Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 530
  • 641
  •   1
Отговори
# 435
По прицип с новите технологии ,които се използват за производството на импланти дават доживотна гаранция.Разбира се както естествения бюст,така и силиконовия с времето се променя и увисва.Така,че в момента,когато вече не ти харесва се прави корекция.Някои лекари казват,че обикновенно се прави на 10 години.Но ако не си раждала и плануваш  бременности е най-вероятно да се наложи да ги смениш по-рано в зависимост от промяната на бюста ти.... Laughing

# 436
аз като погледах малко снимки и видях какви поразии може да станат ooooh!,направо се отчаях.а в същото време гърдите ми съвем висят #Cussing out.в моя случах ще трябва повдигане и малък имплант...като чета-по-добре е да са кръгли,грапави и подмускулно....май при Стоянов ще ходя....плаща ли се консултацията newsm78

Киша риск от усложнения винаги има, но в същото време има и толкова много момичета и жени ,които като мен се радват на бюста си без проблеми...сама трябва да прецениш до каква степен си готова да поемеш този риск.Прочети хубаво,информирай се и най-вече отиди на няколко консултации-така ще можеш да чуеш различно мнение от няколко хирурга и сама да прецениш кой ти вдъхва най-много доверие.

Иначе консултациите се плащат при всички лекари.Мисля,че само при Ники Георгиев са безплатни.При Илио Стоянов бяха 40лв миналия март ,когато ходих аз.

Успех с избора и да се похвалиш,ако се решиш... Grinning

# 437
ооооо,разбира се,че ще се похваля Wink
като гледах на този Георгиев хич не ми харесват Confused,чудя се при кого освен Стоянов да ходя на консултация... newsm78

# 438
Киша ако търсиш хирург без несполучливи операции-няма да намериш...от там нататък трябва да търсиш някои с по-висока успеваемост.Илио Стоянов също има недоволни-поне аз знам 2,но пък останалите му са доволни в това число и аз.Ники Георгиев има като цяло повече пациентки във форумите и може би затова има толкова бюстове ,които не си харесала.Но и той има много хубави произведения.Разгледай ето тук: http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=8092 и ще се ориентираш по-лесно.Никoй няма да ти откаже паролки за снимките.На мен лично 2 от най-любимите ми бюстове са на Ники Георгиев.
Иначе Заякова прави много хубави гърди,но тя е във Варна.Харесват ми повечето на Тонев и Динев....
Разгледай и ще се ориентираш... Sunglasses

P.S.Между другото забравих да ти кажа-повечето снимки са на ПРЯСНО  оперирани гърди.След 6-9 месеца стават много по-хубави....така,че ако питаш момичетата-поискай снимки от по-скоро...

# 439
Здравейте.Твърдо съм решила през пъпа,пак ще повторя:не издържам на болки и не искам белези (припадам,гълтам си езика,парализира ми се цялото тяло,казва се :Акушерска ръка).И си мислех така или ина4е ще лягам под скалпела та : да си направя липострукция от вътрешната страна на бедрата(то е само виснала кожа,тежа 48 кила) и от мазнната да си сложа на бръ4ките около устата.Единственото нещо което ме спира е 4е искам второ дете,та ако виснат пак наново?Но се 4удех дали може да стане вси4ко само с една операция ,наведнъж? Току що гледах Дискавъри и може,ама в 4ужбина,но в БГ ?Дали ?Вашите белези виждат ли се? Много ме стряскат тези белези.

# 440
Много искам да си сложа силикон, но имам следното питане-аз имам гръбначно изкривяване и много се притеснявам, след като си сложа силикон в умерени дози, примерно гръдна обиколка 97 см/не знам колко кубика се води/, дали няма повече да се изкривя?
Някой знае ли нещо по въпроса-а именно, силиконът противопоказен ли е за хора като мен?
Само да уточня, че изкривяването ми не нещо драстично, сколиоза  и кифоза 1 степен.

# 441
Много искам да си сложа силикон, но имам следното питане-аз имам гръбначно изкривяване и много се притеснявам, след като си сложа силикон в умерени дози, примерно гръдна обиколка 97 см/не знам колко кубика се води/, дали няма повече да се изкривя?
Някой знае ли нещо по въпроса-а именно, силиконът противопоказен ли е за хора като мен?
Само да уточня, че изкривяването ми не нещо драстично, сколиоза  и кифоза 1 степен.

Най-компетентно мнение може да ти даде лекар  Peace

# 442
  • София
ооооо,разбира се,че ще се похваля Wink
като гледах на този Георгиев хич не ми харесват Confused,чудя се при кого освен Стоянов да ходя на консултация... newsm78
Ти не ги гледай тия снимки WinkТам всичките са отврат,и още повече-всичко е супер индивидуално,мойте са кръгли и ултра хай импланти,но не ми стоят кръгли и силиконови,а супер естественно и който не знае хич не може да предположи че съм със силикон PeaceТака че не ги гледай другите,аз като ги гледах тия снимки и ми се отщя да си слагам Sick

Мисля че няма проблем,все пак доктора ще ти каже Peace
Вашите белези виждат ли се? Много ме стряскат тези белези.
Мойте са като косъм,под гърдите и не се виждат,а през пъпа ако си слагаш нали знаеш че е физ.разтвор,не е силикон и не си прави операцията в България,тук още този метод не са го усвоили  добре Laughing

# 443
Jeny_J, филърите наистина са малко  Money  . Но силикон в никакъв случай не те съветвам да си слагаш. Ако искаш нещо трайно (все пак във времето излиза по- разумно да се инвестира еднократно малко повече, но пък да е трайно) виж за тези силиконови "тръбички". В някое от списанията скоро четох за тях.

Аз снимки не бих се наела да показвам, но ако искате да видите работата на нашите хирурзи, ето http://breastinfobg.com/

Момичета, да ме извинявате, но като гледам резултатите от този сайт и по-специално на Николай Георгиев, просто съм отвратена. Поне по първи впечатления. Надявам се във времето гърдите да са добили някаква форма.  #Crazy

# 444
Душичка , наистина има доста разочароващи гледки, но имай предвид, че 1- някои от гърдите са току- що направени и не са добили краен вид и 2- все пак си зависи и от първоначалната форма, разстояние тн на самата жена. Все пак крайният резултат е строго индивидуален  Peace

# 445
Силно се надявам всичко, което видях да се дължи само на първоначалните резултати и след няколко месеца да се радват на красиви гърди. Моите са малки, но мъжа ми казва, че ги харесва, защото са стегнати и имат хубава форма.  bowuu Може би след известно време и аз ще започна да ровя и да търся информация за увеличаването на бюста. За момента се интересувам само от абдоминопластика, понеже имам един вертикален белег точно през пъпа и е там откакто съм била на 2,5г. Упътиха ме да отида при Динев, че бил по-напред с този вид интервенции, но ми се искаше да видя резултати и мнения и за други лекари. Ако някоя от вас има инфо нека пише.  Praynig

# 446
Здр, темата найстина е страхотна и ще се радвам ако ми помогнете в решението ми. Изкам да си сложа имплант в брадичката но ме е страх и незнам кам кой доктор да се ориентирам и кой е най добър в това.Преди около 1 г си правих ринопластика при Др.Естатиев и сам много доволна от резултата но бях изчела доста мнения преди да се подложа и почти всички бяха еднодушни че е най добар в носовете но за брадичката нещо не откривам много информация

# 447
  • Русе
Душичка, Динев наистина го водят добър в коремните пластики, ама ти сигурна ли си, че си точно за такава операция? Трябва да имаш излишна кожа (и/или раздалечени мускули), както и да си приключила с ражданията. Иначе има начини да направят белега по-естетичен и по-малко забележим, ако това те дразни. Peace

# 448
Момичета вчера гледах и пипах прясно направен бюст на Динев от ( 5 т. месец ) и искам да ви кажа,че са сътрахотни,изобщо не са вдигнати,нямат никакви отоци,просто стояха страхотно на жената,чак и завидях най  - искрено,че нали и на мен ми е мечта  smile3518 та исках да кажа,че дори и скорошна операция изглеждаше супер,ако някога си правя там ще е  Peace

# 449
Душичка, Динев наистина го водят добър в коремните пластики, ама ти сигурна ли си, че си точно за такава операция? Трябва да имаш излишна кожа (и/или раздалечени мускули), както и да си приключила с ражданията. Иначе има начини да направят белега по-естетичен и по-малко забележим, ако това те дразни. Peace

Иленка,
Именно това ме спира да отида и да я направя веднага - дали ще има накъде да го прибират. Корема ми е горе-долу стегнат, а и това с ражданията  Cry, писала съм в друга тема, че имам проблем със забременяването. Имам едничка надежда да родя, но трябва време. Относно естетиката - ако доктора прецени, че няма да навреди на една бъдеща бременност, наистина бих се навила окончателно. Чакам мнения от вече оперирани при него с абдоминопластика  Hug

Общи условия

Активация на акаунт