя е на антибиотици и преливане на плазма.По принцип се чувства добре,непрекъснато иска да се прибира в къщи и тормози лекарките и сестрите с въпроси от рода на кога ще ме пускате Както Ели ви е писала,снощи получих имейл,че дължим още 1700евро за химиотерапевтика ,неприятното е че след три месеца чак сега излиза тази сметка.Още по неприятното е че детският онколог в Хановер вземаше лекарствата на свое име и ще отдържат тези пари от него в следващите дни.За съжаление тази сума е непосилна за нас в момента,дори и потребителски кредит не можем да изтеглим,така че ще се наложи отново да събираме парички за Марти.
Сумата която остава да доплатим за лекарствата е 1700евро.
Обръщам се отново към всички вас с молба за помощ.Сметките на Марти са същите като преди
SWIFT BIC: TTBBBG22
BGN BG34TTBB94005523385608
EUR BG50TTBB94005523385611
Мартин Емилов Захариев
,дано да сте на края на притесненията...за паричките-ще пратя каквото мога/дано да се включат пак повече хора/ и дано да ни зарадваш скоро с много хубави вести!
Стига са пращали фактури за доплащане 

имам син на 10г.