Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 454
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София/Осло
Tatjana -дано да си все така приносител на добри новини  Praynig

# 1 381
Благодаря на Бога и на всички добри хора, които помагат на Марти. Ще се оправи момчето, вярвам! Praynig
Нека има повече добри новини! Two Hearts

# 1 382
Благодаря ви момичета за хубавите новини  Heart Eyes
Ей, Марти момченце силно и смело, бързо да се оправяш и да си идвате скоро с мама   bouquet

# 1 383
Току Що Ива ми се обади, левкоцитите са 22, има някакво въzпаление. Сега е на АБ. Дори тревогата около 4ерния дроб се окаzа малко фалШива тревога, бил само маааааааааааалко увели4ен, ниЩо тревожно.
Не са открила оЩе къде то4но е въzпалението, но важното е 4е има само въzпаление.

Ива се притеснява колко дълго Ще останат в болницата, колко иzследванията Ще правят и съответно дали Ще йм стигат парите.....  Tired

# 1 384
  • Варна
поискаха им 15000 евро капаро, съмнявам се обикновения болничен престой, свързан с вливания да прескочи тази сума.

стискам палци да намерят причината! дано марти се почувства по-добре от АБто.

# 1 385
поискаха им 15000 евро капаро, съмнявам се обикновения болничен престой, свързан с вливания да прескочи тази сума.

Ами Ели, zависи, то имаШе иzследвания със скъпи апарати и т.н., пък и престоя на Ива като придружител в болницата.... Нека кампанията продължава  Praynig

# 1 386
Привет от мен!
Малко допълнения към това, което ви е писала Татяна..
Ивка преди малко замина в болницата при Марти и ми каза, че според последни данни проблема може да се окаже в катетъра на шънта, който е разположен в коремчето му.
Следобед говорих с д-р Шмид, който ми обясни, че проблема вероятно не е от главичката.. тогава все още беше на мнение, че идва от черния дроб, но каза, че това не е сигурно и трябва да му се направят още изследвания. Преди Ивка да дойде да си вземе малко неща от вкъщи и е казал, че левкоцитите са му доста ниски, което е индикатор за  инфекция. Опитвал се е да намери д-р Херман (детския неврохирург), за да го обсъди с него, но той явно е бил в операция. Утре се разбрахме да се срещнем с д-р Шмид в 15:45, а в 17ч. имаме час при проф. Краус с последните снимки от компютърната томография и ренгена на целия шънт. Смятам, че би трябвало до тогава да са по-наясно каква е точно причината.
Това е засега.. аз лично се радвам, че лекарите тук правят нещо, за да се намери причината за състоянието му, а не скръстват ръце както направиха в БГ.. Sad

# 1 387
Дано лекарите в Хановер наистина да помогнат. Praynig

# 1 388
Благодаря ви момичета за информацията която ни давате   bouquet   ,че  влизам в темата винаги с големи надежди да прочета как е Марти   Praynig   Последните новини  все пак са нещо добро и дано утре се разбере повече за проблема за да го отстранят най-после  Sad   
Утре и аз ще се включа с малко помощ   Heart Eyes 

Поздрави на Марти  Heart Eyes  -  Иве Hug 

# 1 389
Сили на Ива да издържи на изпитанието, и кураж на малкия герой, той е силин ,ще прибори и това препядствие.

# 1 390
  • Варна
Уф, дано само добри новини да има оттук нататък! Добре, че няма метастази и дано скоро открият причината! Миличкия Марти, невероятен герой ни е той! Кураж, Ивенце! Hug

# 1 391

Поздрави на Марти  Heart Eyes  -  Иве Hug 

Поздрави и на тебе  Heart Eyes Hug  bouquet

Татяна, Мартинка, благодаря виии   bouquet Утре да се включите с още и то още по-хубави новини  Hug А такива съм сигурна, че ще има  Peace

# 1 392
Сила и кураж! Всичко ще се оправи!
Нека се настроим за положителни емоции и те сами ще дойдат, ще видите!
Дръж се, геройче, много те обичаме!  Praynig

# 1 393
Моля се за Марти...,че толкова преживяха! Дано Новата година да я посрещнат щастливи и усмихнати и всичко лошо да е зад гърба им!

# 1 394
сила и кураж на Марти и цялото семейство Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт