Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 447
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 365
Иве, няма страшно, ще открият причината и ще отстранят проблема. Само вярвай!
Моля се за вас, да се върнете живи, здрави и щастливи у дома!  Praynig

# 1 366
  • Варна
Късмет и дано всичко бъде наред вече  Hug

# 1 367

Иве 78 , стискаме палци и се молим  Praynig за успех при изследванията утре на Марти !!!
Дано се завърнете живи , здрави и с много много усмивки!!!
Късмет и кураж майчице!!!

# 1 368
  • Варна
Здравейте мили мами!

Включвам се по молба на Ива, предавам информация от Емо (таткото на Мартенцето)

Марти е приет по спешност в детската клиника в Хановер.
Д-р Шмид /онколога/ е направил цялостен ехографски преглед на органите на суперпрецизен апарат и е установено увеличение на черния дроб. Това увеличение явно е причина за асцита. Започнали са цялостни изследвания на детето и лекарите ще направят пункция, за да облекчат подуването на коремчето.
Докторът е обезпокоен и от дишането на Марти, дори леко се е ядосал, че не са приели детето веднага при пристигането му в Германия.

Надяваме се , че откривайки причината за асцита ще се започне адекватно и навременно лечение и ситуацията ще бъде овладяна.

Стискаме палци и се молим!
Мартенце, дръж се , миличък!

# 1 369
Стискаме палци и се молим!
Мартенце, дръж се , миличък!
Peace Peace Peace

# 1 370
Дано започне адекватно лечение и скоро Марти се почувства по-добре и дай Боже да оздравее без повече препятствия по пътя  Praynig  Praynig  Praynig
Ужасявам се от непрофесионализма на българското лечение и от факта, че децата ни трябвада пътуват хиляди километри, за да бъдат лекувани.

# 1 371
Дръж се, малчо! Обичаме те!
 Praynig  Praynig  Praynig

# 1 372
Ужасявам се от непрофесионализма на българското лечение и от факта, че децата ни трябвада пътуват хиляди километри, за да бъдат лекувани.

То си е ужас, уви, и то голям. Не само непрофесионалиzъм, но и да се държат гадно с теб в такъв момент....нямам думи  Stop

Милия Марти  Cry  Дръж се, приятелю, в добри ръце си, Ще направят вси4ко въzможно zа да ти помогнат  Hug Иве, Емо, кураж, ако имате нужда от неЩо zнаете къде да ме намерите  Hug

# 1 373
Ива ми се обади. Имам добра новина, не са открити ни метастаzи, ни нови тумори  Grinning Най страШната въzможна при4ина zа асцита е отхвърлена  Grinning 
Бях намерила една статия, в която пиШе, 4е темодала (това е лекарството което Марти пие в рамката на химиотерапията) може да при4инява проблеми с 4ерния дроб. По молба на Ива й пратих статията, zа да я покаже на Доктор Шмид. 4ерния дроб не бил много увели4ен, но все пак увели4ен и търсят при4ина zа това.

# 1 374
Слава Тебе, Господи!

Кураж, Марти!

# 1 375
  • Sofia
щастлива съм от информацията
дано занапред само хубави неща се пишат в темата
и най-вече дано момчето бъде отново напълно здраво дете  Praynig

# 1 376
Надяваме се , че откривайки причината за асцита ще се започне адекватно и навременно лечение и ситуацията ще бъде овладяна.
Дано, дано  Praynig
Кураж и сила!
Ива ми се обади. Имам добра новина, не са открити ни метастаzи, ни нови тумори  Grinning Най страШната въzможна при4ина zа асцита е отхвърлена  Grinning 
Стискам палци

# 1 377
Дано успеят да върнат детството на прекрасния Марти!
Дано продължи потокът от оптимистични новини!  Praynig Praynig Praynig

# 1 378
Иве,мила ,моля се все така БОГ да е с вас! Praynig Praynig Praynig
Марти ,малко силно момче ти ще се справиш! Hug Hug Hug

# 1 379
newsm09 Отдъхнах си, ей...
Сега остава да открият истинската причина и после да я премахнат и героят да се прибира вкъщи!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт