Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 410
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 305
Иве:bouquet:!
Успех утре! А сега спокойна нощ! Hug

# 1 306
Иве много съжалявам за мъките които преживява Марти за пореден път  Sad   а и вие отново с притеснения  Sad 
 Praynig   за утре само добри новини и се надяваме на добрите лекари да помогнат отново на Марти  и  ние също  Hug

Много целувки Heart Eyes  на големият герой  Hug   всички го обичаме  Heart Eyes

# 1 307
Успех, Иве! Стискам палци новините да са добри.  Praynig  Praynig  Praynig
Цунки на героя!  Hug

# 1 308
Съжелявам за грешката. В темата за играчките имаше линк към тази и я оставих отворена, за да я прочета.
Много се извинявам.

И аз се моля Марти да се подобри.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 14:03 от Stryper

# 1 309
Stryper , объркала си темата  Peace но ако имаш възможност прочети тази и помогни на Марти  Praynig

# 1 310

иве, оставих ти съобщение на скайпа. ако има нещо спешно дрънни телефон. или емо да ми се обади.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 17:22 от matakosmata

# 1 311
  • Варна
Иве, пожелавам ти за Коледа дертовете ти да са като на объркалата се съфорумка.  Hug Чакаме новини и стискаме силно палци всичко да е на добро!

# 1 312
Много съжалявам. Оставих я отворена с идеята ако мога да помогна. А то какво стана...

# 1 313
Stryper, може да се окаже че си на правилното място. Може би твоето голямо момче и едната баба няма да имат нищо против тази Коледа за тях да бъде различна и те да донесат още мъничко надежда за здравето на Марти.  Peace

# 1 314
Stryper, може да се окаже че си на правилното място. Може би твоето голямо момче и едната баба няма да имат нищо против тази Коледа за тях да бъде различна и те да донесат още мъничко надежда за здравето на Марти.  Peace

Hug  то4но така. Никому няма да вреди един подарък по малко (или по скромен) zа сметка на помоЩ на нуждаеЩите се. Но като гледам Страйпер то4но zа това е отворила темата.  Wink

Ива и Марти са при проф. Краус след 20 минути, стискайте силно палци  Praynig

# 1 315
Стискаме.  Praynig И чакаме новини.
Татяна, информирай ни при първа възможност, че на мен ми е нервно, а предполагам и на всички...
Хайде една дружна молитва всичко да е наред, искате ли, момичета?  Praynig

# 1 316
Ще пиШа веднага Щом като имам новини, раzбира се  Peace
Ве4е трябва да са при професора.......дай Боже да го приемат днес, и дай Боже да не намират ниЩо беzпокоително  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 1 317
Всичко да е наред,
моля се и аз.

# 1 318
Прибавих капчица към паричките, включвам се и към молитвата!
Господи, помогни на този малък ангел да се справи с болестта и нека има радост за него и близките му! Two Hearts

# 1 319
Е, не! Мен пък ме подразни повече отношението ви към Stryper, отколкото това че тя е объркала темата!

Общи условия

Активация на акаунт