Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 466
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 335
Здравейте от фронта.Както Татяна ви е писала утре сме на нови изследвания.Дано наистина тези проблеми идват от клапата че иначе незнам.Знам само че не случайно сме в хановер за пореден път и при лекарите които от сърце се борят с нас за Марти.Иначе той горе долу е добре,поне коремчето му няма още събрана вода,но затова пък е с главоболие и е отпуснат и то доста.Моля се на Бог наистина проблема да е от клапата Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 336
И аз благодаря на Татяна ,за информацията, най-важното е всичко да е наред и да няма повече усложнения.
Стискам палци и се моля за Марти и Ива.

# 1 337
Ани, абсолютно ненужен коментар  Stop Ако искаШ помогни или се моли, ако не, просто стой настрани  Stop
Не мисля че е ненужен. Точно за тази последната кампания не съм превеждала пари за Марти, но съм се включвала в предишните.
Искам да кажа евала на такива умни и съобразителни съфорумки като рони и Tatjana, че намериха точните думи с които да се обърнат към момичето , което е объркало темата. Грешки стават. И ако тук сме обединени от обща идея да помагаме, то значи ние сме хора с добри сърца, а не да съскаме злобно срещу една дребна грешчица, както постъпи съфорумката която изтри по късно поста си. Лично аз не се бях сетила , че вместо да си поръчам коледен подарък от някой си мога да заделя парите за Марти. Това е чудесна идея.
Но нека в стремежа си да помогнем на един не нараняваме чувствата на друг!

И аз се моля проблема да е от клапата, щом това е най-малкото зло!  Praynig

# 1 338
С нетърпение чакам добрите новини ,които ще последват след изследванията-Вярвам в това и се моля Praynig

# 1 339
  • София / Пловдив
Ивче, Марти,  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Леко да ви мине днес денят и да донесе добри новини  Praynig

# 1 340
 Praynigвсичко ще е наред.

# 1 341
Цитат
За ангелите      
вторник, 18 ноември 2008

Родителите на Цеци, нашето скъпо ангелче, вчера преведоха средствата, от които се нуждаеше Марти, за да бъде изплатено окончателно досегашното му лечение в Хановер и да бъде приет за следващия си контролен преглед.

Веднага, след като научиха, че Мартин се нуждае от още 15 000 евро, за да бъде приет по спешност в Медицинско училище Хановер, наредиха превод и на тази сума.

Когато едно дете протяга ръчичка от небето, за да помогне на друго дете в борбата му за живот, можем само да склоним глави в мълчание...

Да си спомним с любов усмихнатото личице на Цеци.

И да бъдем в мислите си с Марти - малкият боец, на когото и ангелите помагат!

http://www.save-darina.org/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

Добрите новини започват от сутринта, вярвам, че така и ще продължат  Peace
Благодарности и поклон пред родителите на Цеци!!! Малкото ангелче продължава да бди над нас!!!  Heart Eyes

# 1 342
  • Варна
за цеци...  Flowers Rose Flowers Rose не сме те забравили, миличък!

дано днес открият какъв е проблемът при марти, отоците да спадат, всичко да е наред! много силно вярвам, че марти е на пътя си към подобрението, въпреки тежкото си текущо състояние!

# 1 343
Дълбок поклон пред родителите на Цеци...

# 1 344
Ангелчетата продължават да изпълняват мисията си да помагат. Цеци, поклон пред твоята памет и  пред огромните скърбящи сърца на твоите родители.
Марти, заради мама, тати и заради всички, които продължават да бдят над теб - ще се пребориш с това изпитание. Вярвам в теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 345
Здравейте,
Бихме искали да направим дарение по сметката на Марти, но за целта е нужно да сключим договор за дарение тъй като ще бъде от името на фирмата в която работя , а тя се води юридическо лице.

Във въпросния договор пише как договора се сключва между фирмата с булстати и МОЛ и Надарения, като в информация за Надарения фигурира освен име още лична карта , ЕГН , адрес, кога е издадена картата и такива неща.
Въпросът ми е...след като сметката е на името на Марти, а той примерно няма лична карта, каква информация да впишем за да бъде правилно изготвен договора

Ако има някои тук , който е дарявал по същия начин много моля да ми помогнете
Може да ми пишете на лични или където решите  Peace

# 1 346
Прекрасен жест на родителите на Цеци... Разплаках се. Дано миличкият да пази всички дечица, които се борят тук...  Praynig
Продължавам да стискам палци. Иве, дано се чувстваш спокойна и даваш сили на борбения си син. Не се давайте, тук всички сме с вас!
Мисля непрекъснато за вас и очаквам добрите новини!  Hug

# 1 347
Поклон пред децата! Ние, възрастните винаги ще сме им длъжници!
Поклон и пред силата и обичта на родителите на Цеци!
 Two Hearts
За Марти има шанс и той ще се справи!

# 1 348
Поклон пред децата! Ние, възрастните винаги ще сме им длъжници!
Поклон и пред силата и обичта на родителите на Цеци!
 Two Hearts
За Марти има шанс и той ще се справи!
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 349
Здравейте,
Бихме искали да направим дарение по сметката на Марти, но за целта е нужно да сключим договор за дарение тъй като ще бъде от името на фирмата в която работя , а тя се води юридическо лице.

Във въпросния договор пише как договора се сключва между фирмата с булстати и МОЛ и Надарения, като в информация за Надарения фигурира освен име още лична карта , ЕГН , адрес, кога е издадена картата и такива неща.
Въпросът ми е...след като сметката е на името на Марти, а той примерно няма лична карта, каква информация да впишем за да бъде правилно изготвен договора

Ако има някои тук , който е дарявал по същия начин много моля да ми помогнете
Може да ми пишете на лични или където решите  Peace

Ива знае процедурата и ще ви направи договора. Предполагам , че и Емо може да ви го направи, трябват само данните на фирмата. Пиши и на лични...

Общи условия

Активация на акаунт