Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 581
  • 641
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета  Simple Smile
Може ли кърмилите от вас да ми кажат,
колко време след отбиването трябва да се изчака за корекция newsm78
Аз всъщност от вчера не кърмя.Някъде четох ,че поне 6 месеца се изчакват-вярно ли е newsm78
Може би чак тогава гърдите приемат окончателния си вид newsm78
 Още не знам дали съм за силикон или за повдигане, защото в  момента моите гърди са достатъчно обемни, но доста меки и  ми е неприятно това,че ако съм с по изрязан бански/сутиен ,гърдите ми буквално изкачат от него.Преди да забременея носих 75 D или C(в зависимост от марката)харесвах си бюста,но през бременността станах вече чашка F #Crazyа сега гърдите ми пак се напъхват в чашка D и С, но са доста увиснали и меки.

Мерси предварително  bouquet

Ако си решила със сигурност че искаш корекция то може още сега да се  запишеш за консултация (колкото повече консултации проведеш толкова по лесно ще си избереш хирург) ,
че след "Пълна промяна" всички пластични хирурзи имат доста работа и за операция при
някой се чака с месеци .

# 211
# 212
  • София
Обмислям скоро да ми боцнат ботокс в челото, защото забелязах две бръчки между веждите  Thinking Нямам проблеми с очите, т.е. явно започвам да се сбръчквам, въпреки че не ми се вярваше, че този момент ще настъпи...

# 213
И аз да питам , колко месеца след операцията махнахте сутиена и вечер спите без него?

# 214
Първият месец задължително се носи постоянно , а след това по твое желание продължаваш колкото прецениш . Аз го носих 3 месеца - постоянно , но той е много удобен и сега си го нося когато съм в къщи  Grinning

# 215
Аз го нося вече 5 месеца, ама искам да спя без дали ще е проблем?

# 216
Не съм чела назад темата, извинявам се ако е обяснявано...
 Някой правил ли си е отопластика? Знам, че е относително, но интересуват ме цена, болка и неразположение, дискомфорт? Както и отзиви за добър пластичен хирург по тази част Simple Smile

# 217
Аз почнах да спя без него след 3 месец и не съм имала проблеми   newsm03
виж тук http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=8079

# 218
Не съм чела назад темата, извинявам се ако е обяснявано...
 Някой правил ли си е отопластика? Знам, че е относително, но интересуват ме цена, болка и неразположение, дискомфорт? Както и отзиви за добър пластичен хирург по тази част Simple Smile

Моя приятелка прави преди време в "Хигия" - Пазарджик. Като цени не мога да кажа нищо, а и няма да са актуални. За болката - тя каза, че през първия месец я е боляло, особено нощно време, ако при въртенето си закачи ухото, е било направо непоносима болка, от която се е будела. След месец - изведнъж всичко е минало.

След операцията 10 дни е ходила с лента, след това се свалят шевовете и лентата.

# 219
за корекция на уши - виж тук http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=1742

# 220
Аз почнах да спя без него след 3 месец и не съм имала проблеми   newsm03

Peace
от време на време и сега го нося...през деня,нощем женски работи..

# 221
  • София
Момичета, мислех да отворя нова тема, но се сетих за тази и ще питам тук. Не мога да изчета цялата тема на зад и затова ви моля да ме извините, ако вече сте разисквали този въпрос.
Не съм гледала "Пълна промяна", но хванах последния епизод, в който приложиха, някакъв алтернативен на липосукцията метод на Азис. Казаха, че още същия ден си тръгваш от клиниката, че няма болка и т.н.  Единственото, което (мисля) си спомням, е че ефекта се появявал след известно време, но може и да бъркам нещо. Вече знае ли се за какво става въпрос и колко струва?

# 222
  • София
И аз да питам , колко месеца след операцията махнахте сутиена и вечер спите без него?
Супер индивидуално е,зависи от лекаря ти, от състоянието на гърдите ти,от това дали са ти подмускулно или надмускулно PeaceЗнам за момичета на които въобще не им се е налагало да носят нито ленти нито сутиени.Само лекаря ти може да прецени колко време да го носиш PeaceАз си правих операция преди 3 дни и още съм на етап лента като за сега сутиена ми е забранен,дано не ми се наложи да нося,че тая лента ме побърква ,няма такова стискане #Cussing out

# 223
При Н. Георгиев ли се оперира? Ще кажеш ли подробноси- за марката импланти, на които се спря, профил, кубици..Предполагам са ти подмускулно, щом носиш лента и ако си при Н. Георгиев.... Спането как е? Само по гръб ли?  Confused Настрани и по корем може ли да се ляга?И ако не сега, то кога?  Rolling Eyes

# 224
  • София
 hahaha JoyТамън ти отговорих в другата тема LaughingДа при него се оперирах,на консултацията след като ми ги видя мойте му обясних какви искам да ми бъдат да ми предложи марка ,кубици  и че цената не ме вълнува искам крайния резултат да е такъв какъвто искам Flutter,моите като форма са си ми супер но ми бяха съвсем леко  отпуснати след раждането ,а след отслабването ми и те отслабнаха малко,така че той ми каза -PIP кръгли,335сс,ултра хай профил,подмускулно,аз се съгласих веднага защото от един месец такова проучване му бях ударила,толкова снимки на цици изгледах,че бях изкрейзила Crazyа и след мойто си проучване се бях спряла на PIP,знаех си че ще са кръгли,защото анатомичните и асиметричните не ми харесват защото стоят увиснали,само не знаех какви кубици.А и като човек ми хареса та и затова се навих при него иначе имах записан час и при Ильо Стоянов,ама не отидох,но още в началото си знаех че искам или Н.Георгиев или Ильо Стоянов  CrazyСпането е само по гръб,ама след известно време може би месец два ще си спя и по корем,защото аз спя с ръцето под корема и няма чак толкова да ги натискам LaughingТака че и да направиш малко жертва си заслужава сто процента PeaceАз съм супер чувствителна на болка,хич не обичам да ми е не комфортно,ама хич не съжалявам че си я направих операцията WinkМного съм доволна от резултата и че ми станаха точно такива каквито исках CrazyАко друго те интересува -насреща съм Hug

Общи условия

Активация на акаунт