Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 417
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София / Пловдив

Стига размяна на реплики... поне не в тази тема!

...
Ве4е трябва да са при професора.......дай Боже да го приемат днес, и дай Боже да не намират ниЩо беzпокоително  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

Praynig Дано новините са добри!
Tatjana, моля те, предай на Ивето, ако още не са получили резултатите от ВМА - София, Емо да ми се обади. Да задвижим взимането, за да не се губи време!

# 1 321
Моля се да ги приемат и всичко да е наред. Чакам да пишете като има повече инфо  Praynig

# 1 322
Ани, абсолютно ненужен коментар  Stop Ако искаШ помогни или се моли, ако не, просто стой настрани  Stop

Бимбам, мисля 4е в петък йм каzали реzултатите от ВМА но Ще й кажа все пак, мерси   bouquet

ОЩе нямам новини, стоя до телефона и 4акам......

# 1 323
Не спирам да се моля Praynig

# 1 324
  • София / Пловдив
...

Бимбам, мисля 4е в петък йм каzали реzултатите от ВМА но Ще й кажа все пак, мерси   bouquet

......

Да, но въпросът беше да ги получи и Ивето. Ако не са ги пратили вече по пощата от болницата на Емо, да организирам да ги вземат, сканират и пратят по мейла. Тя знае, само я подсети, да не я тормозя аз сега по телефона.

# 1 325
  • Козлодуй/София/Габрово
Nqkoi ima li informaciq kakvo e stanalo pri profesora?
 Praynig

# 1 326
...

......

Да, но въпросът беше да ги получи и Ивето. Ако не са ги пратили вече по пощата от болницата на Емо, да организирам да ги вземат, сканират и пратят по мейла. Тя знае, само я подсети, да не я тормозя аз сега по телефона.

Аха, ясно, мерси, Ще й кажа непременно.

Галенце, нямаме оЩе информация, Щом не сме писали оЩе.

# 1 327
  • Козлодуй/София/Габрово
Добре, мерси! Просто се притеснявам като всички вас! Моля се всичко да е наред! Praynig

# 1 328
Не иzдържах и се обадих на Ива, те тъкмо пътуваха и не сме говорили много. Няма ниЩо ново, обЩо вzето. Утре Ще направят пове4е иzследвания и Ще имаме пове4е яснота. Ще видят първо дали проблема не е от клапата и тоzи асцит да не е асцит, ами някакви кисти (не раzбрах то4но, 4ухме се много zа малко). Като се прибере Ще се 4уем пак, но тя може и тук да пиШе  Wink Не го с4итаха zа необходимо да го приемат, което е добър zнак  Peace

# 1 329
Знам си аз, че не е сериозно  Hug Марти няма да се даде толкова лесно  Peace Татяна много ти благодаря, че ни информираш, наистина е много ценно това   bouquet Чакам и Ива да се включи  Heart Eyes

# 1 330
 Hug Hug HugДано да е истина това ,което пишеш Таня!  bouquet
Милите,ще чакаме лично инфо! Hug

# 1 331
Иве, Марти,   Hug Hug Hug Hug

# 1 332
Говорих пак с Ива. Утре сутринта отиват на рентген и скенер zа да се види дали проблемът не е в клапата. Съмняват се 4е тя не работи добре и 4е асzита не е асzит, а 4е от хидроцефалията е направил ликоидна киста в корема (дано прераzкаzвам правилно, не съм медицинско лице  Embarassed ). След прегледите утре сутринта отиват при лекуваЩите лекари в МХХ, zа да обсъдят реzултатите.

# 1 333
Tatjana,благодаря ти за изчерпателните новини!  bouquet
Иве,Марти Hug Hug Hug!

# 1 334
Татяна и от мен благодарности  bouquet Само да разберат какво е и да се оправя Марти Praynig

Общи условия

Активация на акаунт