Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 541
  • 641
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Жожо как точно се казва процедурата и колко струва?

# 166
нещо като лазерна липосукция май го водеха. виж в сайта на Ники - http://www.plasticsurgery-bg.com/index.php?m=780&lang=1

Лазерна липосукция– 1100 - 1600?

* Бедра –1400 - 2000?
    * Корем –1400 – 2000?
    * Задни части – 1400- 2000?
    * Гуша – 1250-1450?

# 167
# 168
  • Linz
Ето тук можете да видите белезите,след операция.
Стреснах се не от белезите, а от циците Shocked Толкова са неестествени, та чак смешни Sick

# 169
  • Бургас
 Сигурно не са били спаднали още отоците newsm78

На мен например ми е интересно да видя как стои бюст от 200-250 кубика,обаче не намерих /имаше един линк ,където да зададеш и ти излизат всички регистрирани / - нямаше такъв.Мисля си ,че на мен голям бюст няма да ми отива и бих си направила такъв,който да стои като естесвен нормален среден бюст.

# 170
Ето тук можете да видите белезите,след операция.
Стреснах се не от белезите, а от циците Shocked Толкова са неестествени, та чак смешни Sick
...това са белези на които конците са махнати скоро!

а гърдите са все още подути и отекли! виждала съм снимки на тази жена и са много красиви,няма нищо неестественно,....а за смешно да не говорим !

# 171
  • София
На мен например ми е интересно да видя как стои бюст от 200-250 кубика,обаче не намерих /имаше един линк ,където да зададеш и ти излизат всички регистрирани / - нямаше такъв.Мисля си ,че на мен голям бюст няма да ми отива и бих си направила такъв,който да стои като естесвен нормален среден бюст.

Ами не си заслужава да търпиш болка и да даваш пари за бюст, чиято промяна няма да е забележима, това обяснява защо хората не предпочитат толкова малки импланти. 200-250 кубика, ако са сложени под мускула особено, изобщо няма да личат, че са слагани. Защо да го правя?

# 172
Нормално е подмускулно поставени кръгли импланти да изглеждат така в самото начало. При този вид поставяне краен резултат се вижда чак след 6 месеца, през които те слизат надолу, омекват и си правят нещо като вътрешна обвивка. Бюстът на тази жена е разкошен и човек може да се моли само за такъв резултат. Разбира се има различни вкусове, за това има жени, които слагат капковидни импланти и те стоят съвсем "истински" като форма. Просто зависи какво търсиш като краен ефект  Wink

Fresh Gale, ето линк с по-малки гърди, но трябва да вземеш предвид, че са сложени над жлезата. Ако сложиш под мускула трябва да избереш по- голям сс, защото притискането отнема от обема. Тези на снимката са 250 сс
http://www.locateadoc.com/folio.cfm/Action/Gallery/sid/25/id/305 … 4/GalleryID/10545

# 173
  • Бургас
Мерси Милейди   bouquet ,на мен ми изглеждат супер ,съвсем естествени- дори и малко по-малки щяха да ми харесат  Crazy ,явно аз съм изключение някакво. Сега ще разгледам и другите неща.

# 174
  • Бургас
Нещо споменахте и за дистрофия на мускула от имплантите ,или в Тялото го четох  newsm78 какви са последиците в дългосрочен план ?

# 175
  Heart Eyes  Не си изключение. Много жети си слагат малко сс- искат по- скоро секси форма, а не толкова обем  Peace

# 176
Аз пък искам по-големи Mr. Green

# 177
  • Linz
Интересно ми е за какво... Разбирам тези, които искат по-малки, но по-големи...  newsm78

# 178
Интересно ми е за какво... Разбирам тези, които искат по-малки, но по-големи...  newsm78

защото като свикнеш да ги гледаш и вече ти се струва,че е можело още някой сс-отгоре  Joy Joy

# 179

защото като свикнеш да ги гледаш и вече ти се струва,че е можело още някой сс-отгоре  Joy Joy
Ей как ме разбираш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт