Марти на Ива78 е вече звездичка...

• 189 542
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 590
Марти е голям борец и неведнъж ни е иzумил  Heart Eyes 
Мартина сега отиде при тях и се раzбрахме да ми се обади когато може. В интенzивното не е раzреШено да се полzват ГСМи, zа това не мога да се свържа с Ива.

# 1 591
Марти е юначе.Доказвал ни го е.Симеона и Иво(който мина през ада-тумор в мозъка) и аз се молим за батко Марти да има шанса пак да се усмихва.Дръж се мило Мартинче Peace Praynig Praynig Praynig

# 1 592
  • Germany
"Бог не ни е изоставил още. Марти преживя ноща и сега е по-добре. Продължаваме да се борим , заедно с лекарите. Марти е стабилен засега, а аз си мисля и се надявам , че Бог прави поредното си чудо за него."
Това са думите на Ива от преди малко....
Нека не спираме да се молим за милото ни момченце...  Praynig Praynig Praynig.

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 593
Току Що ми се обади Ива и бърzам да споделя с вас добрите новини  Grinning

Марти е по добре, реагирал, на себе си, диШа самостоятелно  Grinning  Grinning  Grinning  Ива му 4ела книжки по цял ден  Grinning  Кръвните покаzатели били все оЩе лоШи, но определено по добри от в4ера  Grinning

Не са му направили предвидената zа днес биопсия на коремната стена, но сега Ще продължават с ле4ение  Grinning Щели да му слагат капсулка с химиотеравтик (не съм сигурна в думата, иzвинете, нито съм медицинско лице,нито българка  Embarassed ) в корем4ето.

Марти, ти си истински юнак, zа пореден път го покаzа. Продължавай така, ние вси4ки тук продължаваме да се молим и да ти праЩаме цялата си положителна енергия. Сигурна съм, 4е Ще иzлеzеШ победител  Heart Eyes

# 1 594
Браво на малкия мъж! Hug Hug Hug
Дано, моля се от цялото си сърце, утре да има още по-добри новини. Praynig

# 1 595
Tрябва време,за да се повишат кръвните показатели,за жалосто го казвам от опит.Настръхнах,като прочетох,че милото Марти не спира да се бори.До ден два ще се повишат показателите.Браво Марти.Гордеем се с Иво и с бебето с теб.Ивчо е смел,Марти също.Целуваме те и се молим за теб Heart Eyes Praynig

# 1 596
  • София / Пловдив
Юнак, юнак е той!   bouquet
Само така да продължава да се подобрява  Praynig

# 1 597
  • Варна
Ох, радвам се!  Simple Smile Дано всеки следващ ден е по-добър от предходния!
Татяна, благодаря за добрите новини!  Hug

# 1 598
  • Варна
Браво на момчето!  Hug Голям борец е той и Бог е с него! Praynig
Цял ден отварях темата със свито сърце, но и с надежда - Tatjana, благодаря за добрите новини!!!

# 1 599
  • София
Господи, не преживяха ли достатъчно и най-вече Марти ?
Моля те, Господи, от цялото си сърце и душа те моля,
нека вече имаме само добри новини. Моля те ..............  Praynig

# 1 600
Господи, не преживяха ли достатъчно и най-вече Марти ?
Моля те, Господи, от цялото си сърце и душа те моля,
нека вече имаме само добри новини. Моля те ..............  Praynig
Praynig Praynig  Praynig
Татяна ти днес си ни добрия вестоносец!  bouquet Hug

# 1 601
Мен ме бива само по добрите новини  Laughing ...ето в4ера направо не можах да пиШа  Embarassed  Sad  Дано мога да ви пиШа все по добри новини от тук нататък  Praynig  Ива утре Ще ми се обади пак, в интенzивното не раzреШават ГСМи и тя Ще ми zвънне в удобен zа нея момент и Ще ви държа в те4ение  Hug

# 1 602
Татянка  Heart Eyes

Марти, молим се за теб всички!  Praynig

# 1 603
Хайде малко юначе да оздравяваш, с теб сме  Hug Heart Eyes Hug

# 1 604
Браво на Марти  Hug
Много се радвам че има подобрение, нека всеки ден е по-добър  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт